- 23 March 2007
- 2,615
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!! υπάρχουν και σοβαρά !!! θέματα στην τηλεόραση !!!! ( η αλλη φωτο που αλάζουν πόδια απαιτει γονική συνένεση !!:BDGBGDB55::BDGBGDB55![]()
![]()
![]()
Τελευταια διαβαζω πολυ ποιηση και ο αγαπημενος μου ποιητης, ειναι ο Καζαντζακης. Το θεωρω εθνικο μας ποιητη
Αντζελα Δημητριου
Φιλαράκ.
Το...pm μου το έχεις...
ε? Φανταστικέ....συμφορουμίτη????![]()
Φιλαράκ.
Το...pm μου το έχεις...
ε? Φανταστικέ....συμφορουμίτη????![]()
Μόλις το πάρεις στείλτο. Που έχουμε γενέθλια κοντά - κοντά , ε ;
++1000000000.Η τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την υγεια.Βεβαια ολες αυτες οι βλακειες που δειχνουν ,μην νομιζεται πως ειναι τυχαιο...Μας αποπροσανατολιζουν και περνανε οτι θελουν και οποτε το θελουν στα ψιλα γραμματα.Φαντασου να βλεπεις την ασχημη μαρια σε ερωτικο διαπληκτισμο και ξαφνικα να βγει μια ειδηση οτι ακριβαινει η βενζινη,χεστηκε η φοραδα στο αλωνι,η μαρια τη κανει, εκει ειναι το ζουμι........Ετσι και αλλιως προβληματα δεν εχουμε, ο βας-βας τι κανει μας μαρανε και αν πουλαει το cd του:smash::smash::smash:!!!!!δεν βλέπω τηλεόραση(και ειδικά ειδήσεις:7SFGSFGπλέον και σώθηκα!!!
επιλεκτικά μόνο, κάποιες σειρές αν τύχει ....
κατα τ' άλλα, δεν έχει απολύτως τίποτα να μου προσφέρει το σκουπιδαριό που λέγεται ελληνική τηλεόραση.
Aυτο το ξερουμε , αλλο ειναι το προβλημα, .......................... πως μπορεις να αντισταθεις απεναντι σε ενα " ξεχειλωμενο " Wonderbra :damnyou:++1000000000.Η τηλεοραση βλαπτει σοβαρα την υγεια.Βεβαια ολες αυτες οι βλακειες που δειχνουν ,μην νομιζεται πως ειναι τυχαιο...Μας αποπροσανατολιζουν και περνανε οτι θελουν και οποτε το θελουν στα ψιλα γραμματα.Φαντασου να βλεπεις την ασχημη μαρια σε ερωτικο διαπληκτισμο και ξαφνικα να βγει μια ειδηση οτι ακριβαινει η βενζινη,χεστηκε η φοραδα στο αλωνι,η μαρια τη κανει, εκει ειναι το ζουμι........Ετσι και αλλιως προβληματα δεν εχουμε, ο βας-βας τι κανει μας μαρανε και αν πουλαει το cd του:smash::smash::smash:!!!!!
Aυτο το ξερουμε , αλλο ειναι το προβλημα, .......................... πως μπορεις να αντισταθεις απεναντι σε ενα " ξεχειλωμενο " Wonderbra :damnyou:
Επιτελους μας λυπηθηκε ο Θεος και εκανε σεισμο..................να υσηχασουμε απο τη DVDολογια και την αυτοκτονολογια και να μπει καινουργιος αερας στα τηλεπαραθυρα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.