Πλαίσιο - Ευκαιρία !

Re: Απάντηση: Πλαίσιο - Ευκαιρία !

Γιατί πάει ; 119 ευρώ λέει σε μένα ... κανονικό κόστος είναι 350 ευρώ ...

χα χα!!Κάτι παίζει πριν μου έλεγε δεν προστεθηκε το καλάθι, και κατάσταση εξαντλημενο....τώρα οκ.

Thanx!!!

Απάντηση: Re: Πλαίσιο - Ευκαιρία !

Με τα ιδια λεφτα περνεισ εναν 1tb hdd,γιατι να επιλεξει καποιος ssd?

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να πάρει κάποιος ssd... ειδικά οι htpcήδες... Αν και όχι κατ'ανάγκη κάποιον τόσο ακριβό όπως οι προαναφερθέντες. Τέσπα είμαι οφφτόπικ εδώ για να απαντήσω. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Πλαίσιο - Ευκαιρία !

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να πάρει κάποιος ssd... ειδικά οι htpcήδες... Αν και όχι κατ'ανάγκη κάποιον τόσο ακριβό όπως οι προαναφερθέντες. Τέσπα είμαι οφφτόπικ εδώ για να απαντήσω. -bye-

Οκ θα ανοιξω μετα ενα thread εγω να συζητησουμε...

Απάντηση: Re: Πλαίσιο - Ευκαιρία !

που την είδες την ευκαιρία?! το κοστος ήταν 350 ίσως πριν 2 χρονια

με τα ίδια λεφτά παίρνεις 64gb kingston

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.345264

έχει διαφορά από το MLC σε SLC ( multi - single ) διότι το SLC προτείνεται για OS , ακόμα και αν οι MLC φτάνουν τώρα σε επιδόσεις των 10.000 στροφών HDD ... στο ebay που κοίταξα οι τιμές ήταν γύρω στα 400 δολλάρια ...

Μην τρελαίνεστε.

Απλως εχουν αρχίσει να πέφτουν οι τιμές.

Προσωπικά θα έπαιρνα ή θα περίμενα λίγο ακόμα να πάρω κατι πιο ''επώνυμο / σίγουρο'' (Intel, Samsung).

Επισης οι καλοι MLC (Intel) είναι καλύτεροι από κάποιους SLC (OCZ). Εξαρτάται φυσικά το μοντέλο / controller κλπ.

Re: Απάντηση: Re: Πλαίσιο - Ευκαιρία !

έχει διαφορά από το MLC σε SLC ( multi - single ) διότι το SLC προτείνεται για OS , ακόμα και αν οι MLC φτάνουν τώρα σε επιδόσεις των 10.000 στροφών HDD ... στο ebay που κοίταξα οι τιμές ήταν γύρω στα 400 δολλάρια ...

α μαλιστα.. ο kingston δηλαδη που δεν αναφέρει τίποτα προφανώς είναι MLC?