Pioneer VSX-LX70 Κολλήματα

losangeles

New member
21 December 2007
11
Ο παραπάνω κύριος 5 μηνών "παγώνει" κάθε λίγο και λιγάκι και πρέπει να βγει από την πρίζα, να ξαναμπεί και να περιμένω πότε θα κάνει μόνος του "reboot". Άλλοτε κάνει αμέσως και άλλοτε μπορεί να περάσουν και 5 λεπτά. Το κάνει με όλες τις πηγές ανεξάρτητα ποια δείχνει. (dvd, xbox 360, wii, pc κτλ)

Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει και τι χρειάζεται? (δοκίμασα να τον βάλω σε δική του πρίζα δεν πιάνει...)

Ευχαριστώ!

μιλαει με τον κυριο ραδιτσα που ειναι υπευθυνος σερβις και με γνωσεις

Λοιπόν Κύριοι,

Καταρχήν ευχαριστώ πάρα πολύ τον ‛argi’ για την άμεση βοήθεια.

Επικοινώνησα με τον πολύ ευγενικό Κο. Ραδίτσα στην Intersys.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ασθενής (ή επακριβώς κάποια από τα αδέλφια του) είναι γνωτά για το πρόβλημά τους. Κολλάνε -> δεν δέχονται εντολές από το remote και ούτε ακούνε τα κουμπιά τους -> άρα θέλουν ξε-πρίζωμα και μετά όποτε τους έρθει να ξαναφορτώσουν).
Το πρόβλημα όπως με ενημέρωσε λύνεται με την αντικατάσταση κάποιου «Κρυστάλλου».

Με παρέπεμψε λοιπόν σε ένα άλλο τηλέφωνο και κύριο, ο οποίος αναλαμβάνει την παραγγελία του Swarovski και την αντικατάσταση του. Την Παρασκευή το μεσημέρι μου είπε ότι θα τον έχει διαθέσιμο (αναμένει παραλαβή) οπότε από βδομάδα θα πρέπει να τον πάω κάπου στην πλατεία Αττικής για την μεταμόσχευση (όχι δεν γίνεται επί τόπου, πρέπει να μείνει μέσα).

Όχι και η καλύτερη των εξελίξεων για ένα νέο και ακριβό απόκτημα αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες των οικογενειών. Αν και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα απέφευγα την ιατρική επίσκεψη τουλάχιστον ήταν πολύ γρήγορη η ενημέρωση και αντιμετώπιση του θέματος μέχρι εδώ. Ελπίζω να μην χρειαστεί να μείνει εντατική αρκετές μέρες και το νέο όργανο να είναι υγειές γιατί το να κουβαλάς 20 κιλά στην πλάτη πάνω κάτω (συνυπολογίζοντας και τις (από)συνδέσεις) καλωδίων) δεν είναι ότι καλύτερο.

Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αυτό. Σίγουρα το κάνει κανα τρίμηνο. Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει πολύ από την αρχή που τον πήρα είναι η αλήθεια οπότε δεν είμαι σίγουρος πότε ξεκίνησε.

Πάντως στον δικό μου που τον έχω κανά τρίμηνο και δουλεύει στο Full με ότι συσκευές θέλεις (PS3 60Gb, Ipod, Sat, Dvr, DVD, Πικάπ, internet radio και βίντεο και από εξόδους 7.1 και 2ch για μπαλκόνι και ΤV, projectorα), με σχεδόν γεμάτες όλες τις συνδεσμολογίες, να παίζει σε δυνατές εντάσεις (ειδικά σε blue ray) και συχνά, δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα (φτού, φτού μην τον ματιάσω - Μόνο που σκέφτομαι το σύνδεσε - αποσύνδεσε, ιδρώνω).
Μάλλον έτυχε στο κομμάτι...
Άλλος κάποιο πρόβλημα??

Και εμένα μου έχει τύχει να μην μου υπακούει το remote control όταν συνδέω USB φλάσάκι στο mode home media gallery. Δεν χρειάζεται βέβαια restart αλλά πρέπει είτε να βγάλω το USB είτε να χρησιμοποιήσω τα κουμπιά του πάνελ. Αλήθεια με τι ηχεία τον χρησιμοποιείς μια που λέω να αλλάξω ηχεία.

Sorry για την μετά 2 μηνών απάντηση!

παρεπιπτόντως τον ενισχυτή μου τον αντικαταστήσανε μέσα σε τρεις μέρες με ολοκαίνουργιο ο οποίος από τότε δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.

τα ηχεία που έχω είναι τα KEF 3005