Pixmania Greece Τιμές Plasma

aime

Senior Member
14 April 2007
595
Paris
Eυχάριστη έκπληξη από Pixmania για Ελλάδα.

Pioneer 507xd + hdmi καλώδιο 1,5 μέτρα 2423 ευρώ!!!
Pionner 427xd 1683 ευρώ!!!
Panasonic 50px70 2188 ευρώ!!!

Έξοδα αποστολής 25 ευρώ!!!

Και μετά από αυτό το διλημα:
Pioneer 507xd vs Panasonic 50px70 ?
Pionner 427xd vs Panasonic 42px70 ?

Re: Απάντηση: Pixmania Greece Τιμές Plasma

Το μόνο που θα πω είναι : Προσοχή στην εγγύηση !!!

¨Εχουν εγγύηση κανονικότητα, έχω πάρει πριν 2 χρόνια ένα SONY DVD HD 710 480 ευρώ τότε, και ήρθε σε 2 μέρες με DHL παρακαλώ , με αποδείξεις, εγγυήσεις, οδηγίες σε περίπτωση βλάβης κλπ. Το μόνο που δεν είχε ήταν το manual στα Ελληνικά. Το κατέβασα από το internet...Tότε η φθηνότερη τιμή που μπορούσα να το βρώ ήταν 650 ευρώ...

H Pixmania είναι θυγατρική της DIXONS η οποία έχει παρουσία στην Ελλάδα μέσω Kωτσόβολου και Electroworld ...

Τη Δευτέρα ξεκινά και ο Κωτσόβολος On line πωλήσεις. Έχουν αναβαθμίσει την ιστοσελίδα τους και οι τιμές είναι χαμηλότερες από το κατάστημα...

Και μετά από αυτό το διλημα:
Pioneer 507xd vs Panasonic 50px70 ?
Pionner 427xd vs Panasonic 42px70 ?

Κοιταξε η σειρα 7 της Pioneer εχει κορυφαια εικονα αλλα επισης εχει και αρκετα προβληματα (buzzing , dirty screen , image retention).

Εγω θα προτειμουσα την PX70 που με λιγο υποδιεστερη εικονα εχει πολυ λιγοτερα αρνητικα.

Η εγγύηση που δίνουν είναι η πανευρωπαϊκή.
Για ρώτα τους έλληνες αντιπροσώπους αν την δέχονται....
Αν δεν έχεις αγοράσει από ελληνικό κατάστημα, δλδ από την ελληνική αντιπροσωπεία, τότε...

Πάντως αν γνωρίζεις το ρίσκο, τότε αξίζει να αγοράσεις από εκεί...

Η εγγύηση που δίνουν είναι η πανευρωπαϊκή.
Για ρώτα τους έλληνες αντιπροσώπους αν την δέχονται....
Αν δεν έχεις αγοράσει από ελληνικό κατάστημα, δλδ από την ελληνική αντιπροσωπεία, τότε...

Πάντως αν γνωρίζεις το ρίσκο, τότε αξίζει να αγοράσεις από εκεί...

Δέν μπορούν να σου αρνηθούν. Τί κάνουν όμως? Σου κάνουν τι ζωή δύσκολη... Στην αρχή μπορεί να σου πούν ότι και δεν σε καλύπτουν ή ότι εσύ φταίς και χάλασε για παράδειγμα.

Τότε είσαι πολύ τυχερός. Πάς και τους καταγγέλεις και μπορεί να αποζημιωθείς χρυσά!!! Το έπαθε μία φίλη μου με κάμερα Sony που αγόρασε από Ολλανδία. Παρακάλα λοιπόν να σου αρνηθούν....

Κοιταξε η σειρα 7 της Pioneer εχει κορυφαια εικονα αλλα επισης εχει και αρκετα προβληματα (buzzing , dirty screen , image retention).

Εγω θα προτειμουσα την PX70 που με λιγο υποδιεστερη εικονα εχει πολυ λιγοτερα αρνητικα.

Αυτό το dirty screen τι σκατά ακριβώς είναι? Πιάνει σκόνη η οθόνη δηλαδή?
Σε μαύρο πάντως λένε οτι η Πάνυ είναι πιό καλή. Σε ντιζάιν όμως η άλλη είναι πολύ όμορφη.

Αυτό το dirty screen τι σκατά ακριβώς είναι? Πιάνει σκόνη η οθόνη δηλαδή?
Σε μαύρο πάντως λένε οτι η Πάνυ είναι πιό καλή. Σε ντιζάιν όμως η άλλη είναι πολύ όμορφη.

http://www.hdtvtest.co.uk/Pioneer-PDP4270XD/Picture-Quality.php

Επειδη ειχα βαλει στο ματι την PX70 και μετα απο ατελειωτο διαβασμα στο AVforums εχω καταληξει στο παρακατω συμπερασμα:
Καλυτερα PX70 και το κεφαλι σου ησυχο. H Pioneer ειναι καλυτερη σαν τηλεοραση αλλα θα παρεις ρισκο.

Last edited:

Οι τιμές ομως εξακολουθούν να είναι τιμές φαρμακείου στην Γαύδο :slapface:

Το εγραψα ειρωνικα παραπανω γιατι οταν δοκιμαζα να μπω μου εβγαζε μια κενη οθονη...:violent-smiley-030:

Τωρα ομως δοκιμασα παλι και λειτουργει κανονικα.

Οταν αγορασε τον Κωτσοβολο το Dixons νομιζα με το χαζο μυαλο μου οτι θα εχουμε και στην Ελλαδα τιμες Αγγλιας. Ποσο λαθος εκανα...:damnyou:

Last edited:

Το εγραψα ειρωνικα παραπανω γιατι οταν δοκιμαζα να μπω μου εβγαζε μια κενη οθονη...:violent-smiley-030:

Τωρα ομως δοκιμασα παλι και λειτουργει κανονικα.

Οταν αγόρασε τον Κωτσοβολο το Dixons νομιζα με το χαζο μυαλο μου οτι θα εχουμε και στην Ελλαδα τιμες Αγγλιας. Ποσο λαθος εκανα...:damnyou:

Γιάννη ολοι το ίδιο λάθος κάναμε και με τον Κωτσόβολο και με τις υπερβολικές προσδοκίες που είχαμε οτι η MediaMarkt θα είχε τιμές καλύτερες του ανταγωνισμού κλπ κλπ..

Τίποτα δεν παίζει τελικά γιαυτό και λέμε ψάξιμο και πάλι ψάξιμο :grandpa:
Και επίσης κράξιμο και πάλι κράξιμο στα λαμόγια :violent-smiley-030: :violent-smiley-030:

Μα γουαι ? ντοντ γιου χαβ α κρεντιντ καρντ ?:flipout:Ολ δε γκρικς χαβ ουαν ,του ,θρη ,φορ ...... Ντοντ λουζ διζ μπαρκεν ..... γιου γοουιλ ριγκρεντ ....
μονο 68 ευρω το μηνα για ....48 δοσεις .
Εδω πληρωνουμε τους πολιτικους μας "καραγκιοζηδες" για να ακουμε παραμυθια ( και ναταν και της χαλιμας παει στο διαολο) και αυτοι που μας δινουν και κατι:flipout::flipout::flipout:
Παρεπιμτοντος σημερα ακουγα στο ραδιο οτι καθε ελλην χρωστα 6.5 εκατομυρια δραχμες περιπου ( βαριοταν ο σπηκερ να παρει κομπιουτερακι )
Και αυτοι που κονομανε τοσα ...ξερετε δεν πληρωνουν υπερωριες στο προσωπικο .... Ποτε ...... τα παιρνουν σε ρεπο μαζευοντας τις ωρες και δουλευουν κατα βουληση του αφεντικου εννοειτε.
Ετσι εξηγητε γιατι μπορει να συναντησετε πολλους στ@ρχιδιστανηδες σε τετοα μαγαζια μιας και το κινητρο = μηδεν και με μισθο ....γιου νοου

Ε ναι,ειναι κακο να δωσεις καμια υπερωρια στον κοσμο μιας και ηδη εισαι καλοπληρωμενος....Εγω με 700 ευρω τον μηνα(8ωρος γαρ) ειμαι ακριβοπληρωμενος....Δουλευω στον βασιλοπουλο και εκει μια απο τα ιδια...Μην χτυπας καρτα---την αλλα βδομαδα θα παρεις 2 ρεπο....Κατσε 2 ωρες παραπανω και την αλλη μερα φυγε 2 ωρες νωριτερα...Ενας χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παντως εγω την εκανα την επανασταση μου...Πηγα στην γενικη τραπεζα την πιστωτικη μου και την ακυρωσα!!!Ποσο χαρηκα οταν την εκοβε με το ψαλιδι...
Γιατι την πηγα?Οταν σου δινουν λεφτα 18% λεει---οταν τους δινεις 3% και χαρη σου κανουν....Απο δω και περα μονο cash...Δεν εχω--δεν παιρνω...Τελος!!!!Παντου οπου και να κοιταξεις μπαχαλο...

Οι τιμές ομως εξακολουθούν να είναι τιμές φαρμακείου στην Γαύδο :slapface:

Σε γενικές γραμμές, οι αλυσίδες πουλάνε πιο ακριβά από τα συνοικιακά καταστήματα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Κωτσόβουλου είναι απλά πανάκριβο

Last edited: