Pioneer VSX-922-K

ioannissss

New member
26 October 2012
19
Καλησπέρα σε ολούς.Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις που για πολλους ισως να φανούν χαζές.Έχω ενισχυτή pioneer VSX-922-K και ηχεία focal dome 5.1.Οι ερώτησεις που θέλω να κάνω είναι η εξής.1η Μπορω στον ιδιο ενισχυτη να συνδέσω ενα πικαπ και ενα cd player απο το παλιο μου στερεοφωνικο,ωστε να γλυτωσω χώρο στο σαλόνι (να μην βάλω και τον παλιο ενισχυτη ΥΑΜΑΧΑ ΑΧ-400)?2η Στο παλιο στερεοφωνικο εχω ηχεια audio spectrum MK2,μπορω να τα συνδεσω στον pioneer και να παιζουν ξεχωριστα μονα τους (χωρις να παιζουν τα focal) ή και μαζι αν δεν γινεται?Σας ευχαριστώ πολύ.

Last edited:
Έχω ενισχυτή pioneer VSX-922-K και ηχεία focal dome 5.1.Οι ερώτησεις που θέλω να κάνω είναι η εξής.1η Μπορω στον ιδιο ενισχυτη να συνδέσω ενα πικαπ και ενα cd player απο το παλιο μου στερεοφωνικο,ωστε να γλυτωσω χώρο στο σαλόνι (να μην βάλω και τον παλιο ενισχυτη ΥΑΜΑΧΑ ΑΧ-400)?

Μπορείς. Πιθανόν στη σύνδεση του πικάπ να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις προενισχυτή phono.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/46265-Βοήθεια-σχετικά-με-συμβατότητα-ενισχυτή-πικαπ

2η Στο παλιο στερεοφωνικο εχω ηχεια audio spectrum MK2,μπορω να τα συνδεσω στον pioneer και να παιζουν ξεχωριστα μονα τους (χωρις να παιζουν τα focal) ή και μαζι αν δεν γινεται?Σας ευχαριστώ πολύ.

Μπορείς στην ζώνη 2 (εκεί που συνδέεις τα surround back ηχεία με ανάλογη ρύθμιση στο setup του ενισχυτή). Διάβασε όμως το manual του VSX-922 διότι δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή απ' όλες τις πηγές στην zone 2.

Ποια ειναι η γνωμη σας για το συνδιασμο αυτου του ενυισχυτη με τα συγκεκριμενα ηχεια (pioneer VSX-922-K και focal dome 5.1) για χωρο 30τμ.Αν χρειαστει να κανω αναβαθμιση ειναι προτιμοτερο να αλλαξω ενισχυτη που θα ερθει πιο οικονομικα?