Pipo X7

craven

AVClub Enthusiast
14 November 2007
910
Πωλείται το pipo x7 σε μαύρο χρώμα και σε άψογη κατάσταση, αγορασμένο εδώ μέσα από αυτή την αγγελία http://avclub.gr/forum/showthread.php/144845-Pipo-X7-σφραγισμένο
Το μηχάνημα είναι άψογο, είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένο, το άνοιξα, του πέρασα τα Windows 10 και το kodi και... το παράτησα στο γραφείο μου 1 μήνα τώρα μιας και δεν είχα κάποια χρήση για windows μηχάνημα :)
H σύζυγος μου, μου πήρε ένα pi2 σήμερα το οποίο και παρέλαβα (σε περίπτωση που απορεί κάποιος, έχω άλλα 2 και το συγκεκριμένο το ήθελα περισσότερο για πειραματισμούς με ΙοΤ μιας και είμαι προγραμματιστής και λιγότερο για kodi)
Αγοράστηκε στα 90 ευρώ και θα δοθεί στα 85 καθαρά και μόνο για ψυχολογικούς όρους επειδή μόνο και μόνο το άνοιξα αλλά χωρίς παζάρια παρακαλώ :)

Είμαι στην Νίκαια και δουλεύω Καλλιθέα οπότε θα προτιμούσα συνάντηση είτε σε αυτές τις περιοχές είτε σε κάποιο σταθμό κοντά σχετικά Καλλιθέα (να μπορεί να σταθεί αμάξι) λόγω έλλειψης χρόνου... Αν τώρα κάποιος θέλει να το δοκιμάσει, είναι ευπρόσδεκτος σπίτι :) Αποκλείω αποστολή αλλού :)

Θα ανέβει η σύζυγος μου Θεσσαλονίκη το Σάββατο ΑΛΛΑ σε αυτή την περίπτωση ούτε μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα μπορεί να το φέρει (αεροπλάνο και τίγκα βαλίτσα ήδη) και σίγουρα σε αυτή την περίπτωση η συνάντηση θα ήταν σε σημείο που θα μπορούσε να ρθει αυτή (θα πάει έξω απο Θεσσαλονίκη μετά το Ωραιόκαστρο) και σίγουρα δεν θα ξέρει να σας πει το οτιδήποτε για το μηχάνημα ή να το δοκιμάσετε :) Επίσης σε τέτοια περίπτωση παρακαλώ ο αγοραστής να είναι σίγουρος καθώς σε καμιά περίπτωση δεν θα της το φορτώσω να το πηγαινοφέρνει!! Σε κάθε περίπτωση και για να είμαι εντάξει, οποιαδήποτε στιγμή προτεραιότητα θα έχει όποιος ενδιαφερθεί από Αθήνα-Πειραιά πριν την αναχώρηση της.

Υ.Γ με διάφορες ρυθμισούλες που έκανα τις πρώτες μέρες (τις οποίες θυμάμαι αμυδρά.. όχι sleep στα usb κτλ) φαίνεται να μην υπάρχει το γνωστό θέμα με το ethernet.