Καλή η έρευνα, αλλα δεν είναι περίεργο που οι μοναδικές εταιρίες που αναμείχθηκαν ειναι οι κατασκευαστές plasma;
που αναμείχθηκαν ειναι οι κατασκευαστές plasma;
Στο plaisio στουρναρη η px80 ειχε καλυτερη ποιοτητα στα hd videos που παιζανε απο τις πιο ακριβες lcd των 2000 ευρω.
κανε μια βολτα να το δεις και απο κοντα απο μονος σου
μα η μονη εταιρια που δεν βγαζει plasma ειναι η sony και μεχρι προτινος η pioneer lcd.
απο τις μεγαλες εταιριες βεβαια.
LCD
Sony
Philips
JVC
Toshiba
Sharp
κτλ.
Plasma
Panasonic
Hitachi
Kαι Samsung , LG , Pioneer που ειναι και στα δυο στρατοπεδα.
Ειναι προφανες οτι LCD βγαζουν απειρες εταιρειες ενω πλασμα μονο 3 ουσιαστικα αφου και η Hitachi μαλλον αποσυρρεται οριστικα απο τις πλασμα.
LCD
Sony
Philips
JVC
Toshiba
Sharp
κτλ.
Plasma
Panasonic
Hitachi
Kαι Samsung , LG , Pioneer που ειναι και στα δυο στρατοπεδα.
Ειναι προφανες οτι LCD βγαζουν απειρες εταιρειες ενω πλασμα μονο 3 ουσιαστικα αφου και η Hitachi μαλλον αποσυρρεται οριστικα απο τις πλασμα.
Οσο για την px80 βαζει κατω την ακριβοτερη lcd της αγορας για βρες μου καμια lcd να εχει καλλιτερα χαρακτιριστηκα (contrast , ms, xromata 16 bit , gonies theasis ) απο την εν λογω τηλεοραση ουτε μιση
Οσο για τις ανακριβειες που γραφεις για κλεισε κανα φως και κατσε στο ενα μετρο απο την καλλιτερη lcd πας για οφθαλμιατρο στην δικια μου παιζω απο το 1 μετρο games στο ps3 με κλειστα φωτα και τα ματια μου κουραζονται λιγοτερο απο την 226bw που εχω στο pc τι να λεμε τωρα
Οσο για την px80 βαζει κατω την ακριβοτερη lcd της αγορας για βρες μου καμια lcd να εχει καλλιτερα χαρακτιριστηκα (contrast , ms, xromata 16 bit , gonies theasis ) απο την εν λογω τηλεοραση ουτε μιση
Οσο για τις ανακριβειες που γραφεις για κλεισε κανα φως και κατσε στο ενα μετρο απο την καλλιτερη lcd πας για οφθαλμιατρο στην δικια μου παιζω απο το 1 μετρο games στο ps3 με κλειστα φωτα και τα ματια μου κουραζονται λιγοτερο απο την 226bw που εχω στο pc τι να λεμε τωρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.