Πήρα τελικά τον LX60 της PIONNER

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,469
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:award:Πήρα τον LX60 αν και πήγαινα για τον LX70 ή RXV-3800 της YAMAHA. Τελικά κατέλιξα σε αυτόν διότι δεν είχε διαφορές με τον LX70 ουσιαστικές(ηχητικά πάντα και όχι κάποια extras) ενώ ήταν λίγο καλύτερος από τον Yamaha. Περισσότερες εντυπώσεις το Σαββατοκύριακο που θα τον παλέψω λιγάκι.:award:

:ernaehrung004:Δυστιχώς ακόμα και σήμερα δεν έχω προλάβει να τον συνδέσω για να σας πω εντυπώσεις πάντως μόλις τον τεστάρω σίγουρα θα σας πώ.:ernaehrung004:

Καλορίζικος και από μένα.
Αναμένω εντυπώσεις μια και στις επόμενες μέρες πρόκειται να πάρω τον LX70.
Άρα με ενδιαφέρει η γνώμη σου τα μέγιστα.

Μπραβω φιλε μου εκανες πολυ καλη επιλογη εαν εισαι λατρης του home cinema.Η αποδικοποιηση που κανει στο surround ειναι τελεια.Το μονο αρνητικο ειναι η ισχυς του τουλαχιστον οσο αφορα τα δικα μου ηχεια.Εχω Bose 201 μπροστα και Acoustimas 10 για surround.Ημουν κατοχος Denon Α11 ο οποιος ηταν 125W.Στον Pioneer δινουν 140W.Σιγουρα σκεφτομαι για αγορα ενος τελικου και πιστευω οτι θα γινει αχτυπητος.Νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη επιλογη για ολους τους ενισχυτες.

:Banane0:Μόλις χτές κατάφερα να τον συνδέσω και να τον ρυθμίσω. Εκ πρώτης όψεως φοβερός. Έχει πολύ καλό φινίρισμα με το μαύρο γυαλιστερό να κυριαρχεί στην πρόσοψη ενώ τα μπλέ led αντανακλούν πάνω στο μαύρο. Το setup εύκολο με το μικρόφωνο. Το OSD μαυρόασπρο.Τα πάντα ρυθμιζόμενα ακόμα και rename στις εισόδους έχει για να δώσεις το όνομα της πηγής που χρησιμοποιείς. Έχει 6 μνήμες για να πάρεις δείγμα ρυθμίσεων από διαφορετικά σημεία. Από πλευράς ακουστικής σε μια δυό ταινίες που τον τεστάρισα φοβερός και πάλι. Ολογραφικός και λεπτομερείς σε όλο το ακουστικό φάσμα.Οκάθε ήχος ξεπρόβαλε ακριβώς από εκεί που έπρεπε να ξεπροβάλει. Από πλευράς ζωντάνιας και έντασης έκανε τα αναίσθητα ηχεία μου να κελαϊδάνε από χαμηλά.(από πλευράς έντασης δεν μπορούσα να τον ανοίξω πολύ γιατί ήταν ήδη 22:30 και η γυναίκα φώναζε).Το sub κοπάναγε από χαμηλά. Από πλευράς εικόνας(τα σύνδεσα όλα πάνω στον ενισχυτή δηλ. ps3, dvd-r,δορυφορικό) άψογος.(σε crt tv). Αυτά προς ώρας.Για περισσότερα τις επόμενες μέρες ελπίζω και με κάποια φωτό.:music-smiley-005::award:

Καλορίζικος...

Τωρα το μονο που σου ''χαλαει'' το ίσιο ειναι η CRT TV...
Κανε και προς τα εκει μια αγορά για LCD/plasma (ή κράτα τη crt και παρε και εναν οικονομικό προβολέα π.χ. Epson 700, μιας και ΔΕΝ νοειται home cinema χωρις προβολέα, και θα είσαι κομπλέ....) :ernaehrung004:

Καλορίζικος...

Τωρα το μονο που σου ''χαλαει'' το ίσιο ειναι η CRT TV...
Κανε και προς τα εκει μια αγορά για LCD/plasma (ή κράτα τη crt και παρε και εναν οικονομικό προβολέα π.χ. Epson 700, μιας και ΔΕΝ νοειται home cinema χωρις προβολέα, και θα είσαι κομπλέ....) :ernaehrung004:
:ernaehrung004:Aυτό περιμένω και θα είμαι κομπλέ. Απλά έχω κολλήσει μεταξύ της 46F86 και 46X3500? Ηαγορά πάντως θα γίνει.:ernaehrung004:

Για πες μια τιμουλα και απο που αν επιτρέπεται, γιατι με ενδιαφερει κι εμενα να αλλαξω τον δικο μου τωρα κοντα....:grandpa:

Απο ένταση σου φαινεται επαρκής?

Για πες μια τιμουλα και απο που αν επιτρέπεται, γιατι με ενδιαφερει κι εμενα να αλλαξω τον δικο μου τωρα κοντα....:grandpa:

Απο ένταση σου φαινεται επαρκής?
:ernaehrung004:Αρκετά επαρκής για τα αναίσθητα ηχεία μου (180w front per one+120w center+100W X 4 surround) όλα 89db:Banane0: