Πλασμα απο Αγγλια;;;.....

garfield

Senior Member
5 August 2006
437
ΛΑΡΙΣΑ
Ψαχνω αυτο τον καιρο και μεχρι τις γιορτες τη νεα μου τηλεοραση που θα αντικαταστησει την Panasonic 42UT30 στο σαλονι και θα τη στειλει στην κρεββατοκαμαρα.
φυσικα θελω μια μεγαλυτερη,κυριως για τηλεοπτικο σημα,αντε και κατι παραπανω αν δεν μπορω εκεινη τη στιγμη να ανοιξω προβολεα κλπ....
αρα η αναζητηση ειναι απο 60'' και πανω....
γουσταρω την Panasonic 65ST50 αλλα η τιμη των 2500-2700ε την καθιστά καπως απαγορευτικη....
δυστυχως στις 60'' και ανω,η εγχωρια αγορα ειναι πολυ φτωχη,με αποτελεσμα να λοξοκοιταζω προς τα αλλα ευρωπαικα κρατη,και δη,Γερμανια και Αγγλια......
μεσω του idealo,εντοπισα στο Νησι,το κορυφαιο μοντελο της LG σε πλασμα για αυτην τη χρονιά,την LG 60PM970T,προς 1300 λιρες,δηλαδη κατω απο 1700 ευρω και μαλιστα το μαγαζι στελνει στη χωρα μας.....

η χρηματικη διαφορα μεταξυ των δυο ειναι 900ε περιπου,πραγμα που κανει δελεαστικο το εγχειρημα....
ξερω πως θεμα με το ρευμα δε θα εχω,αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το τολμησω.
με απασχολει λιγο η αρνηση που τυχον θα συναντησω σε καποια βλαβη απο την εδω αντιπροσωπεια αλλα και το αν θα ειναι επικινδυνο το ταξιδι για μια τοσο μεγαλη τηλεοραση....
στο παρελθον εχω φερει με επιτυχια απο εκει μεσω amazon δυο ραδιοενισχυτες.....

οι led τηλεορασεις δε με απασχολουν,θελω η νεα μου tv να εχει καλο μαυρο μιας και εχω καλομαθει απο την Παννυ και το 3D ειναι καλοδεχουμενο μιας και ο προβολεας μου ειναι 6ετιας ....

τι λετε,αξιζει το εγχειρημα αλλα και η συγκεκριμενη τηλεοραση;

thanks man...
αλλα και παλι,η 6500 ερχεται μεχρι και 300ε φθηνοτερα απο Γερμανια,γιατι ο ΓΑΠ ειχε δικιο.....

Και απο το e-shop παντως δεν υπαρχει εγγυηση απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια...

η απαντηση του Γερμανικου καταστηματος για θεματα εγγυησης κλπ...

"Hello Sir,

the delivery costs in Europe are about 120 Euros, that is correct.
The guarantee is given by Samsung itself, we only provide a warranty for 2
years.
If the item is defectiveor damaged, you can contact us and then you will
resend and we will exchange the product.

To be sure that there is no error we can check the television, before
sending it out.

The delivery time from Germany to Greece will last about 3 weeks, because a
television in that sice will be delivered with hauler.

Mit freundlichen Grüßen

Melanie Ibe
"

τα σχολια δικα σας...

μη μπλέξεις. Από όσα έχω διαβάσει για πλάσμα εδώ μέσα η περίπτωση ελλατωματικού προιόντος έχει σχεδόν ίδιες πιθανότητες με την περίπτωση κανονικού. Μια στραβή να σου κάτσει μιλάμε για 120+120=240 ευρώ και ενάμισυ μήνα χωρίς τηλεόραση. Όταν τελικά την πάρεις πίσω θα είναι φτηνότερη στην Ελλάδα από όσο την αγόρασες από έξω. Μη σου πω με 120 ευρώ μεταφορικά πάνε πάρτην από το μαγαζί στη Γερμανία αυτοπροσώπως... Και πάλι ΑΝ καταλάβεις εκεί πέρα τυχόν ελλάττωμα στην όση ώρα τη δεις και με φωτισμό καταστήματος.

κοιτα, με οσα εχουν ακουστει και διαβασαμε τελευταια για τις πλασμα και τα προβληματα που παρουσασαν ακομα και οι κορυφαιες της Πανασονικ,θα το σκεφτομουν διπλά για να αγορασω απο εξω.....
απλα το αναδημοσιευω για να δειξω ποσο γκαγκά και κουτοπονηροι ειναι μερικοι νεοελληνες πωλητες και ποσα κακκαλα εχουν οι ευρωπαιοι..... ξανα....