Πλακα μας κανουν?

Tsakalos!

Supreme Member
8 December 2009
5,346
Samos!
Αυτες τις μερες τσεκαρα στο διαδυκτιο τον Behringer Α500
A500_P0217_FrontTop_web.jpg
τιμη 200ε

και επεσα πανω σε αυτον: Linn Audio LANH 500..
amplifiers_img1.jpg
τιμη 3500ευρω!!!!!!

καλο ε....

Re: Απάντηση: Πλακα μας κανουν?

Φίλε μου, τα άκουσες και τα 2?
Φυσικα οχι αλλα δεν ειναι αξιοπεριεργο..καταλαβαινω οτι ισως εχουν κανει καποιες μικροαλλαγες αλλα δικαιολογει αραγες τετοια γιγαντιαια διαφορα τιμης?.,Μηπως ειναι αλλαγες που μπορουμε να κανουμε κ μεις κα να γλυτωσουμε ενα καρο λεφτα βρε αδερφε....αυτη ειναι η γνωστη LINN η καμια μουφια?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Πλακα μας κανουν?

Φυσικα οχι αλλα δεν ειναι αξιοπεριεργο..καταλαβαινω οτι ισως εχουν κανει καποιες μικροαλλαγες αλλα δικαιολογει αραγες τετοια γιγαντιαια διαφορα τιμης?.,Μηπως ειναι αλλαγες που μπορουμε να κανουμε κ μεις κα να γλυτωσουμε ενα καρο λεφτα βρε αδερφε....αυτη ειναι η γνωστη LINN η καμια μουφια?

Καλύτερα να μας πει ο Βασίλης Χουρμουζιάδης.
Πάντως, όσα Linn έχω ακούσει είναι εξαιρετικά για τα λεφτά τους.

Όσα περισσότερα σκάς τόσο καλύτερα ακούγονται. Ο Linn έχει καθαρό προβάδισμα. Τι να λέμε τώρα. 3000 διαφορά είναι αυτή. Γίνεται να ακούγονται το ίδιο? Δεν γίνεται.

Αν τωρα ο κύριος που υπερτιμολογεί μηχανηματα αλλων
κάνει οση δουλεια εκανε και η Α!...κατι
με απλά cd players της Marantz,
μπορεί να τα δίνει και φθηνά

Λες ε... Ενδιαφερον παντως γιατι τον συγκεκριμενο behringer λεω να τον παρω σε κανα μηνα..

Last edited:
Μπαα, δε βλέπεις τι κάνουν? Πήραν τον ενισχυτή της Behringer, του αλλάξαν τις μπόρνες, τον βάφτισαν Linn και τον πουλάνε τρία χιλιαρικάκια. Φυσικά στην Ευρώπη δε νομίζω να κάνουν καριέρα διότι κυκλοφορεί ο Γερμανός, αλλά στο Αμέρικα να είσαι σίγουρος ότι κάποιοι λένε και ευχαριστώ.

Κάτι αντίστοιχο θα έχουν κάνει και με τα ηχεία.

ενα ηχειο για ολες τις περιπτωσεις και για ολους τους χωρους..λεω να παρω ενα ζευγαρι για desctop.. :flipout::flipout::flipout::flipout: