PLAYSTATION 3 (3 Ερωτήσεις)

Βασίλης

AVClub Addicted Member
24 July 2007
1,936
Αθηνα
Καλησπερα φίλοι μου,
μολις αγορασα την κονσολα και εχω 4 τουλαχιστον ερωτησεις σχετικα με αυτή:
1) Αν ριξω στο σκληρο isos παιχνιδιων για ps1 και ps2 θα τα τρεξει και αν ναι με ποιο τροπο? Ειναι η εκδοση των 60 gb.
2)Υπαρχει εστω και σαν φημη το ενδεχομενο να τρεξουμε καποια στιγμη τα νομιμως backup ps3 games? Προχωραει καθολου το θεμα?
3)Μπορω σε ps3 που τρεχει linux να συνδεσω το hdvd-drive του xbox360 και να εχω και ενα hdvd player ταυτοχρονα με ενα bluray player?
4) Υπαρχει η δυνατοτητα να παιξω online παιχνιδια πχ το call of duty 3 με τον φιλο μου που μενει Γερμανια και αν με ποιο κοστος? Το οnline παιχνιδι ειναι εφικτο οπως και στο xbox live η με αλλο τροπο? -bye-

Ωραια..στον τιτλο γραφω 3 και οι ερωτησεις ειναι 4...:chinscratch:
περιεργο..αν μεθυσεις πολυ το σαββατο ολη την εβδομαδα θα εισαι :violent-smiley-011:
:BDGBGDB55:

Ναι... Απλά...συνδέεσαι σαν χρήστης...μπαίνεις....και παίζεις :guitarist:στο MYLTIPLAYER!Αυτό είναι και ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του PLAYSTATION 3 σε σχέση με τον ανταγωνισμό;)!!!-bye-

3) δουλευεται εχω ακουσει κι εγω.

αλλα θελω να γινει και χωρις λινουξ!!!!

(δυσκολο εε?)

γιατι εγω να κανω τετοια δε γινεται.

Χμμμ , Σπύρο για να φορτώσεις drivers για το HD-DVD drive θα πρέπει να επέμβεις στο λειτουργικό του ps3 , κάτι που είναι κλειστό , και έστω ότι βγαίνει chip για να διαβάζει κόπιες , μάλλον δεν θα έχει δυνατότητα να διαβάζει το HD-DVD drive αφού θα υπάρχει ήδη πολύ καλή συμβατότητα μέσω linux ...

Μην το φοβάσαι το linux , επειδή ακριβώς είναι ειδική έκδοση , η εγκατάσταση είναι το ίδιο εύκολη με των windows ... next , next , ώρα , ημερομηνία , όνομα , next ... κάπως έτσι ...

Re: Απάντηση: PLAYSTATION 3 (3 Ερωτήσεις)

Χμμμ , Σπύρο για να φορτώσεις drivers για το HD-DVD drive θα πρέπει να επέμβεις στο λειτουργικό του ps3 , κάτι που είναι κλειστό , και έστω ότι βγαίνει chip για να διαβάζει κόπιες , μάλλον δεν θα έχει δυνατότητα να διαβάζει το HD-DVD drive αφού θα υπάρχει ήδη πολύ καλή συμβατότητα μέσω linux ...

Μην το φοβάσαι το linux , επειδή ακριβώς είναι ειδική έκδοση , η εγκατάσταση είναι το ίδιο εύκολη με των windows ... next , next , ώρα , ημερομηνία , όνομα , next ... κάπως έτσι ...

όχι πάντα αλλά εντάξει next next reboot not booting. lol

και που το βρισκει κανεις το linux?

ειναι ελευθερο λογισμικο? (λειτουργικο συστημα)

Απάντηση: Re: PLAYSTATION 3 (3 Ερωτήσεις)

συγγνωμη μια ερωτηση εκανα.
δεν ηθελα να ενοχλησω.

Φίλε μου μην ζητάς συγνώμη.
Αν φάνηκε ότι σου φώναξα, ειλικρινά εγώ συγνώμη.
Δεν είχα τέτοιο σκοπό. :ernaehrung004:
Απλά, αυτό που ρώτησες είναι ακριβώς μπροστά σου, σε 'καρφιτσωμένο' θέμα.

:Banane0: