πληρες ελληνικοποιηση iphone

nikolis9

AVClub Enthusiast
2 November 2007
889
πληρες ελληνικοποιηση iphone
βαλτε απο τον cydia το native Igreek
source ftp4u.gr
αν ειχατε πρηγουμενως το igreek καντε το unistall πριν προχωρησετε
απο τα settings ---international--- language ---διαλεγουμε ελληνικα...

version iphone 2.1

Οσοι είχαμε βάλει greek keyboard μέσω SSH πρέπει να διαγράψουμε κάτι πρώτα ή απλά το εγκαθιστούμε χωρίς πρόβλημα;

Καλημέρα...

εξαιρετικό το ελληνοποιημένο iPhone....έλα όμως που-πλέον-έχω μάθει να το δουλεύω στα αγγλικά...χεχεχεχε..

To πέρασα αλλά με παιδέψατε...!
Που να ξερα ότι το κανονικό source repo ήταν ftp4u.gr/iphone/apt ε;

Δεν πιστεύω ότι θα κρατήσω το ελληνικό μενού γιατί κάπως μου "κλωτσάει" αισθητικά αλλά
άλλαξα το πληκτρολόγιο (που όντως έχει το "ς" αναξάρτητο) και επιπλέον έβαλα το logo της Cosmote που είχα και στο 1.1.4

Πάντως είναι απορίας άξιον που η Apple αρνείται να κάνει αυτό που σε μερικές μέρες κατάφερε η ανήσυχη κοινότητα των ελλήνων iphone developers/hackers...

Last edited:
Πάντως είναι απορίας άξιον που η Apple αρνείται να κάνει αυτό που σε μερικές μέρες κατάφερε η ανήσυχη κοινότητα των ελλήνων iphone developers/hackers...

Auto einai oristiko? Ksexame to episimo?

Ftiakste ligo ton titlo re paidia,den endiaferetai kanenas na ton diorthwsei?

Πλήρες ελληνικοποίηση iPhone_-Μenu-..

Auto einai oristiko? Ksexame to episimo?

Ftiakste ligo ton titlo re paidia,den endiaferetai kanenas na ton diorthwsei?

Και βέβαια δεν ξεχνάς το επίσημο..

Είναι μία προσπάθεια κάποιων ανθρώπων να μας δώσουν ελλήνικό μενού μέχρι να βγει το επίσημο... (Οπως και με το πληκτρολόγιο..)

Και η προσπάθεια να είναι πλήρες.. Ηδη γίνονται αλλαγές και σε εφαρμογές, και κάποιων λαθών.....

Αρα γιατί ξαφνικά να αλλάξει ο τίτλος..

Y.Σ
Για να μην περεξηγηθώ δεν είμαι ένας από αυτούς, απλά υποστηρίζω την προσπάθειά τους..

Re: Απάντηση: πληρες ελληνικοποιηση iphone

γιατί τα παιδιά που το φτιάξαν δεν το ανεβάζουν στο applestore να τελειώνουμε?

Μα δεν είναι επίσημο... Πως να το ανεβάσουν στο appstore..

Kαι εξάλλου δεν είναι και εφαρμογή για να την πέρνει ο καθένας, επρέπε να είναι στο λειτουργικό της version... Που ελπίζουμε στην επόμενη να ενταχθούν και επίσημα τα ελληνικά...

Ειναι προσωπική δουλειά και έχει ανέβει στο cydia...

Μιά μέρα είπαν κάποια παιδιά να το κάνουν μόνοι τους....

Εξου και ο τίτλος σε γνωστό forum (Eλληνικά κάντο μόνος σου)

Last edited:
πολλές εφαρμογές που ξεκίνησαν από το cydia κατέληξαν στο appstore...

πιστεύω θα ήταν προς όφελος όλων, κυρίως της apple. Δεν θα χρειαζόταν η μεγάλη πλειονότητα των ελληνων χρηστών να προβεί σε jailbreak αν μπορούσε απλά να κατεβάσει τα ελληνικά από το appstore...

Μόνο που εν προκειμένω δεν πρόκειται απλώς για μια εφαρμογή αλλά για παρέμβαση στο λειτουργικό του iphone (μην ξεχνάμε πχ. ότι το ελληνικό keyboard πάει και κάθεται πάνω στο ρωσικό) κάτι που επ ουδενί δεν θα δεχτεί η Apple (και σωστά κατά την γνώμη μου)

Ναι ειναι μια χαρα στην 2.1, (αν και εχει 1-2 μαργαριτάρια μεταφράσεις)

Ευχαριστουμε παντως οσους κοπιασαν να μας δώσουν αυτο που τα "κεφάλια" άρνουνται.

Re: Πλήρες ελληνικοποίηση iPhone_-Μenu-..

Και η προσπάθεια να είναι πλήρες.. Ηδη γίνονται αλλαγές και σε εφαρμογές, και κάποιων λαθών.....

Αρα γιατί ξαφνικά να αλλάξει ο τίτλος..

εννοω αλλαγη στον τιτλο :πληρες

ας γινει πληρης καθως χτυπαει πολυ

οσο για το επισημο εγω δεν το περιμενω συντομα αλλα συνηθισα να γραφω στα αγγλικα οποτε οκ(μεχρι να banaριστω λογω greeklish:flipout:)

Πλήρες είναι και το γάλα.....:blink::tee:

Τα μαργαριτάρια είναι πολλά πλάκα πλάκα και τα μαζέυουμε για επεξεργασία....

Και σε ένα ακόμα update θα είναι οκ...

Αλλά έτσι όπως το πάνε μέχρι να γίνει πλήρες, θα έχει βγει το official...

Δεν πειράζει η προσπάθεια μετράει!!!

Last edited: