- 30 July 2008
- 1,538
Οκ, ήρθε η ώρα να επιβραβεύσω τον εαυτό μου που για άλλη μια χρονιά ήταν "καλό παιδί,άριστος μαθητής".Όχι, δεν θα πάρω το dvd του gummy bear, θα πάρω τηλεορασάρα!
Μιας όμως και οι γνώσεις μου είναι υπέρ το δέον περιορισμένες (η καλύτερη μου tv μέχρι τώρα ήταν μια Watson crt 21'',makro,90 euro) θα ήθελα την γνώμη των experts!
Στο ψητό:
Με βολεύει αφάνταστα η προσφορά του Πλαισίου, 40 άτοκες δόσεις.
ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

ΤΡΙΤΗ ΣΚΕΨΗ

Πρώτη απορία: Είναι καλή η τιμή των παραπάνω ή φουσκώνει την τιμή των τηλεοράσεων για να πάρει τον τόκο; ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΕΣ Η ΟΧΙ?
Δεύτερη απορία: Με αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την εποχή στην αγορά;
Τρίτη απορία: Υπάρχει στα 3 παραπάνω μοντέλα κάποιο που έχει βγεί ζημιάρικο;
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα απο τον συγκεκριμένο τομέα και θα παραγγείλω αύριο οτι μου υποδείξετε!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Μιας όμως και οι γνώσεις μου είναι υπέρ το δέον περιορισμένες (η καλύτερη μου tv μέχρι τώρα ήταν μια Watson crt 21'',makro,90 euro) θα ήθελα την γνώμη των experts!
Στο ψητό:
Με βολεύει αφάνταστα η προσφορά του Πλαισίου, 40 άτοκες δόσεις.
ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

ΤΡΙΤΗ ΣΚΕΨΗ

Πρώτη απορία: Είναι καλή η τιμή των παραπάνω ή φουσκώνει την τιμή των τηλεοράσεων για να πάρει τον τόκο; ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΕΣ Η ΟΧΙ?
Δεύτερη απορία: Με αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την εποχή στην αγορά;
Τρίτη απορία: Υπάρχει στα 3 παραπάνω μοντέλα κάποιο που έχει βγεί ζημιάρικο;
Ειλικρινά δεν έχω ιδέα απο τον συγκεκριμένο τομέα και θα παραγγείλω αύριο οτι μου υποδείξετε!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last edited: