Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
Home
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Members
Current visitors
Κανονισμός Λειτουργίας
Σωματείο AVClub
Log in
Register
Search
Search titles only
By:
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Install the app
Install
Reply to thread
Home
Forums
Home Theater
Home Theater PC
HTPC Software
Plex media center
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
<blockquote data-quote="koupa" data-source="post: 1058873379" data-attributes="member: 46132"><p>Επανέρχομαι στο κομμάτι της μουσικής. Χτες ήμουν εκτός σπιτιού για ώρες με άπλετο χρόνο. Το roon arc ποτέ δε μου δούλεψε αν και έχω κάνει όλες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις. </p><p></p><p>Άνοιξα το Plexamp στο ipad και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν είχε τύχει να το χρησιμοποιήσω ποτέ σαν βασικό player. Στο touch πλέον είναι μια χαρά. Και τα εικονίδια στο σωστό μέγεθος διότι στον υπολογιστή είναι πολύ μικρά.</p><p></p><p>Πλοήγηση πολύ γρήγορη με ελάχιστο caching την ίδια ώρα που η desktop εφαρμογή του Plex είναι πιο αργή στο ίδιο μηχάνημα με τον PMS αν είναι δυνατόν.</p><p></p><p>Άμεση εκκίνηση των τραγουδιών είτε είναι mp3, είτε FLAC 16/44. Δεν του έχω περάσει τα dsd που έχω καθώς ούτως η άλλως θα τα κάνει downsample και δεν έχει ουσία.</p><p></p><p>Τα 2 μεγάλα μειονεκτήματα σε σχέση με το roon όμως παραμένουν. Η ενοποίηση με το tidal δεν υπάρχει καθόλου και δεύτερον δεν δίνει καμία επιλογή για shuffle όπως το roon radio. Και για το πρώτο πάει στο καλό. Αλλά για το δεύτερο είμαι λίγο χαλασμένος καθώς έχω ενεργοποιήσει το sonic analysis και κάνει ώρες για να αναγνωρίσει τα albums. Και όχι μόνο αυτό αλλά σου πετάει και στην ουγια τα διάφορα genres. Δε μπορεί να διαλέξει από αυτά;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="koupa, post: 1058873379, member: 46132"] Επανέρχομαι στο κομμάτι της μουσικής. Χτες ήμουν εκτός σπιτιού για ώρες με άπλετο χρόνο. Το roon arc ποτέ δε μου δούλεψε αν και έχω κάνει όλες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις. Άνοιξα το Plexamp στο ipad και μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν είχε τύχει να το χρησιμοποιήσω ποτέ σαν βασικό player. Στο touch πλέον είναι μια χαρά. Και τα εικονίδια στο σωστό μέγεθος διότι στον υπολογιστή είναι πολύ μικρά. Πλοήγηση πολύ γρήγορη με ελάχιστο caching την ίδια ώρα που η desktop εφαρμογή του Plex είναι πιο αργή στο ίδιο μηχάνημα με τον PMS αν είναι δυνατόν. Άμεση εκκίνηση των τραγουδιών είτε είναι mp3, είτε FLAC 16/44. Δεν του έχω περάσει τα dsd που έχω καθώς ούτως η άλλως θα τα κάνει downsample και δεν έχει ουσία. Τα 2 μεγάλα μειονεκτήματα σε σχέση με το roon όμως παραμένουν. Η ενοποίηση με το tidal δεν υπάρχει καθόλου και δεύτερον δεν δίνει καμία επιλογή για shuffle όπως το roon radio. Και για το πρώτο πάει στο καλό. Αλλά για το δεύτερο είμαι λίγο χαλασμένος καθώς έχω ενεργοποιήσει το sonic analysis και κάνει ώρες για να αναγνωρίσει τα albums. Και όχι μόνο αυτό αλλά σου πετάει και στην ουγια τα διάφορα genres. Δε μπορεί να διαλέξει από αυτά; [/QUOTE]
Verification
Post reply
Home
Forums
Home Theater
Home Theater PC
HTPC Software
Plex media center
Bottom
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
Accept
Learn more…