πηρα το πιατακι μου και περιμενω τον dreambox 800 τωρα.

xalaros

Established Member
12 September 2006
218
αντε εκανα και εγω την αρχη, πηρα ενα πιατο 1,10 gibertini με μοτερακι moteck. Το εβαλα πανω σε εναν παλιο humax 5300 που εχω και τωρα περιμενω ποτε θα βγει ο dreambox 800.
Το πιατο το μου εβγαλε το λαδι λιγο και αναγκαστηκα και ανεβασα δεκτη και tv στην ταρατσα αλλα τελικα πιστευω οτι ολα καλα πηγαν, πιανω απο hotbird μεχρι hellassat τα παντα δεν εχω τεσταρι αλλους δορυφορους υπαρχει κατι αξιολογο πανω εκτος αυτο του range?

- Ωραία, καλές περιηγήσεις τώρα. (και καλώς να τον δεχτείς το Dream, όταν..)

- Πάντα tv και δέκτης στον τόπο εγκατάστασης απο τον χομπίστα. (και ο επαγγελματίας δεν πάει έτσι. Πεδιόμετρο κουβαλάει..)

- Σαφώς και υπάρχει. Δοκιμασε 5Ε, 1W, 30W τουλάχιστον.

αντε εκανα και εγω την αρχη, πηρα ενα πιατο 1,10 gibertini με μοτερακι moteck. Το εβαλα πανω σε εναν παλιο humax 5300 που εχω και τωρα περιμενω ποτε θα βγει ο dreambox 800.
Το πιατο το μου εβγαλε το λαδι λιγο και αναγκαστηκα και ανεβασα δεκτη και tv στην ταρατσα αλλα τελικα πιστευω οτι ολα καλα πηγαν, πιανω απο hotbird μεχρι hellassat τα παντα δεν εχω τεσταρι αλλους δορυφορους υπαρχει κατι αξιολογο πανω εκτος αυτο του range?

καλορίζικα.

πόσο σου κόστισαν το πιάτο και το μοτέρ?

150 απο msg-shop αντε να δουμε ποτε θα φερει και τον dbox, αν και αμα τον πλασαρουν στα 450 νομιζω πιο φτηνα θα ερθει απο germany.
Τελος παντων προφανως την αλλη βδομαδα θα ξερουμε.
Οσο για το κινητο πιατο ηθελε λιγο παιχνιδι γιατι ενω το βιβλιαρακι ελεγε elevation 53 και dish angle 24 τελικα πηγα σε 53 και 28 για να πιασω δορυφορο αλλα προφανος το παιχνιδι ειναι κατι φυσιολογικο.
Να ρωτησω με τον dbox θα μπορω να κανω κανονικα streaming στο htpc μου τα καναλια? και να κανω ενγραφες απο εκει η μονο stream?

Απο Gibertini υπαρχουν η OP100 με 97*104εκ και μετα παμε κατευθειαν στην OP120 με 124.5*133.5εκ. Οποτε η σου πουλησαν κατι αλλο η βαφτησαν την OP100 σε 110ρα !!

Δες εαν το LNB δενει σε διπλο στηριγμα σαν το γραμμα Δ ή σε μονη βεργα, εαν ειναι το πρωτο τοτε σιγουρα ειναι το 1,25χ1,34.

δεν ξερω βρε παιδια το πιατο που πηρα ειναι η προσφορα του msg-shop το εχει στην homepage πρωτη μουρη ναι μεν η photo ειναι ενα triax αλλα η προσφορα λεει gibertini.
Παντος οποιο και να ειναι το ιδιο μου κανει τους δορυφορους που θελω τους πιανω αρα ολα καλα.
Τελικα το euro μαλλον δεν θα το δουμε σε hd οπως διαβαζω στο αλλο thread. ασχημο αυτο χαλαστηκα τωρα.

Τους πιανεις οκ, αλοιμονο αν δεν, ομως τετοια λαθη (?) δεν επιτρεπονται απο ενα μαγαζι σαν αυτο. Το θεμα ειναι πως διαφημιζουν Gibertini αλλα σου πουλανε Triax οπως σωστα καταλαβες απ την φωτογραφια. Και η ιδια η Triax παραπλανει το κοινο της. Δε λεω καλες κεραιες, αλλα τις TDS110 (σιδηρο) και TDA (αλουμινιο) τις διαφημιζει ως 110ρες ενω ειναι 100*110εκ: βλεπε εδω. Ετσι μπορουν να τις πουλανε ακριβοτερα απ οτι θα πρεπε.

Απάντηση: Re: πηρα το πιατακι μου και περιμενω τον dreambox 800 τωρα.

Τους πιανεις οκ, αλοιμονο αν δεν, ομως τετοια λαθη (?) δεν επιτρεπονται απο ενα μαγαζι σαν αυτο. Το θεμα ειναι πως διαφημιζουν Gibertini αλλα σου πουλανε Triax οπως σωστα καταλαβες απ την φωτογραφια. Και η ιδια η Triax παραπλανει το κοινο της. Δε λεω καλες κεραιες, αλλα τις TDS110 (σιδηρο) και TDA (αλουμινιο) τις διαφημιζει ως 110ρες ενω ειναι 100*110εκ: βλεπε εδω. Ετσι μπορουν να τις πουλανε ακριβοτερα απ οτι θα πρεπε.
Πολύ σωστά. Και σημασία έχει να πληρώνεις ό,τι ακριβώς αγοράζεις!

A ρε Ελληνάρες έμποροι !!!Μετά αν κυνηγάνε πελάτες με το :rifle: θα φταίμε εμείς ?

Νίκος

Οπως και να εχει το πραμα παντως εγω ευχαριστημενος ειμαι και με το πιατο και με την τιμη. Το θεμα ειναι οτι χτες αναγκαστικα να το κατεβασω γιατι μου την ειπαν στην πολυκατοικια εκει που το εβαλα και τωρα θα το βαλω αλλο και αντε παλι απο την αρχη να βρω τους δορυφορους, αν τους βρω εκει που θα το βαλω τωρα!!!
Ελπιζω τωρα που το εκανα μια φορα να μην φαω τρελες ωρες στο στησιμο παλι, αν και το κολπακι με την ΤV και τον δεκτη στην ταρατσα ειναι οτι καλυτερο.

αν ειναι να περιμενεις τον 800 τοτε xalarosε.....:BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: πηρα το πιατακι μου και περιμενω τον dreambox 800 τωρα.

..κι εγώ που αγόρασα HD στην ίδια μοίρα με τους υπόλοιπους είμαι! Ένα κάρο προβλήματα, σαν να μην έχω δέκτη...

Ρε παιδια τελικα μηπως να παραγγειλω εναν kathrein να τελιωνει το πραμα, δεν ξερω αλλα στα forum δεν λεγονται και τα καλυτερα για τον dm 800 και δεν με πειραζει τοσο η αν ειναι καλυτερος απο τον kathrein που σιγουρα θα ειναι σε καποια πραγματα, με πειραζει η τιμη του που ειναι τουλαχιστον 150 ευρω παραπανω.
Νομιζω οτι αυτα που θελω τα προσφερει και ο kathrein τουλαχιστον το hd και τα "παιχνιδια", το μονο που με προβληματιζει ειναι το diseqc 1.2 μιας και εχω κινητο πιατο, αληθεια τι ακριβως δεν δουλευει δηλαδη δεν κραταει τις θεσεις τον δορυφορων? αν και απο οτι εχω καταλαβει καποιο plugin παιζει που το φτιαχνει αυτο.