Pioneer VSX 529 k

tsikis1983

New member
11 December 2014
4
Χαίρεται και απο μένα, μόλις και πήρα έναν AV και πιο συγκεκριμένα αυτόν: http://www.pioneer.eu/uk/products/42/98/405/VSX-529-K/page.html
από ηχεία είπα να κάνω την αρχή με δαπέδου Magnat 802 και σιγά σιγά θα φτιαχτεί το 5.1. Μέχρι να το κάνω βέβαια ολοκληρωμένο σκέφτομαι να βάλω τα ηχεία για surround και κέντρο απο το παλιό home cinema που έχω, τα οποία είναι 2,7Ω. Το θέμα είναι ότι ο ενισχυτής λέει πίσω ότι δέχεται απο 6-16Ω.
για να ανεβάσω τα Ω στα surround Μπορώ να βάλω σε σειρά τα 2 μπροστά ηχεία που περισσεύουν με τα πίσω ώστε να φτάσει σχεδόν 6Ω ή θα προκαλέσω κάποιο πρόβλημα στον ενισχυτή?

Πες μας και ποια ηχεία είναι από το παλιό σετάκι.

Συνδέσεις σε σειρά, παράλληλα κλπ, δεν είναι κόλπα για τέτοιου είδους ενισχυτές.

Θα τα συνδέσεις όπως είναι γιατί τα φοβερά και τρομερά 2,7ohm είναι για να μπορέσουν να ανακοινώνουν μεγαλύτερο νούμερο ισχύος του ενισχυτή που έχει το συστηματάκι.
Τα magnat είναι πιο δύσκολα για τον ενισχυτή.
Θα πάρεις και ένα ενεργό sub.

Ta magnat γιατί είναι δύσκολα για τον ενισχυτή ? ταιριάζουν και στα ohm και στα watt ? έπρεπε να πάρω άλλα ηχεία? ετοιμάζεται να πάρει ένα φιλαράκι ακριβώς το ίδιο, τι άλλο πρέπει να προσέξουμε?

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!!

Και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι, αν μπορώ να συνδέσω τον ενισχυτή σε πρίζα ups ή λόγω της μορφής που στέλνει το εναλλασσόμενο μήπως έχω θέμα στην ποιότητα του ήχου.