Pioneer VSX-830-k

Φυσικά :P

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το που θα βάλεις το διακοπτάκι το ακούς. Που σου φαίνεται ότι παίζει πιο γεμάτα. Λογικά αν ορίσεις 4Ω θα είσαι πιο ασφαλής καθώς ο ενισχυτής θα καβαντζώσει αποθέματα και θα παίξει πιο χαμηλά σε ένταση.
Αλλά με κανένα από τα δύο δε θα έχεις θέμα.

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλυτερα απο τα jamo η τα magnat της αντίστοιχης κατηγοριας τιμής. Τελικά μένεις σίγουρα στο πολυκάναλο;

ΥΠΟΨΙΝ δεν λεω οτι δεν ειναι καλα ε.. απλα οπως ενα allround εργαλειο ειναι απο πολυ καλο για καποιον, μετριο για καποιον αλλο, ετσι ειναι και τα ηχεια αυτα...Ισως τα ακουσεις και σε καλυψουν απολυτα, ισως τα ακουσεις και δε σ αρεσουν.. Πχ εγω που στον ηχο ειμαι καπως ποιο απαιτητικος, δε θα τα αγοραζα.. Για φιλους μου ομως που δε εχουν μεγαλες απαιτησεις και πχ βλεπουν ταινιες, ακουν ολη μερα ιντερνετικο ραδιοφωνο, και γενικα χαλαρα μουσικουλα, θα τους τα προτεινα με 1000 μιας και να αγοραζαν καλυτερα ηχεια θα πηγαιναν τσαμπα..

Βασικά αφού τα βρίσκεις μεταχειρισμένα και συνεπώς αρκετά φτηνά υποθέτω, αν δε σκοπεύεις να φτάσεις εδώ ή ακόμα καλύτερα εδώ, προχώρησε. Με τους αναμαινόμενους συμβιβασμούς πάντα. Το γούστο σου θα το κάνεις.