Pioneer VSX-920 ή Denon 1911

johmil_gr

Established Member
3 December 2009
207
είμαι ανάμεσα σ αυτούς τους 2 για να οδηγήσω τα Monitor Audio BR6 και αργότερα να προστεθούν κεντρικό περιφερειακά και ίσως sub. Εσείς ποιον θα διαλέγατε γιατί εδώ που είμαι δεν υπάρχει δυνατότητα ακρόασης.
Θα ήθελα σαν λειτουργία να υποστηρίζουν 1) audio passthrough ετσι ώστε να περνάει ο ήχος όταν είναι κλειστός (πχ οταν θέλει να βλέπει η σύζυγος καμιά ταινία δεν χρειάζεται να ανοίξει και τον ενισχυτή μου) 2)Το audio return channel θα με βόλευε για αγώνες 3) Ακούω αρκετά μουσική Rock και Jazz 4) δεν καίγομαι για 3d Usb θύρες κλπ κλπ αυτα ειναι προαιρετικά
Τι χάνω που απέρριψα τον Onkyo 608?

To προβλημα που εχω εγω με τον 1910(το προηγουμε μοντελο του 1911) ειναι οτι δεν εχει pre out με αποτέλεσμα τώρα που θελω να προχωρησω σε αναβαθμιση με καποιο τελικο να μην μπορω και να χρειαζεται να αλλάξω και τον ενισχυτή.

αν σκοπεύεις μελλοντικά να ακολουθησεις τέτοια πορεία και έχεις απαιτήσεις απο το home cinema σου, γνώμη μου, να πας σε καποιο μεγαλύτερο μοντέλο π.χ. denon 2311.

αναφέρω ξανα ότι αυτό ειναι το δικο μου προβλημα, και το λέω για να προηδοποιήσω αφου εμένα δε με προηδοποίησε κανεις και την ''πάτησα''

ο ενισχυτής κατα τ'αλλα ''αψογος'' αναλογα τις απαιτήσεις παντα και τα ηχεία που θα συνοδέψει.

οσο για τον pioneer και τον onkyo δεν μπορω να εκφέρω γνώμη!!

αν και νομιζω οτι ο onkyo εχει περισσότερα ρευματα, pre outs ktl

Αν ξανααγοραζα παντως, σε ονκυο θα πήγαινα!!!

Γνώμη μου πάντα!!!!

αυτό που μπορώ να σε βεβαιώσω είναι οτι ο denon κανει audio passthrough όταν είναι σε standby mode, και πιστεύω ότι σαν ποιο μουσικος απο τουσ αλλουσ δυο θα σε ικανοποιήσει καλύτερα στα μουσικά σου ακούσματα.

Last edited:
To προβλημα που εχω εγω με τον 1910(το προηγουμε μοντελο του 1911) ειναι οτι δεν εχει pre out με αποτέλεσμα τώρα που θελω να προχωρησω σε αναβαθμιση με καποιο τελικο να μην μπορω και να χρειαζεται να αλλάξω και τον ενισχυτή.

αν σκοπεύεις μελλοντικά να ακολουθησεις τέτοια πορεία και έχεις απαιτήσεις απο το home cinema σου, γνώμη μου, να πας σε καποιο μεγαλύτερο μοντέλο π.χ. denon 2311.

αναφέρω ξανα ότι αυτό ειναι το δικο μου προβλημα, και το λέω για να προηδοποιήσω αφου εμένα δε με προηδοποίησε κανεις και την ''πάτησα''

ο ενισχυτής κατα τ'αλλα ''αψογος'' αναλογα τις απαιτήσεις παντα και τα ηχεία που θα συνοδέψει.

οσο για τον pioneer και τον onkyo δεν μπορω να εκφέρω γνώμη!!

αν και νομιζω οτι ο onkyo εχει περισσότερα ρευματα, pre outs ktl

Αν ξανααγοραζα παντως, σε ονκυο θα πήγαινα!!!

Γνώμη μου πάντα!!!!

αυτό που μπορώ να σε βεβαιώσω είναι οτι ο denon κανει audio passthrough όταν είναι σε standby mode, και πιστεύω ότι σαν ποιο μουσικος απο τουσ αλλουσ δυο θα σε ικανοποιήσει καλύτερα στα μουσικά σου ακούσματα.

Στην αρχή πήγαινα για τον Onkyo. Αλλα είμαι επαρχία και δεν υπάρχει πουθενά να τον ακούσω. Σε μαγαζιά που πήγα εδώ μου λέγανε όλοι μακριά γιατί ζεσταίνονται και ζορίζονται και τέτοια. Άκουσα τον 1910 και μου άρεσε με τα Focal Dome πάρα πολύ αλλά κάπου μετά διάβασα ότι και το MCAAC της Pioneer είναι καλύτερο του Audyssey και γενικά εμπιστεύομαι και την Pionneer αλλά φαντάσου ότι κλειστός δεν περνάει τα σήματα και αυτό είναι ένα μείον + οτι έχει (με βάση το Manual) τα λιγότερα ρεύματα απο όλους. Οπότε λέω Denon που τον έχω πιο σίγουρο και πιο γλυκό μουσικά , onkyo σαν πιο δυνατός ή να πάω στον pioneer που μου φαίνεται μια καλή αξία...