Pioneer PD-50

costis_d

AVClub Enthusiast
20 November 2009
758
Πειραιάς
pd-50-k_hero_medium.jpg

(Σε σύνδεση με το thread του Παντελή για τον Pioneer Α70)

Για τους παλαιομοδίτες που δεν χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή για πηγή, το νέο Pioneer PD-50 SACD player δείχνει μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή στα 535 ευρώ (εκεί που το παλιό PD-D9 MK2 φαίνεται να κοστίζει ακόμα στο skroutz 770 ευρώ).

Με USB port στο μπροστά μέρος, και -επιτέλους το κατάλαβαν στην Pioneer- με next track/previous track κουμπιά στην πρόσοψη, δείχνει μια πραγματικά πολύ καλή περίπτωση. Αν δε και ο ήχος του είναι ανάλογης ποιότητας με τον ήχο των PD-D6 και PD-D9, ποιός το πιάνει.
(Αυτή η άνοιξη της budget hi-fi κατηγορίας πολύ μου αρέσει! :aktion033::aktion033::aktion033:)

Δυστυχώς δεν έχω βρει κανένα review ακόμα, εκτός εκείνου που αναφέρει η Pioneer εδώ.

Το έχει ακούσει κανείς; Εντυπώσεις;

Πάντως κατασκευαστικά ξεφεύγει από τις κοινές πλαστικούρες που κυκλοφορούν, και με 8 κιλά βάρος....!

ψήνομαι να βάλω στο δεύτερο σύστημα ένα γλυκόηχο budget (...) cd-player και το μυαλό μου πάει στο pd-d6 . επειδή το 535 είναι κοντά στο 400, θα ενδιαφερόμουν κι εγώ να μάθω ΠΩΣ παίζει κι ακόμα καλύτερα να το ακούσω .. η intersys απ'ότι μαθαίνω ΚΑΤΑ παραγγελία στέλνει κομμάτια στα μαγαζιά (καταραμένη "κρίση") οπότε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?? δεν βλέπω καν κάποιο review σε ξένα sites ...

ψήνομαι να βάλω στο δεύτερο σύστημα ένα γλυκόηχο budget (...) cd-player και το μυαλό μου πάει στο pd-d6 . επειδή το 535 είναι κοντά στο 400, θα ενδιαφερόμουν κι εγώ να μάθω ΠΩΣ παίζει κι ακόμα καλύτερα να το ακούσω .. η intersys απ'ότι μαθαίνω ΚΑΤΑ παραγγελία στέλνει κομμάτια στα μαγαζιά (καταραμένη "κρίση") οπότε ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ? ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ?? δεν βλέπω καν κάποιο review σε ξένα sites ...

Άντε ντε...

Πάντως αυτή η βουρτσισμένη πρόσοψη είναι όλα τα λεφτά.

Και αυτή και η προηγούμενη σειρά της Pioneer είναι πολύ προσεγμένες εμφανισιακά.

Το Hi-Fi Choice Φεβρουαρίου έχει review του PD-50 μαζί με τον A-70:

"This brand new SACD player and amplifier combination is amazingly well specified and offers superb value for money at just £1,300 all in, but how does it sound? We tell all in an in-depth review."

Το διάβασε κανείς; Πώς τα πήγε το CD player;

Τελικά είχαμε κανένα νέο με το Player παιδιά? Το άκουσε κανείς από κοντά, πως του φάνηκε?