Πω πωωωω, τι χαλι ειναι αυτο στα Μ.Μ.Ε. ?

μου φαίνεται πρέπει να αναθεωρήσω τις απόψεις μου για την ελληνική τηλεόραση...............:rolleyes:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!! υπάρχουν και σοβαρά !!! θέματα στην τηλεόραση !!!! ( η αλλη φωτο που αλάζουν πόδια απαιτει γονική συνένεση !!:BDGBGDB55::BDGBGDB55:) :flipout::flipout:
studio.jpg

Φιλαράκ.

Το...pm μου το έχεις...

ε? Φανταστικέ....συμφορουμίτη???? :flipout:

Re: Απάντηση: Πω πωωωω, τι χαλι ειναι αυτο στα Μ.Μ.Ε. ?

Τελευταια διαβαζω πολυ ποιηση και ο αγαπημενος μου ποιητης, ειναι ο Καζαντζακης. Το θεωρω εθνικο μας ποιητη
Αντζελα Δημητριου

"Καζαντζιδης" ειχε πει... γιαυτο ηταν κουφο... :worshippy:

Γκουχ, γκουχμ .......... για ποια σηριαλ μιλαμε
a082.gif
?
Καιαιαιαι ειπαμε ειναι επιμορφωτικα , ετσι δεν ειναι
a032.gif
?

κοιτα ρε τι εχανα τοσο καιρο ..........και γω ειχα μεινη στη Γκαμπριελα σπανικ και στην αλλη που εκανε την τυφλη τη λετισια καλδερον

δεν βλέπω τηλεόραση(και ειδικά ειδήσεις:7SFGSFG:) πλέον και σώθηκα!!!

επιλεκτικά μόνο, κάποιες σειρές αν τύχει ....

κατα τ' άλλα, δεν έχει απολύτως τίποτα να μου προσφέρει το σκουπιδαριό που λέγεται ελληνική τηλεόραση.
++1000000000.Η τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την υγεια.Βεβαια ολες αυτες οι βλακειες που δειχνουν ,μην νομιζεται πως ειναι τυχαιο...Μας αποπροσανατολιζουν και περνανε οτι θελουν και οποτε το θελουν στα ψιλα γραμματα.Φαντασου να βλεπεις την ασχημη μαρια σε ερωτικο διαπληκτισμο και ξαφνικα να βγει μια ειδηση οτι ακριβαινει η βενζινη,χεστηκε η φοραδα στο αλωνι,η μαρια τη κανει, εκει ειναι το ζουμι........Ετσι και αλλιως προβληματα δεν εχουμε, ο βας-βας τι κανει μας μαρανε και αν πουλαει το cd του:smash::smash::smash:!!!!!

++1000000000.Η τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την υγεια.Βεβαια ολες αυτες οι βλακειες που δειχνουν ,μην νομιζεται πως ειναι τυχαιο...Μας αποπροσανατολιζουν και περνανε οτι θελουν και οποτε το θελουν στα ψιλα γραμματα.Φαντασου να βλεπεις την ασχημη μαρια σε ερωτικο διαπληκτισμο και ξαφνικα να βγει μια ειδηση οτι ακριβαινει η βενζινη,χεστηκε η φοραδα στο αλωνι,η μαρια τη κανει, εκει ειναι το ζουμι........Ετσι και αλλιως προβληματα δεν εχουμε, ο βας-βας τι κανει μας μαρανε και αν πουλαει το cd του:smash::smash::smash:!!!!!
Aυτο το ξερουμε , αλλο ειναι το προβλημα, .......................... πως μπορεις να αντισταθεις απεναντι σε ενα " ξεχειλωμενο " Wonderbra :damnyou:

Aυτο το ξερουμε , αλλο ειναι το προβλημα, .......................... πως μπορεις να αντισταθεις απεναντι σε ενα " ξεχειλωμενο " Wonderbra :damnyou:

Ασχολεισαι με αλλα παιχνιδια βρε...με τους ενισχυτακους σου , τα ηχεια σου , το αυτοκινητο σου...τοσα αλλα boys toys υπαρχουν !!!

Να οριστε....

attachment.php

Ελπιζω να σε επεισα με το επιχειρημα μου και να μπηκες στο δρομο ..τον ηθικον

Attachments

• boytoy.jpg
    boytoy.jpg
    74.7 KB · Views: 74
Αυτα τα "παιχνιδια " εχουν εγκριση της ce ? η θα παθουμε τιποτα οπως .........να πνιγουμε π.χ. ?:flipout:

Αν δεν το ξερετε ηδη να σας πω οτι τι γ@....σαμε , καθοτι βρεθηκε και αλλος παρολιγον αυτοχειρας σχετικος με την υποθεση και Ω γατ δε φακ αναποτελεσματικος κι αυτος .
Μεχρι σημερα καναμε φροντηστηριο για το πως και με τι μεσα μπορουμε να κανουμε το σωστο εκβιασμο μεσω βιντεοσκοπησης .

Τωρα θα δουμε και το πως να κανετε μια αυτοκτονια ποιο "πειστικη " η ποιο αποτελεσματικη .
Αντε τωρα να τους εξηγησης οτι τα "παιδια " απλα ητανε ..........Emo:flipout:

Επιτελους μας λυπηθηκε ο Θεος και εκανε σεισμο..................να υσηχασουμε απο τη DVDολογια και την αυτοκτονολογια και να μπει καινουργιος αερας στα τηλεπαραθυρα:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Πω πωωωω, τι χαλι ειναι αυτο στα Μ.Μ.Ε. ?

Επιτελους μας λυπηθηκε ο Θεος και εκανε σεισμο..................να υσηχασουμε απο τη DVDολογια και την αυτοκτονολογια και να μπει καινουργιος αερας στα τηλεπαραθυρα:flipout::flipout:

ε....ναι βρε παιδι μου !!!:grinning-smiley-043

λιγο σεισμολογια σπαει τη ρουτινα.......