Plasma ή LCD; Τελική ευθεία

Απάντηση: Re: Plasma ή LCD; Τελική ευθεία

που αναμείχθηκαν ειναι οι κατασκευαστές plasma;

μα η μονη εταιρια που δεν βγαζει plasma ειναι η sony και μεχρι προτινος η pioneer lcd.
απο τις μεγαλες εταιριες βεβαια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Plasma ή LCD; Τελική ευθεία

Στο plaisio στουρναρη η px80 ειχε καλυτερη ποιοτητα στα hd videos που παιζανε απο τις πιο ακριβες lcd των 2000 ευρω.
κανε μια βολτα να το δεις και απο κοντα απο μονος σου

Eχω κανει πολλες βολτες και η PX80 σε HD δεν ειχε καμια σχεση με την M86 που ειναι και παλιοτερο μοντελο.

Στην πρωτη νομιζες οτι βλεπεις απλο DVD σε σχεση με την εικονα της M86.

Για SD βεβαια δεν το συζηταω οτι η PΧ80 ειναι πολυ καλυτερη.

μα η μονη εταιρια που δεν βγαζει plasma ειναι η sony και μεχρι προτινος η pioneer lcd.
απο τις μεγαλες εταιριες βεβαια.

LCD
Sony
Philips
JVC
Toshiba
Sharp
κτλ.

Plasma
Panasonic
Hitachi

Kαι Samsung , LG , Pioneer που ειναι και στα δυο στρατοπεδα.

Ειναι προφανες οτι LCD βγαζουν απειρες εταιρειες ενω πλασμα μονο 3 ουσιαστικα αφου και η Hitachi μαλλον αποσυρρεται οριστικα απο τις πλασμα.

LCD
Sony
Philips
JVC
Toshiba
Sharp
κτλ.

Plasma
Panasonic
Hitachi

Ειναι προφανες οτι LCD βγαζουν απειρες εταιρειες ενω πλασμα μονο 3 ουσιαστικα αφου και η Hitachi μαλλον αποσυρρεται οριστικα απο τις πλασμα.

σου διαφευγει κατι?

Το καλυτερο ξεχασες?

Edit: εκανες edit αλλιως ποιος θα σε γλυτωνε !!!

Re: Απάντηση: Re: Plasma ή LCD; Τελική ευθεία

LCD
Sony
Philips
JVC
Toshiba
Sharp
κτλ.

Plasma
Panasonic
Hitachi

Rivers το ασπρο δεν γινεται μαυρο οσο και να παλευεις σου ξαναλεω αν δεν αλλαξει η τεχνολογια των lcd προς το καλλιτερο και σταματησουν να βγαινουν πλασμα μονο τοτε οι lcd θα ειναι κυριαρχες στην ποιοτητα

Τηλεοραση σαν την pionner δεν φτiαχνει κανενας και ουτε προκειται στο κοντινο μελλον ετσι ειναι αγαπητε μερικα πραγματα ειναι κορυφαια στην κατηγορια τους.
Οπως η ferrari ειναι στα αυτοκινητα ετσι και pionner στις τηλεορασεις και γενικοτερα οι Plasma κυριαρχουν.
Δεν πανε να πουλησουνε και 100000000 lcd με απειρες μαρκες δεν σημαινει τιποτα, το toyota πουλαει περισσοτερο απο την Ferrari δεν σημαινει οτι και καλυτερο.

Οσο για την px80 βαζει κατω την ακριβοτερη lcd της αγορας για βρες μου καμια lcd να εχει καλλιτερα χαρακτιριστηκα (contrast , ms, xromata 16 bit , gonies theasis ) απο την εν λογω τηλεοραση ουτε μιση-bye-

Οσο για τις ανακριβειες που γραφεις για κλεισε κανα φως και κατσε στο ενα μετρο απο την καλλιτερη lcd πας για οφθαλμιατρο στην δικια μου παιζω απο το 1 μετρο games στο ps3 με κλειστα φωτα και τα ματια μου κουραζονται λιγοτερο απο την 226bw που εχω στο pc τι να λεμε τωρα

Last edited:
Σε μια πλασμα εχεις 100% κινηματογραφικη αισθηση στην εικονα αν κλεισεις τα φωτα οσο κοντα και να κατσεις , στην Lcd για να βοηθησουν την κατασταση γιατι ειναι γεγονος οτι δεν εχεις κινηματογραφικη αισθηση με τις χαλια φωτεινοτητες κουραζουν ματια , ενσωματωσανε το ambi light αφενος το πουλανε πανακριβα σαν τεχνολογια αφετερου παλι δεν φτανουν τις plasma.
Η Τεχνολογια δεν αλλαζει με τρυκ.

Re: Απάντηση: Re: Plasma ή LCD; Τελική ευθεία

Οσο για την px80 βαζει κατω την ακριβοτερη lcd της αγορας για βρες μου καμια lcd να εχει καλλιτερα χαρακτιριστηκα (contrast , ms, xromata 16 bit , gonies theasis ) απο την εν λογω τηλεοραση ουτε μιση-bye-

Οσο για τις ανακριβειες που γραφεις για κλεισε κανα φως και κατσε στο ενα μετρο απο την καλλιτερη lcd πας για οφθαλμιατρο στην δικια μου παιζω απο το 1 μετρο games στο ps3 με κλειστα φωτα και τα ματια μου κουραζονται λιγοτερο απο την 226bw που εχω στο pc τι να λεμε τωρα

Μάλλον εσύ κρίνεις μόνο με τους αριθμούς και όχι με τα μάτια σου,που από τα γραφόμενά σου μάλλον είναι και πολύ ευαίσθητα.Τώρα το πώς είναι δυνατόν να κουράζονται τα μάτια σου σε οθόνη που είναι 20-22 ίντσες και στις 37 να μην έχεις το παραμικρό πρόβλημα ενώ κάθεσαι από το 1 μέτρο....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Plasma ή LCD; Τελική ευθεία

Εγω ξερω οτι την ιδια ακριβως τηλεοραση την εχει και ο Energy και λεει τελειως διαφορετικα πραγματα απο εσενα.

Η αποψη μου ειναι οτι ειναι πολυ καλη σε SD αλλα σε HD απλως λιγο πανω του μετριου. Μαλιστα σε αναπαραγωγη BluRay προσεξα οτι ειχε και Motion judder προφανως γιατι υποστηριζει 24p μονο με 3:2 pulldown.

Απο εκει και περα το οτι ειναι καλυτερη η PX80 απο LCD διπλασιας αξιας κτλ. μονο εσυ τα εχεις ξαναπει στο παρελθον. Προφανως οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.