Πιθανο ενδιαφερον για EPSON 2000

SPIROS NTOUTSIS

AVClub Enthusiast
23 November 2006
747
Ειμαι σε φαση αγορας νεου προβολεα (ειχα τον epson 600).Υπαρχουν ενδιαφερομενοι για μαζικη αγορα του νεου EPSON 2000(αφου τον δουμε εστω και με μη ελεγχομενες συνθηκες στην εκθεση 1-4/11);

Ειμαι σε φαση αγορας νεου προβολεα (ειχα τον epson 600).Υπαρχουν ενδιαφερομενοι για μαζικη αγορα του νεου EPSON 2000(αφου τον δουμε εστω και με μη ελεγχομενες συνθηκες στην εκθεση 1-4/11);

Νομίζω πως ναι θα υπάρχει στο περίπτερο της εταιρείας.

για πειτε βρε παιδια?
ποια εκθεση? που? ποτε?

ολο ακουμε για την εκθεση

και εκθεση δεν ξερω!

αν εχει και προβολεις σε κλειστο χωρο θα παω (αν και δεν ενδιαφερομαι για αγορα... αλλα τι στο καλο? να μη δω κι εγω ενα προβολεα να παιζει?)

ποσο θα κανει για τους τυχερους ο 2000?

ηδη ανακοινωθηκε εννοειται απο την εταιρια το
μοντελο. αν ειχα μεγαλυτερο χωρο και χρονο να ασχοληθω και η τιμη του 2.000 να ηταν κοντα στην τιμη της τηλεορασης μου ισως επαιρνα τελικα προβολεα. αλλα προτιμησα Full HD τηλεοραση για πιο plug&play.

για πειτε βρε παιδια?
ποια εκθεση? που? ποτε?

ολο ακουμε για την εκθεση

και εκθεση δεν ξερω!

αν εχει και προβολεις σε κλειστο χωρο θα παω (αν και δεν ενδιαφερομαι για αγορα... αλλα τι στο καλο? να μη δω κι εγω ενα προβολεα να παιζει?)

ποσο θα κανει για τους τυχερους ο 2000?

ηδη ανακοινωθηκε εννοειται απο την εταιρια το
μοντελο. αν ειχα μεγαλυτερο χωρο και χρονο να ασχοληθω και η τιμη του 2.000 να ηταν κοντα στην τιμη της τηλεορασης μου ισως επαιρνα τελικα προβολεα. αλλα προτιμησα Full HD τηλεοραση για πιο plug&play.

Η έκθεση, όπως αναφέρεται στο πρώτο post, είναι 1-4 Νοεμβρίου σε κάποιο ξενοδοχείο (νομίζω στο Intercontinental, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Τυχεροί όσοι θα πάνε. Εγώ, λόγω απόστασης (Αλεξανδρούπολη μεριά) και αντικειμενικών δυσκολιών, δυστυχώς δεν θα μπορέσω.
Spymark, αλήθεια δεν έχεις δει προβολέα να παίζει; Ε, άμα δεις, προβλέπω ότι θα φύγεις σφαίρα για αγορά. Ωραία και η τηλεόραση (στις πολλές ίντσες, βέβαια), δε λέω, αλλά ο προβολέας... Άλλη αίσθηση, ρε φίλε!

Άντε βρε, καλορίζικος και καλές θεάσεις!!!

Η έκθεση, όπως αναφέρεται στο πρώτο post, είναι 1-4 Νοεμβρίου σε κάποιο ξενοδοχείο (νομίζω στο Intercontinental, αλλά δεν είμαι σίγουρος).

H έκθεση θα γίνει στο Helexpo Palace στη λεωφόρο Κηφισίας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα! :grandpa:

Περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται θα βρείτε εδώ:
http://www.ces2007.gr/ :antlers:

H έκθεση θα γίνει στο Helexpo Palace στη λεωφόρο Κηφισίας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά κέντρα στην Ελλάδα! :grandpa:

Περισσότερες πληροφορίες για όσους ενδιαφέρονται θα βρείτε εδώ:
http://www.ces2007.gr/ :antlers:

Σ' ευχαριστώ για τη διόρθωση, Διονύση! Σε όσους θα πάνε στην έκθεση εύχομαι να την χαρούν με όλη τους την καρδιά!

Η έκθεση, όπως αναφέρεται στο πρώτο post, είναι 1-4 Νοεμβρίου σε κάποιο ξενοδοχείο (νομίζω στο Intercontinental, αλλά δεν είμαι σίγουρος). Τυχεροί όσοι θα πάνε. Εγώ, λόγω απόστασης (Αλεξανδρούπολη μεριά) και αντικειμενικών δυσκολιών, δυστυχώς δεν θα μπορέσω.
Spymark, αλήθεια δεν έχεις δει προβολέα να παίζει; Ε, άμα δεις, προβλέπω ότι θα φύγεις σφαίρα για αγορά. Ωραία και η τηλεόραση (στις πολλές ίντσες, βέβαια), δε λέω, αλλά ο προβολέας... Άλλη αίσθηση, ρε φίλε!

η εκθεση θελει και εισιτηριο? ποσο? θελει ηλεκτρονικη εγγραφη?

επρεπε να παρω προβολεα λες εε?

εε τωρα παει πηρα την F86.

40αρα.

για τα 3 μετρα μου καλα ειναι.

η επομενη αγορα μπορει να μην ειναι τηλεοραση. (μετα απο 5 χρονια)

θελει και ξεχωριστο συστημα ηχου μωρε ο προβολεας και πανι και και.

ασε που δεν κανει για ολη την οικογενεια (μονο για ταινιες και κανα αθλητικο) τα καναλια?