PIONEER στη Θεσ/νίκη

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
Σήμερα πήγα στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Καλαμαριάς (Εθνικής Αντιστάσεως 131) και το κάνανε ανακαίνιση. Στο τμήμα τηλεοράσεων είδα 3ς LCD Pioneer στο πάτωμα κλειστές.

Ο υπεύθυνος μου είπε ότι σε μία βδομάδα θα έχουν ανοιχτές τις τελευταίες PIONEER........και πλάσμα....και LCD......

Θα είναι το 1ο κατάστημα στη Θεσ/νικη που θα μπορείς να δεις PIONEER εν δράσει. Επομένως, όσοι ενδιαφέρεστε, πεταχτείτε μια βόλτα το άλλο Σάββατο (μαζί κι εγώ) και άντε να δούμε τελικά αν θα τρελαθούμε με τη μαυρίλα της.

:flipout:

Με βάση όσα διάβασα στον ήχο, μην κρατάς και μεγάλο καλάθι για τις pioneer LCD...

Στην σελίδα της Intersys έχει άλλα δύο καταστήματα στην Θεσ/κη που έχουν Pioneer

http://www.intersys.gr/information/press/2007/071016_pr_Intersys_Pioneer_SD.html

Δεν ξέρω αν έχουν κάποια τηλεόραση στημένη, αλλά έχει και τηλέφωνα για όποιον ενδιαφέρεται -bye-

στημένη εννοούσα Γιώργο, οι τύποι μου φάνηκαν πολύ περήφανοι πού θα ήταν οι πρώτοι.....μου φαίνεται ότι έχουν κάποια αλήθεια, αφού δεν έχω ακούσει να παίζουν πουθενά αλλού Θεσ/νίκη.

@Petasis: Δε σκέφτομαι για PIONEER, είναι εκτός budget μου...αλλά απλά θέλω να τη δω... :)

Απάντηση: Re: PIONEER στη Θεσ/νίκη

Με βάση όσα διάβασα στον ήχο, μην κρατάς και μεγάλο καλάθι για τις pioneer LCD...

Εγώ πάντως έχω πάψει να εμπιστεύομαι τις κριτικές του ήχου εδώ και καιρό...

Εγώ δεν εμπιστεύομαι κανέναν :flipout: Αλλά διάβασα το συγκριτικό, και μου φάνηκε "μαγκωμένο". Φυσικά κανείς δεν περίμενε να πιάσουν τις πλάσμα, αλλά μου φάνηκε ότι ούτε καν πιάνουν τις κορυφαίες LCD.
Καλό φυσικά είναι να τις δούμε, αλλά πιο πολύ θέλω να δω τις νέες LED LCD, παρά τις νέες pioneer...

Βέβαια μην με παρεξηγήσετε!! Αν τις δείτε να παίζουν, φυσικά και θέλουμε να γράψετε εντυπώσεις στο φόρουμ :blush:

Το θεμα ειναι να εχουν τις σωστες ρυθμισεις οι μαγαζατορες, διοτι αν δεν τις εχουν, δεν θα δειχνουν οτι καλυτερο. Αν τις βγαλουν απο το κουτι και τις αφησουν με τις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν θα δειτε το τι μπορει να κανει η Kuro.