Plinius SA103, Pass X250.5 η GamuttD200mk3 ?

etav2000

Senior Member
11 December 2009
312
EΛΛΑΔΑ
Ποιος ενισχυτης θα ταιριαζε για τα SPENDOR SP100, ο Plinius SA103 ο Pass X250.5 η ο GamuttD200mk3 και με προενισχυτη της Audio Research REF2MK2 ?

Βλεπω τελικα οτι τα SPENDOR δεν τα αλλαζεις. Γιατι;
Στους τελικους εχει επικεντρωθει το ενδιαφερον σου.

Εγώ θα προτιμούσα τον Plinius λόγω τιμής απος απόδοση και μ' απόλυτα κριτήρια τον Ρass.

Re: Απάντηση: Plinius SA103, Pass X250.5 η GamuttD200mk3 ?

Βλεπω τελικα οτι τα SPENDOR δεν τα αλλαζεις. Γιατι;
Στους τελικους εχει επικεντρωθει το ενδιαφερον σου.

Εσυ θα τα αλλαζες τα SPENDOR ? και με ποια ηχεια?

Εσυ θα τα αλλαζες τα SPENDOR ? και με ποια ηχεια?

etav η ερωτηση αυτη δεν θα σε βοηθησει σε τιποτα. συγκεντρωσου στο τι πραγματικα θελεις...

αν σου ταιριάζουν ηχητικά και καλύπτουν το χώρο σου αυτά τα ηχεία μπορούν να είναι τα πρώτα και τα τελευταία που θα θελήσεις ποτέ.

Φανταστικό ηχείο βγαλμένο από άλλη εποχή ικανό να σε μεταφέρει σε...άλλη εποχή.

Σχετικά με το ταίριασμα προ-τελικού μόνο στο σύστημά σου θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη.

Τι έχεις τώρα και τι είναι αυτό που σου λείπει από τον ήχο σου?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Plinius SA103, Pass X250.5 η GamuttD200mk3 ?

Εσυ θα τα αλλαζες τα SPENDOR ? και με ποια ηχεια?[/QUOTE

Aφου ειμαι Spendor κοκαλο.
Επιτηδες το εγραψα, για να σου δειξω ποσο λαθος ηταν οι αρχικες σου σκεψεις, να αλλαξεις αυτα τα ηχεια.

Φίλε etav τα τελευταία δύο χρόνια έχεις ανοίξει 15 θέματα που ρωτάς συνεχώς τα ίδια πράγματα, κάθενας μας σου λέει το μακρύ του και το κοντό του, αν δεν ακούσεις εσύ ο ίδιος ώστε να αποκτήσεις εμπειρίες και να καταλάβεις πως σου αρέσει να ακούς ότι και να σου λέμε εμείς είναι μπαρμπούτσαλα.

Στή θέση σου θα άλλαζα πρώτα ηχεία, μετά τελικό και μετά προενισχυτή. Αλλά αυτό θα έκανα εγώ...-bye-

Φίλε etav τα τελευταία δύο χρόνια έχεις ανοίξει 15 θέματα που ρωτάς συνεχώς τα ίδια πράγματα, κάθενας μας σου λέει το μακρύ του και το κοντό του, αν δεν ακούσεις εσύ ο ίδιος ώστε να αποκτήσεις εμπειρίες και να καταλάβεις πως σου αρέσει να ακούς ότι και να σου λέμε εμείς είναι μπαρμπούτσαλα.

Στή θέση σου θα άλλαζα πρώτα ηχεία, μετά τελικό και μετά προενισχυτή. Αλλά αυτό θα έκανα εγώ...-bye-

Για κανε μου μια προταση μηχανηματων σε παρακαλω .

Για κανε μου μια προταση μηχανηματων σε παρακαλω .

να σε ρωτησω κατι προσωπικο... μπορεις να μου πεις την ηλικια σου για να δω τι συστημα θα σου προτεινω?