Pioneer, τί να επιλέξεις;

twingo

New member
27 August 2007
43
Λοιπόν βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι, γιατί θέλω να επιλέξω για αγορά τηλεόρασης. Είμαι μετά από αρκετή σκέψη στα παρακάτω μοντέλα.
Pioneer 428xd τιμή 2100
Pioneer 427xa τιμή 1480
Pioneer 427xd τιμή 1680

Ένας γνωστός από την intersys (αντιπροσωπία της Pioneer στην Ελλάδα) μου πρότεινε να επιλέξω μεταξύ των τριών, την 427xd.
Ερώτηση, αξίζει η τόσο μεγάλη διαφορά χρημάτων από την Panasonic 42px70E;
Επίσης αξίζει το μοντέλο που μου προτείνουν άν και παλαιότερο;

Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.

Χαλαρα την 4280.Η px70 ειναι καλυτερη απο τις αλλες δυο σε ποιοτητα εικονας.
1000ε παραπανω στις ιδιες ιντσες οταν ειναι γενικα αποδεκτο οτι η 42px70 εχει παρα πολυ καλη εικονα δεν θα εδινα.
Τις παλιες παντως ξεχνα τες.

Θα ρωτήσω αύριο τον γνωστό στην intersys σε τι τιμλη θα βρούμε την 4280xd και αν η διαφορά στα χρήματα δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη σε σχέση με την Panasonic, τότε ίσως να το προχωρήσουμε. (μακάρι)

Οι τιμές είναι πολύ καλές!!!

Από ποιο μαγαζί είναι ???

(εκτός εάν πρόκειται για προσωπική εξυπηρέτηση...)

Και μένα ο γνωστός μου από την Intersys μου είπε να περιμένω για Kuro

Eννοείται.. Eτη φωτός μπροστά απο την προηγούμενη γενιά , και γενικά η καλύτερη πλάσμα τηλεοραση της αγοράς αυτή την στιγμή εαν μπορείς να την αποκτήσεις...

Λοιπόν βρίσκομαι σε ένα σταυροδρόμι, γιατί θέλω να επιλέξω για αγορά τηλεόρασης. Είμαι μετά από αρκετή σκέψη στα παρακάτω μοντέλα.
Pioneer 428xd τιμή 2100
Pioneer 427xa τιμή 1480
Pioneer 427xd τιμή 1680

με όλο το θάρρος αλλά..... που βρήκες αυτές τις τιμές?????

Pioneer 428xd τιμή 2100
Pioneer 427xa τιμή 1480
Pioneer 427xd τιμή 1680

με όλο το θάρρος αλλά..... που βρήκες αυτές τις τιμές?????

Έχω κάποιο γνωστό μέσα στην αντιπροσωπεία (intersys) και όπως καταλαβαίνεις υπάρχει κάποια έκπτωση στις τιμές.

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ποιές είναι οι διαστάσεις της τηλεόρασης συμπεριλαμβανομένης και της βάσης;
Έχω βρεί στο επίσημο site της Pioneer τις παρακάτω διαστάσεις (Dimensions (W x H x D) 1,040 x 679 x 115 mm) αλλά δεν αναφέρει αν συμπεριλαμβάνεται και η βάση στις διαστάσεις, άν κάποιος ξέρει, παρακαλώ να με διαφωτίσει. :idea: