Pioneer VSX-924 αξίζει η αγορά;

djcaris

New member
6 January 2012
53
Γεια σας μετα απο καποια προβληματακια καταφερα να ξανα σκεφτομαι την αγορα 1 ενισχυτη home cinema .διαβασα λοιπον για τον pioneer vsx-924 στο ηχο και εικονα με πολυ καλες κριτικες .απο ηχεια εχω 2 χειροποιητα 12 ιντσων με πολυ καλο ηχο τα υπολοιπα σκεφτικα να παρω τα παρακατω ElectroMotion C2 ElectroMotion FX2 Motion 2. με μια ερωτηση στο ηχος εικονα μου ειπαν οτι θα τα παιξει τα ηχεια και ειναι πολυ καλος.
Εσεις τι λετε αξιζει η αγορα και το συνολο γενικοτερα?
Αν δεν εχει στην μουσικη καλο ηχο με την pre out front μπορω να βαλω σε 2καναλο για καλυτερα αποτελεσματα? ευχαριστω

Re: pioneer vsx-924 αξιζει η

Το κεντρικό μπορεί να έχει folded motion XT και από την απλή σειρά motion. 12άιντσα τα εμπρός; specs έχουμε; Κανονικά θέλεις τελικό στις εξόδους pre-out του 924, αλλά ούτε καν χώρο δεν ξέρουμε.

Αν τα εμπρός δεν έχουν κάτι σε tweeter που να μπορούν σαν το διάφραγμα των motion, θα σου φανούν στενά. Μήπως να σκεφτείς κάτι άλλο σε υπόλοιπα;

Last edited:
Re: pioneer vsx-924 αξιζει η

με μια ερωτηση στο ηχος εικονα μου ειπαν οτι θα τα παιξει τα ηχεια και ειναι πολυ καλος.

Φαντάζομαι θα σου απάντησαν για τα Martin Logan, όχι για τα 12 ιντσα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολυκάναλος που να παίζει σωστά 12 ιντσα ηχεία. Εκτός αν είναι 100 db !!

Αν θες να προχωρήσεις σωστά θα πρέπει να προχωρήσεις με ολόκληρο το σετ ηλεκτροδυναμικών ηχείων συμπεριλαμβανόμενου και του sub, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση με τον συνδυασμό με τα δωδεκαιντσα ιδιοκατασκευης να πάρεις σοβαρό αποτέλεσμα τόσο συχνοτικά αλλά κυρίως φασικά.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ο χωρος ειναι σαλονι περιπου στα 60 τετραγωνικα με γωνια προς τη κουζινα .(μαζι με την κουζινα 60 ) ο καναπες βρισκετε στοκεντρο του δωματιου περιπου στα 3 μετρα απο την τηλεοραση ,πανω απο τον καναπε εχω 1 δοκαρι για τα πανω ηχεια και πισω απο τον καναπε δεξια αριστερα ειναι στο υψος του καναπε τα ηχεια για πισω. καπος ετσι το σκεφτηκα.τα ηχεια το 12 ιντσω ειναι τις philips αν θυμαμαι καλα οπως και τα τουιτερ 100 watt.Τωρα για το αν θα πρεπει να παρω αλλα και μπροστα π αλλου τυπου γενικοτερα δεν θα ηθελα να τα αφησω και ασ ειναι λιγοτερο αποδοτικα σε σχεση με τα καινουργια .ασε που δεν θα ειναι καλα 2 σετ ηχειων μπροστα

καμια αλλη επιλογη σε ενισχυτη υπαρχει η πιστευεται οτι ειναι καλη επιλογηεπισης αν νομιζεται οτι χρειαζεται αλλαγη η ποια αλλαγη ηχειων πειτε μου .ευχαριστω

Μπορω να βαλω 1 πολυκαναλο για home cinema να συνδεσω τα υπολοιπα ηχεια και με pre out να βαλω 1 ενισχυτη να οδηγησω τ α 12 αρια?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

την επιλογη του pioneer την βλεπετε καλη η οχι?

Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τον 924. Τα pre-out φυσικά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να οδηγήσεις τα τελικά στάδια ενός άλλου ενισχυτή.

Θα πρέπει να τον σκαλίσεις λίγο τον 924 για να "πετάξει", έχε υπ' όψη.