ΠΩ-ΠΩ ΘΟΡΥΒΟΣ!!!

Υπαρχουν καπου οδηγιες για το πως α ανοιξουμε το πσ3 ακι να το καθαρισουμε απο την σκονη?

Απάντηση: Re: ΠΩ-ΠΩ ΘΟΡΥΒΟΣ!!!

Υπαρχουν καπου οδηγιες για το πως α ανοιξουμε το πσ3 ακι να το καθαρισουμε απο την σκονη?
Τι θα κάνεις δηλαδή κάθε λίγο και λιγάκι που θα μαζεύει σκόνη θα το ανοίγεις;
Βάλε την ηλεκτρική σκούπα όπου έχει τρύπες να τραβήξει ότι μπορεί και άσε τα άνοιξε-κλείσε.;)

Εκτός από αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω, υπάρχουν κάτι φτηνά φιλτράκια που δεν φαίνονται άσχημα , και προστατεύουν από την σκόνη.

Επίσης μια επιλογή στα ps3 40GB(ανοίγεις κρατώντας το eject) που γυρίζει ο ανεμιστήρας (νομίζω ανάποδα) στο full και πετάει την σκόνη έξω, αν και κάτι άκουσα ότι είναι για έλεγχο λειτουργίας τους και ίσως και όχι ασφαλές.

Θα δώσω ένα link από το ps3 forums που είναι μαζεμένα αυτά , μαζί με κάποια link για να το ανοίξεις, όταν επανέρθει... αλλά κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται τόσο.
Το έχω αρκετά πάνω από χρόνο με καθημερινή λειτουργία αρκετά πάνω από 12 ώρες και σε περιβάλλον με αρκετή σκόνη χωρίς να έχει πάθει τίποτα.
(αλλά και από τις εικόνες του εσωτερικού του θα καταλάβεις αμέσως με το μάτι ότι είναι πολύ πιο ανθεκτικό από τα pc μας στην σκόνη...)

ετσι κανουν ολα 3 κονσολες αλλαξα με την κομετρον και ολες το ιδιο ετσι ειναι το πσ3 βαλε λιγο πιο δυνατα τον ηχο της tv-ενισχυτη .αν και εγω εχω το μοντελο εισαγωγης το 60αρι.μην δινεις σημασια .τωρα εχουν σφιξει και οι ζεστες αν δεν ανεβασει rpm θα καει.να χεραισε που δουλευει το stepping του ανεμιστηρα.

Το πιο καλο προιον που εχω βρει μεχρι για εξαερισμο ειναι αυτο:

http://www.nyko.com/nyko/products/?i=93

Δυστυχως ομως ρωτησα στο e-shop και δεν το φερνουν, ουτε και θα το φερουν. :(

Πως μπορουμε να το φερουμε και εδω? Αν δεν ειναι εφικτο,
ποιος καλος ανθρωπος θα παει Aμερικη να μας φερει??? :P

Το καλύτερο σύστημα ψύξης το βρήκα δώρο σε περιοδικό!!

:smash:

Ενα τρομερό usb fun. μου έριξε την θερμοκρασία 4-5 βαθμούς!!!

φυσικά και κάνω πλακα

Re: Απάντηση: ΠΩ-ΠΩ ΘΟΡΥΒΟΣ!!!

μαζί με την aurea

Έχεις την aurea; Την έχεις τοποθετήσει σε τοίχο; Πως δείχνει το ambilight που έχει και μπροστά;