Πήρα Logitech Z5500! να αφήσω την on-board?

giorgos81

New member
21 September 2007
49
Καλησπέρα

Πήρα τα ηχειάκια τα logitech τα Z5500 και μου αρεσουν πολυ

Αυτο που θα ηθελα να ρωτήσω, αξίζει να αγοράσω ξεχωριστή κάρτα ήχου; γιατι τωρα τα εχω συνδεσει με τα 3RCA που ηταν μεσα στο κουτι, στην onboard κάρτα της μητρικής μου που λέει οτι έχει:

Audio:Realtek® ALC883, 8-channel High-Definition Audio CODEC
Support Jack-detection, Enumeration, Multi-streaming

Θα έχω καλύτερη ποιότητα με μία οικονομική ανεξάρτητη κάρτα ήχου;

Επίσης, είναι καλή η σύνδεση με τα RCA ή να βάλω καλύτερα coaxial ή οπτική; (η μητρική μου δεν έχει τώρα αλλη εξοδο ήχου, μόνο αναλογική)

Ευχαριστώ!

ΥΓ+off topic: αν τα εχουν κι αλλοι βρηκα καποιες ωραιες βασεις δαπέδου, μετα απο λιγο ψαξιμο στα forum της logitech:

Last edited:
Άσε το onboard και πάρε μια κάρτα ήχου. Ακόμα και μια Audigy αποδίδει καλύτερα από τα onboard. Ειδικά με τα 5500 θα δεις την διαφορά.

thank-you. αυτό φανταστηκα κι εγω.
βλέπω οτι το πλαίσιο έχει την Auzentech X-Plosion 7.1 89ευρω, πιστευω ειναι καλή τιμή και λέω να αγοράσω αυτήν τελικά.

xonar για να ακουσει στα logitech?ημαρτον.προσωπικα θα χρησιμοποιουσα coaxial απο την μητρικη.εισαι σιγουρος οτι δεν εχει ψηφιακη εξοδο?

Εγώ πιστεύω ότι σε αυτά τα ηχεία δεν θα ακούσει καμία διαφορά. Η Onboard είναι μια χαρά. Δεν μπορεί να μην έχει ψηφιακή έξοδο...

καλα ποσο κανει αυτη η μητρικη που εκαναν οικονομια στην ψηφιακη εξοδο.μια εναλλακτικη ειναι να βρει μια chaintech av 710,ειναι παμφθηνη και εχει και dolby digital live.

xmm τόσο χαλια ειναι τα logitech που δε θα ακουγεται η διαφορα; νομιζα οτι ηταν αξιοπρεπές συστημα για αυτό το low-budget!
θα δοκιμασω με το bracket της asus να δωσω με s/pdif coaxial σήμα , αν και πιστευω η Auzentech X-Plosion 7.1 θα ειναι καλή αγορά.
η μητρική μου είναι η Asus P5KPL-VM

ΕΧΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΗΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΜΕ ONBOARD ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ASUS XONAR D2X ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ.