ΠΛΑΙΣΟ τρελές προσφορές;;; Ποιά απο τις 3 καλλονές;

manosfp

AVClub Addicted Member
30 July 2008
1,538
Οκ, ήρθε η ώρα να επιβραβεύσω τον εαυτό μου που για άλλη μια χρονιά ήταν "καλό παιδί,άριστος μαθητής".Όχι, δεν θα πάρω το dvd του gummy bear, θα πάρω τηλεορασάρα!

Μιας όμως και οι γνώσεις μου είναι υπέρ το δέον περιορισμένες (η καλύτερη μου tv μέχρι τώρα ήταν μια Watson crt 21'',makro,90 euro) θα ήθελα την γνώμη των experts!

Στο ψητό:

Με βολεύει αφάνταστα η προσφορά του Πλαισίου, 40 άτοκες δόσεις.

ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ
1.JPG

ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
2.JPG

ΤΡΙΤΗ ΣΚΕΨΗ
3.JPG

Πρώτη απορία: Είναι καλή η τιμή των παραπάνω ή φουσκώνει την τιμή των τηλεοράσεων για να πάρει τον τόκο; ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΚΕΣ Η ΟΧΙ?

Δεύτερη απορία: Με αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο αυτή την εποχή στην αγορά;

Τρίτη απορία: Υπάρχει στα 3 παραπάνω μοντέλα κάποιο που έχει βγεί ζημιάρικο;

Ειλικρινά δεν έχω ιδέα απο τον συγκεκριμένο τομέα και θα παραγγείλω αύριο οτι μου υποδείξετε!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Last edited:
Τι χρηση θες να κανεις με την τηλεοραση ?
Αν η επιλογη σου ειναι μονο σε οτι δινει με 40 δοσεις στο πλαισιο , τοτε μαλλον δεν εχει νοημα να σου προτεινει καποιος κατι αλλο...
Βεβαια τετοιες "προσφορες" δεν ειναι σπανιες... πριν 3 εβδομαδες ο Κωτσο εδινε 48 δοσεις ...

Οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο για αρχη , συνεπως απο τις 3 που ανεφερες πας για την τριτη και την πληρωνεις περιπου 12% παραπανω σε σχεση με αλλου , αλλα εχεις τις 40 δοσεις... συμφερουσα ειναι η προταση μαλλον αν σε βολευει οικονομικα ...
-bye-

Last edited:
Τι χρηση θες να κανεις με την τηλεοραση ?
Αν η επιλογη σου ειναι μονο σε οτι δινει με 40 δοσεις στο πλαισιο , τοτε μαλλον δεν εχει νοημα να σου προτεινει καποιος κατι αλλο...
Βεβαια τετοιες "προσφορες" δεν ειναι σπανιες... πριν 3 εβδομαδες ο Κωτσο εδινε 48 δοσεις ...

Οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο για αρχη , συνεπως απο τις 3 που ανεφερες πας για την τριτη και την πληρωνεις περιπου 12% παραπανω σε σχεση με αλλου , αλλα εχεις τις 40 δοσεις... συμφερουσα ειναι η προταση μαλλον αν σε βολευει οικονομικα ...
-bye-

Ώπα ώπα με πήρες αμπάριζα...
Η τηλεόραση προορίζεται για ταινίες και ps3 και εννοείται ότι προτιμώ και μπορώ να την πληρώσω μετρητά αν είναι να γλιτώσω 12%.

Γι αυτό έκανα το thread, κατά κύριο λόγο για να μην πάρω καμιά πατάτα και κατά δεύτερον για να ακούσω εναλλακτικές.
Προς τι η επιθεσούλα;

Ώπα ώπα με πήρες αμπάριζα...
Η τηλεόραση προορίζεται για ταινίες και ps3 και εννοείται ότι προτιμώ και μπορώ να την πληρώσω μετρητά αν είναι να γλιτώσω 12%.

Γι αυτό έκανα το thread, κατά κύριο λόγο για να μην πάρω καμιά πατάτα και κατά δεύτερον για να ακούσω εναλλακτικές.
Προς τι η επιθεσούλα;

Ποια επιθεσουλα????:huh2:

Την 7030 δεν θα την χαρακτηριζα "καλονη" , βεβαια γουστα ειναι αυτα , εγω δεν θα την εβαζα στο σαλονι μου ουτε αν με πληρωναν...

http://www.skroutz.gr/

εδω μπορεις να δεις τις τιμες σε αρκετα μαγαζια. Το πλαισιο και τα αντιστοιχα πολυκαταστηματα ποτε δεν φημιζονταν για τις τιμες τους αλλα οι "ατοκες" δοσεις μερικες φορες εξυπηρετουν χωρις η διαφορα τιμης να ειναι μεγαλη.
Εχει συζητηθει προσφατα η περιπτωση της panasonic U10 ως μιας εξαιρετικης επιλογης στα χρηματα της ... Συνεπως αν τα παιχνιδια που παιζεις δεν εχουν ιδιαιτερα στατικες εικονες στην οθονη δες την εν λογω 42αρα .
Ειναι μεσα στα οικονομικα πλαισια που εθεσες και σιγουρα καλυτερη σε εικονα απο τις υπολοιπες...

Την 7030 δεν θα την χαρακτηριζα "καλονη" , βεβαια γουστα ειναι αυτα , εγω δεν θα την εβαζα στο σαλονι μου ουτε αν με πληρωναν...

+1 και εγω που δεν δινω ιδιαιτερο βαρος στο design αλλα στην εικονα τη θεωρω "απωθητικη"

Ρε παιδιά κουβέντα κάνουμε!
Γι'αυτό ακριβώς είπα επιθεσούλα και όχι επίθεση.
Εγώ ζήτησα γνώμες και με κατηγόρησε ο φίλος ότι κοιτάω μόνο τις τιμές.
Ε αφού μόνο τις τιμές ξέρω να κοιτάω;
Τα υπόλοιπα κάντε τα εσείς.

Δεν συμφωνείτε λοιπόν και τόσο με τις επιλογές μου.
Αναδιαμορφώνω λοιπόν την ερώτηση.

Ποιά tv μέχρι 800 ευρώ;

KDL 37W5500

με βάση τα τεστ για την σειρά σε site και περιοδικά αφού αν και τίμιες οι Lg δεν μου αρέσουν και αισθητικά -πλαστικουρονεοπλουτο στιλάκι...
Samsung δεν έχω δει τις 650 750 σειρές... δεν εκφέρω γνώμη...

Επειδή νομίζω ότι είναι κρίμα να αγοράσεις την σήμερον ημέραν 32'' αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει το κόστος, θα σου προτείνω αυτή που έχει αυτή τη βδομάδα "προσφορά" το E-shop

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169376&sid=1

χωρίς να μπαίνουμε σε συζητήσεις ότι δεν είναι "απ' τις καλές" κ.λ.π τα παιδιά εδώ γνωρίζουν περισσότερα, για φθηνή τηλεόραση μου φαίνεται εντάξει, τουλάχιστον είναι 42'' και νομίζω ότι φέτος ανακοίνωσε και 0 pixel εγγύηση 2 ετών η LG που κι αυτό καλό είναι... με τη visa του Eshop λέει κάνουν και 6 άτοκες (λέω, μήπως και σου λέιπει καμιά πιστωτικούλα :slapface:)

Υ.Γ. την επίθεση που είπες πριν, ΠΟΥ την είδες; :)

Re: Απάντηση: ΠΛΑΙΣΟ τρελές προσφορές;;; Ποιά απο τις 3 καλλονές;

Υ.Γ. την επίθεση που είπες πριν, ΠΟΥ την είδες; :)

Ωχ βρε παιδιά χίλια συγγνώμη!
Επιθεσούλα είπα γιατί κατακρίθηκα που πήγα να ψωνίσω με μόνο κριτήριο το οικονομικό...
Εγώ το ξέχασα, εσείς ακόμη;

Re: Απάντηση: ΠΛΑΙΣΟ τρελές προσφορές;;; Ποιά απο τις 3 καλλονές;

Ωχ βρε παιδιά χίλια συγγνώμη!
Επιθεσούλα είπα γιατί κατακρίθηκα που πήγα να ψωνίσω με μόνο κριτήριο το οικονομικό...
Εγώ το ξέχασα, εσείς ακόμη;

Μονο που κατακριθηκες στην φαντασια σου....

Εχει συζητηθει προσφατα η περιπτωση της panasonic U10 ως μιας εξαιρετικης επιλογης στα χρηματα της ... Συνεπως αν τα παιχνιδια που παιζεις δεν εχουν ιδιαιτερα στατικες εικονες στην οθονη δες την εν λογω 42αρα .
Ειναι μεσα στα οικονομικα πλαισια που εθεσες και σιγουρα καλυτερη σε εικονα απο τις υπολοιπες...

+1 κι από εμένα... :D :blush:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...anasonic-TX-P42U10-Plasma-TV-42-TX-P42U10.htm

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά και εδώ για την συγκεκριμένη:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=52572

Ελκυστικότατη η Panasonic...
Mα είναι δυνατόν να μην έχει Pc in????

Τι να το κανει καποιος το VGA?

Αφου μπορεις να συνδεσεις το PC με HDMI...

Σε εικονα η U10 συγκρινεται μονο με B650 , W5500 οπως εχω γραψει , καμια σχεση με S , LH και αλλες μετριοτητες...

Last edited:
Eγώ έχω ενα Laptop και ενα netbook που βγαζουν μονο vga...
Υπάρχει λύση;;;