Πω πω ηττα...

Ας δούμε μερικές άλλες πιθανότητες
1 Ο ιδιοκτήτης του αγροτικού έψαχνε για πάρκινγκ στη Κυψέλη για 6 ώρες και τελικά του την έδωσε και μπούκαρε στο πρώτο κλειστό γκαράζ που βρήκε
2 Ο ιδιοκτήτης του αγροτικού επιστρέφοντας στο σπίτι είδε την Ferrari στο γκαράζ του, και πίστεψε οτι η γυναίκα του είχε εραστή. Αργότερα έμαθε οτι είχε κερδίσει το κόκκινο αυτοκίνητο σε διαγωνισμό.

Πιθανότητα 3η
Η γυναίκα του ιδιοκτήτη γυρίζει σπίτι από την βόλτα για ψώνια με το επαγγελματικό αυτοκίνητο και του λέει
_Αγάπη μου έχω ένα καλό νέο και ένα κακό
Το καλό είναι ότι αποκτήσαμε δυο θέσεις πάρκινγκ

Περίπτωση extra: O οδηγός του αγροτικού γυρνώντας σπίτι του είδε 2 τάβλες που είχαν παρατήσει οι βαφείς έξω από το γκαράζ τη μια δίπλα στην άλλη σε σχήμα ράμπας και νόμιζε ότι ήταν δεύτερη θέση parking πάνω από την πρώτη...

Προφανώς δεν είναι τυφώνας. Η τελευταια φωτο δείχνει τα φύλλα των δέντρων σε ακμαια κατάσταση και οχι ταλαιπωρημένα οπως θα ήταν απο τυφωνα ο οποιος σήκωσε 2 τόνους αυτοκίνητο και το έστειλε μεσα σε γκαράζ.

Πέσατε όλοι έξω.
Και τα 2 αυτοκίνητα είναι του ίδιου ιδιοκτήτη που τυγχάνει να είναι εξεταστής και μάθενε την γυνάικα του οδήγηση.
Αυτο που βλέπετε λέγεται ''πρακτικό γρήγορο παρκάρισμα''.
Ετσι λοιπόν δεν χρειάστηκε ούτε να κατέβει να ανοίξει την γκαραζόπορτα
ούτε να ξεπαρκάρει το άλλο όχημα και συνεπώς ούτε να κλείσει την γκαραζόπορτα κατά τήν έξοδο.
-Το πήρα κυριε εξεταστά;

εγω παντως λεω ...... κριμα στο μπλε φορτηγακι !!!!

το αλλο απο κατω τι ειναι ;;;;;;;;;

κοιτατε βρε σεις ........... του ειχε κολησει και το σημα Φεραρι !!!!!!!! βρε κολημα .....