Pioneer VSX-D2011

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Ξαφνικα χθες ο AV αρχισε ν αναβοσβηνει το εκανε δυο φορες μονος του μεχρι που εσβησε και δεν ανοιγε με τιποτα. Σημερα το πρωι ανοιξε και τον εβαλα να παζει χαλαρα ραδιακι να δω τι θα γινει.
Σε μια περιπου ωρα εσβησε παλι.

Εχετε καμια ιδεα γι αυτο?

Σημειωνω οτι επαιζε σπανια, χαλαρα (μονο σαν προ) και δε ζεσταθηκε ποτε ιδιαιτερα (ουτε και χθες/σημερα).

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη, ευχαριστω.

Re: Pioneer vsx-d2011

Επιπλέον παρατήρησα ότι για να ξανανοίξει πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες. Για παράδειγμα μία ώρα αφού σβήσει δεν ανοίγει αλλά μετά από 5-6 ώρες ανοίγει...! :frusty:

Παίρνεις την Intersys τηλέφωνο κι αυτοί θα σε κατευθύνουν. Κάνε κι ένα hard reset, θα πρέπει να το λέει στο εγχειρίδιο και θα σε ρωτήσουν αν το έκανες οπότε μη μπαίνεις σε διπλό κόπο με τα τηλέφωνα.

Ευχαριστώ Κώστα, θα το κοιτάξω αυτό το 'hard reset' με την πρώτη ευκαιρία και θα επανέλθω.

Όσο για την intersys άστο καλύτερα δε θέλω να μπλέξω γιατί δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία στο παρελθόν.

Απάντηση: Re: Pioneer vsx-d2011

Ευχαριστώ Κώστα, θα το κοιτάξω αυτό το 'hard reset' με την πρώτη ευκαιρία και θα επανέλθω.

Όσο για την intersys άστο καλύτερα δε θέλω να μπλέξω γιατί δεν είχα και την καλύτερη εμπειρία στο παρελθόν.

Paizei na einai kai i Mpataria pou krataei tis rythmiseis tou enisxitou auti sta 10 xronia einai teleiomeni .... rikse mia matia sto You Tube na deis exoun Vindeos gia to pos tin allazeis !!! rikse kai sto Google mia matia .....

eimai apo allo PC tora tha sou ebaza Link .....

Ευχαριστώ Βαγγέλη, η μπαταρία που λες όντως τελειώνει κάποια στιγμή αλλά αυτό δε νομίζω πως είναι λόγος για να σβήνει.

Αντίθετα αν το θέμα είναι π.χ. στο ανεμιστηράκι ή στο θερμίστορ τότε σβήνει, αυτό που πρέπει να γίνει είναι να κάτσω και να κοιτάω συνεχώς την οθόνη του και τη στιγμή που θα σβήσει να προλάβω να δω αν θα βγάλει κάποιο μήνυμα ή όχι αλλά και τι θα λέει το μήνυμα... αν βγει...
βέβαια αυτό θέλει χρόνο και... γαιδουρινή υπομονή!

Βαγγέλη έψαξα αλλά τέτοιο βίντεο δε μπορώ να βρω, σε παρακαλώ όταν μπορέσεις στείλε μου το link.

Απάντηση: Re: Pioneer vsx-d2011

Βαγγέλη έψαξα αλλά τέτοιο βίντεο δε μπορώ να βρω, σε παρακαλώ όταν μπορέσεις στείλε μου το link.

Διαμαντη το λινκ δεν ειναι στο ΓΙΟΥ ΤΟΥΜΒ τελικα ειναι εδω σε Γερμανικη σελιδα ...

http://www.hifi-forum.de/viewthread-220-4028.html

Δεν ειναι μπαταρια λεει οτι ειναι πυκνωτης ΕΛΝΑ 0 , 22 F βρισκεται στην Δεξια πλευρα οπως κοιτας απο μπροστα τον ενισχητη ειναι στην πλακετα διπλα στην δεξια ψυκτρα και πρεπει να βγαλεις ολα τα πισω μπλιμλπικια ..... αυτος στις 2 τελευταιες φωτος λεει πως τον αλλαξε με αλλον και σε δειχνει οτι τον εβαλε σε μια πιο προσβασιμη θεση δηλ, αλλαξε την θεση του για να τον εχει πλεον ορατο !

δεξια δεξια εντελως ειναι αυτος που δειχνει δεμενος με πλαστικα δεματικα !

Ελπιζω να ειναι οντως αυτο αν και ο Γερμανος κανει λογο μονο για χασιμο ρυθμισεων και οχι για Σβυσιμο .... ενδεχωμενως να ειναι αυτη η βλαβη .... αυτα !!! Καλη Τυχη !!!

Εντάξει λίγο χοντρή η πατέντα αυτή... αλλά :grinning-smiley-043

Εν το μεταξύ βρήκα ότι μπορείς πατώντας για 2-3 δευτερόλεπτα τα πλήκτρα 'tone +' και 'stereo/direct' να τον βάλεις να τρέξει διαγνωστικό και το έκανα. Αν δεν έχει πρόβλημα θα δείξει 000 αν έχει θα πρέπει να δείξει κάποια τιμή,
εμένα μου έδειξε ότι δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα, μου έβγαλε τα παρακάτω (όλα 000):

DCDET 000
OVERLOAD 000
FANSTOP 000
TEMP 000

Αυτά για την ώρα...

Απάντηση: Re: Pioneer VSX-D2011

Εντάξει λίγο χοντρή η πατέντα αυτή... αλλά :grinning-smiley-043

Εν το μεταξύ βρήκα ότι μπορείς πατώντας για 2-3 δευτερόλεπτα τα πλήκτρα 'tone +' και 'stereo/direct' να τον βάλεις να τρέξει διαγνωστικό και το έκανα. Αν δεν έχει πρόβλημα θα δείξει 000 αν έχει θα πρέπει να δείξει κάποια τιμή,
εμένα μου έδειξε ότι δεν βρίσκει κανένα πρόβλημα, μου έβγαλε τα παρακάτω (όλα 000):

DCDET 000
OVERLOAD 000
FANSTOP 000
TEMP 000

Αυτά για την ώρα...

ti ekanes telika ????

Βαγγελη τιποτα δεν εκανα εκτος απο το παραπανω διαγνωστικο που δεν εδειξε κατι...

Πρεπει να τον βαλω να παιζει συνεχως υπο στενη παρακολουθηση...

Καλά μετά από καιρό είπα το Σάββατο το βράδυ να κάτσω να του την στήσω για να δω όταν θα σβήσει αν -και τι- θα δείξει η οθόνη... τον κοίταγα για 2.5 ώρες και όταν πήρα τα μάτια μου από πάνω του για 10 δλ... τότε έσβησε και δεν πρόλαβα να δω τίποτα... :flipout::bang: