Plastic money for the internet only. Any suggestions?

send said:
δηλαδή?
Προέκυψε πρόβλημα σχετικά με τη χρήση της πιστωτικής?
Ήρθε χρέωση για κάτι που δεν είχες αγοράσει?

οχι δεν ειχα προβλημα με την καρτα απλα ο πωλητης μου πουλησε κατι το οποιο τελικα ηταν μουφα και δεν δουλευε επειδη ηταν χαλασμενο.

εκανα claim στην paypal και πηρα τα λεφτουδακια μου πισω..μακρια απο αυτους που δεν ειναι power sellers..

υπαρχουν και εξαιρεσεις βεβαια (επειδη και οι power sellers με μηδενικες πωλησεις ξεκινουν) οι οποιοι ειναι καλοι αλλα αμα το ιδιο πραγμα που θελετε να αγορασετε το βρειτε σε power seller να προτιμησετε..

Το paypal πού ακριβώς βοηθάει; Το έχω ξανακούσει, αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με online αγορές δε γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. Αλλά όταν θες να αγοράσεις κάτι, αφού το βάλεις στο basket, δεν προχωράς με την πληρωμή κατευθείαν στο ίδιο το site απ' όπου κάνεις την αγορά (δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας) χωρίς να "μπλέκονται" διάφοροι τρίτοι; Το paypal πού κολλάει;

αλλου κανεις την πληρωμη απευ8ειας μεσα στο site και αλλου οταν εισαι μεσα στο site που κανεις την αγορα και πας στο καλαθι και πατας το proceed checkout και σε κανει redirect στην paypal για να πληρωσεις

σε μπακαλικη εξηγηση ειναι ενας μεσολαβητης

Εχω Paypal περισσότερο από 5 χρόνια συνδεδεμέμο με λογαριασμό στην Alphabank. Εχω κάνει πάνω από 30 συναλλαγές. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Ειδικά εδώ κι ένα χρόνο που έχει αγοράσει το ebay πέφτει οικογενειακό shopping therapy...

Εγώ προσωπικά με έναν απλό λογαριασμό 123 στην ALPHA , με VISA ELECTRON ( χρεωστική και αναλήψεων ) και με verified λογαριασμό στο Paypal, έχω κάνει γύρω στις 30 αγορές απο EBAY και άλλες τόσες απο E-SHOPS και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Είνια η καλύτερη λύση , με το λίγότερο ρίσκο και με την καλύτερη εγγύηση σε περίπτωση προβλήματος .

Μάνος Σταυρόπουλος said:
Το paypal πού ακριβώς βοηθάει; Το έχω ξανακούσει, αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με online αγορές δε γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. Αλλά όταν θες να αγοράσεις κάτι, αφού το βάλεις στο basket, δεν προχωράς με την πληρωμή κατευθείαν στο ίδιο το site απ' όπου κάνεις την αγορά (δίνοντας τα στοιχεία της κάρτας) χωρίς να "μπλέκονται" διάφοροι τρίτοι; Το paypal πού κολλάει;

το paypal είναι θυγατρική του ebay, αλλά νομίζω το υιοθετούν και άλλοι.
Είναι ένας επίσημος μεσολαβητής μεταξύ του πωλητή και της visa και του αγοραστή.
Σαν μεγάλη εταιρεία και με άμεση σχέση με τον κολοσσό ebay την εμπιστεύεσαι να τραβήξει αυτή τα λεφτά από τη visa σου.
Εγώ έχω στείλει απλά και λεφτά σε ξένη χώρα μέσω του paypal.
Εντάξει κρατάει μιά προμήθεια, αλλά είναι μικρότερη σε σχέση με τράπεζες