Pioneer Plasma PDP-434 HD ready με δώρα

DimAsi

Supreme Member
25 July 2007
6,267
Αττικό βουνό
Αγαπητοί φίλοι πωλείται η Pioneer PDP-434 HD ready με λίγες ωρες λειτουργίας. Φυσικά σας δίνω βάση τοιχου , τα ηχεία που είναι εχτρα και δώρο DVD Player LG 298 HDMI που παίζει τα πάντα και όλους τους υπότιτλους .
Είναι πανελ μαύρο με ξεχωριστό δέκτη κατάλληλη επίσης εκτός από οικιακή χρήση και για καφετέριες ή club .
Δεκτός κάθε έλεγχος και παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις με pm.

Σας ευχαριστώ

Βασικα εγω πιστευω οτι δεν σε συμφερει να την πουλησεις , οταν οι καινουργιες πλασμα 42" εχουν φτασει στα 500-600 ευρω δεν προκειται να πιασεις ουτε τα μισα απο οσα ζητας , πηγαινε την σε κανα εξοχικο...

με ενδιαφερει αλλα οπως γραψανε και παραπανω
http://www.skroutz.gr/s/55789/Philips-42PFL3403D-42''.html
philips και με 2 χρονια εγγυηση,και 12 ατοκες
αν θες κανε μου μια προσφορα μεχρι που εισαι διαθετιμενος να χασεις σε πμ για να μην γινει πληστηριασμος και ευχαριστως την θελω για εξοχικο.
ειμαι αθηνα

Pionner ειναι παιδια plasma μπερδευτηκατε η philips βγαζει lcd και η pionner plasma

για τιμη μιλησα οχι για τυπο οθονης.
ξερω τις plasma οπως και τις LCD.
Μην καταστρεφουμε αλλο την αγγελια του ανθρωπου

Παιδια σορρυ για την αργοπορία στην απάντηση αλλά ελειπα εξωτερικό.Λοιπον τωρα, οποιος θελει μου κάνει προσφορα για να μην μπαινω σε πλειστηριασμούς και δεν ειναι σωστό με πμ και του απανταω .

Ευχαριστω και παλι

Λοιπόν μαζί με την plasma και το dvd θα δώσω και το D-link 520 Media player γιατί πήρα άλλο.

Συνολικά λοιπόν και τα 3 κομμάτια, τελευταία τιμή χωρίς παζάρια και χωρίς πμ για καλύτερη τιμή τα δίνω στα 850 Ευρώ

Φίλε μου αντιλαμβάνομαι όσα γράφεις και λες. Επειδή όμως τα player δεν είναι παρά μόνο φόρτωμα (τουλάχιστον για μένα-απο τη στιγμή που έχω htpc και ps3), δεν μας δίνεις και μία τιμή για την τηλεόραση σκέτη;Ίσως με ενδιέφερε.

Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε μου . Η τιμή είναι η ίδια ανεξάρτητα των 2 δώρων που δίνω .