Πιθανή αυμβατότητα LG BP730 με Optoma HD83;!

Exhuman

New member
24 April 2012
14
Γεια χαρα...Πριν 2 μερες αγορασα το παραπανω Blu-Ray player και με το που το συνδεσα του εκανα ενα απλο configuration (τα βασικα->εικονα,ηχο κ.λ.π ) και μετα update το firmware απο το internet το οποιο το εκανε μονο του...Συνδεοντας το στην εισοδο hdmi του ενισχυτη μου, στην οποια εχω πριν δοκιμασει και παιζει κανονικα σε 3D το 600αρι mede8ter με τον optoma προβολεα! και βαζοντας ενα γνησιο δισκακι blu-ray 3D μου πεταει μηνυμα οτι δεν μπορει γινει αναπαραγωγη του δισκου..με λιγα λογια μου δινει την εντυπωση οτι δεν συνεργαζεται το Lg με το 3D option του optoma..ποια ειναι η γνωμη σας..ευχαριστω! Υ.Γ: το Lg παιζει κανονικα 2D περιεχομενο τεσταρισμενο με επισης γνησιο δισκο Blu-Ray

Τι σχέση έχει το μήνυμα πως δεν μπορεί να γίνει αναπαραγωγή του δίσκου, με το που είναι συνδεδεμένο το player; :chinscratch:

Δοκίμασες με άλλον δίσκο 3D?

Δοκίμασε επίσης συνδέοντας το player με την τηλεόρασή σου, ώστε να δεις αν εμφανίζεται το ίδιο μήνυμα.....

Καλησπερα φιλε Κωστα..κατα συμπτωση μενω και εγω Αγιους Αναργυρους-Μυκονιατικα!..στο θεμα μας τωρα..Την πρωτη φορα που αναψε το Lg ηταν με ενεργη την εξοδο της τηλεορασης η οποια ομως δεν ειναι 3D! Το σεταρισμα του μηχανηματος εγινε πανω στην TV αλλα ετσι και αλλιως εγω του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και το ξανα σεταρα με συνδεδεμενο μονο το προβολι απο την ιδια εισοδο (HDMI)...τιποτα!..Σημερα το πρωι πηρα στην Lg και μου ειπαν να δοκιμασω την usb εισοδο του blu-ray οπως και εκανα με ενα 3D αρχειο mkv 13gb το οποιο το επαιξε απο δισκο κανονικα!...Μαλλον το player εχει θεμα με το drive του ή δεν ξερω τι αλλο να πω..αυριο θα το παω στο service με την αποδειξη πληρωμης να το τσεκαρουν.. Υ.Γ: Ναι, δοκιμασα και αλλο δισκο 3D, γνησιο και αυτο,και τα ιδια..