Πιθανή ελεύθερη μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων απο το Anixe HD!

Voreios

Supreme Member
18 January 2007
4,750
Μόλις τσιμπησα την είδηση απο ισπανική ιστοσελίδα! Το ερώτημα ειναι, αν αυτό συμβεί, πως θα έχουν μπορέσει οι Γερμανοί και δεν μπορούσε η ΕΡΤ (μιλάω για το πρόβλημα των πνευματικών δικαιωμάτων...)
Las Olimpiadas podrían ser emitidas en HD por el canal Anixe

El canal Anixe HD bien podría emitir los Juegos Olímpicos 2008 en abierto, a través de Astra 19,2º Este, en Alta Definición. El canal se puede captar en la frecuencia 11.915 GHz, polarización horizontal, del satélite Astra 1H. Para recibirlo tan sólo es necesario un receptor satelital preparado para la Alta Definición y un televisor HD Ready Full HD.
Actualmente, Astra emite un total de 35 canales de televisión en Alta Definición.

Γι αυτό δεν ξέρω, πάντως υπάρχει κι άλλη ενδιαφέρουσα είδηση, τουλάχιστον για τους μουσικόφιλους. Για τους επόμενους δύο μήνες και από τις 7 του μηνός το κανάλι demo του Astra HD (στην ίδια συχνότητα με το Anixe HD) θα προβάλει καθημερινά 7 ώρες πρόγραμμα με καλοκαιρινές συναυλίες.

http://www.broadbandtvnews.com/?p=5482

Γι αυτό δεν ξέρω, πάντως υπάρχει κι άλλη ενδιαφέρουσα είδηση, τουλάχιστον για τους μουσικόφιλους. Για τους επόμενους δύο μήνες και από τις 7 του μηνός το κανάλι demo του Astra HD (στην ίδια συχνότητα με το Anixe HD) θα προβάλει καθημερινά 7 ώρες πρόγραμμα με καλοκαιρινές συναυλίες.

http://www.broadbandtvnews.com/?p=5482
Αρχισε αραγε το μουσικο προγραμμα? γιατι μια ματια που εριξα εδειχνε το ιδιο demo

Ξεκίνησε. Το σήμα του καναλιού άλλαξε σε "classica"

Καλα μονο HD ποιοτητα δεν εχει κ δυστυχως δειχνει κ οπερα.:furious3::frusty:

όντως...
γενικά πάντως τα hd της ευρώπης που έχω δει (premiere, france 2, discovery germany, anixe, filmbox, eurosport) δε συγκρινονται με την ποιότητα αμερικανικών hd καναλιών.... μόνη εξαίρεση το orf στο euro cup, που είχε φανταστική εικόνα....

Απάντηση: Re: Πιθανή ελεύθερη μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων απο το Anixe HD!

όντως...
γενικά πάντως τα hd της ευρώπης που έχω δει (premiere, france 2, discovery germany, anixe, filmbox, eurosport) δε συγκρινονται με την ποιότητα αμερικανικών hd καναλιών.... μόνη εξαίρεση το orf στο euro cup, που είχε φανταστική εικόνα....
Καλώς μας βρήκες! :ernaehrung004:

Είχες την τύχη να δεις αμερικάνικα HD?

Re: Απάντηση: Re: Πιθανή ελεύθερη μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων απο το Anixe HD!

Καλώς μας βρήκες! :ernaehrung004:

Είχες την τύχη να δεις αμερικάνικα HD?

ευχαριστώ.... ζούσα Αμερική μέχρι πέρυσι.... μου φένεται περίεργο πόσο πίσω είναι η Ευρώπη στην hdtv γενικά....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πιθανή ελεύθερη μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων απο το Ani

ευχαριστώ.... ζούσα Αμερική μέχρι πέρυσι.... μου φένεται περίεργο πόσο πίσω είναι η Ευρώπη στην hdtv γενικά....
..η Ελλάδα να δεις!

Re: Απάντηση: Re: Πιθανή ελεύθερη μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων απο το Anixe HD!

έχω di μερικά hd live από αμερικανικα κανάλια espnHD baseboll, πρόσφατα τους newyorg γιάνκης όντως είναι έτσι όπως τα αναφέρει ο φίλος. το μονο κανάλι που συγκρίνετε με usa είναι το bbcHD .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πιθανή ελεύθερη μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων απο το Ani

Αν δεν κανω λαθος τα πιο πολλα Αμερικανικα καναλια ειναι 720p οποτε δεν χρειαζεται να κανουν οι τηλεορασεις deinterlacing και αρα γλιτωνουν και πολλα artifacts.

Δεν ξερω πως ειναι τα Αμερικανικα HD, αλλα τα Αγγλικα που βλεπω εγω, ειναι Full Hd και η ποιοτητα στα περισσοτερα, ειδικα στα live ,ειναι εξαιρετικη.
Το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν δειχνουν τιποτα της προκοπης τα Σκυ Σπορτς (ολο κρικετ και γκολφ !!!)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Πιθανή ελεύθερη μετάδοση των Ολυμπιακών αγώνων απο το

Αν δεν κανω λαθος τα πιο πολλα Αμερικανικα καναλια ειναι 720p οποτε δεν χρειαζεται να κανουν οι τηλεορασεις deinterlacing και αρα γλιτωνουν και πολλα artifacts.

μόνο το abc, fox, και espn ειναι 720p, όλα τ'αλλα είναι 1080i.... νομίζω η διαφορά είναι ότι εμείς χρησιμοποιούμε mpeg2 ενώ εδώ χρησιμοποιείτε mpeg4.... δεν εχω δει bbchd, αλλα εχω ακουσει ότι ειναι mpeg2, ίσως γι'αυτό είναι όσο clear όσο τα Αμερικάνικα....