PIONEER PDP-428XD ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΙΣΜΑ

DIMPRO

New member
12 December 2007
12
Καλημερα σε ολους, εχω την παραπανω τηλεοραση απο αρχες του χρονου.
Δεν πρεπει να εχει ξεπερασει τις 150 ωρες προβολης, και αναρωτιεμαι αν καποια στιγμη χρειαζεται καλιμπραρισμα. Εχω βρει καποιες ρυθμισεις για freeview και cinema αλλα λεω μηπως χρειαζεται το κατι παραπαπνω για να κανει το καλο ακομα καλυτερο...

Καλημέρα φίλε DIMPRO. Μετέφερα το θέμα σου ση σωστή κατηγορία -bye-

Εαν θέλεις να δεις τι μπορεί να κάνει η τηλεόρασή σου πραγματικά, μόνο ένας επαγγελματίας του χώρου μπορεί να σε βοηθήσει.

Γεια σου φιλε Πανο.
Θα με ενδιεφερε να κανω μια κουβεντουλα γι αυτο το θεμα, μπορεις να με κατευθυνεις? Εχεις κι εσυ την ιδια τηλεοραση ή γνωριζεις καποιον που μπορει να συμβαλλει στις αποριες μου?

Εαν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι, απλά ρώτα :ernaehrung004:
Οχι, δεν είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης.

Βασικα δεν εχω τρομερες αποριες. Απο το συστημα μου ειμαι ικανοποιημενος, α! ξεχασα να σημειωσω οτι ειναι "παντρεμενη" με ενα Pioneer RCS-LX60D, κι ετσι νομιζω οτι απο αποψη συνδεσεων ρυθμισεων ειναι απλοποιημενα τα πραγματα.
Η εικονα ειναι πραγματικα απολαυστικη και καμια φορα ξεχνιεσαι να χαζευεις το βαθος της εικονας παρα το προγραμμα. Παρολαυτα, υπαρχει κατι παραπανω που μπορει να γινει αν επεμβει το χερι ενος ειδικου? Και κατα ποιο τροπο?

Ο επαγγελματίας θα φέρει μαζί του τα όργανα μετρήσεων, θα μπει στο κρυφό μενού και στο κανονικό και θα φέρει την εικόνα στην τηλεόρασή σου στο 100% των δυνατοτήτων της. Και πίστεψέ με ότι υπάρχει όντως μεγάλη διαφορά!!!

και για πες μου φιλε Πανο, υπαρχει καποιος για την περιοχη της Πεντελης που μενω, και τι στοιχιζει ολη η ιστορια? Ειναι καποιος απο το forum ή επαγγελματιας του χωρου? Για μπες σε λεπτομεριες...