Ποια 3D LED στα 1000 ευρω?

Παραλίγο να αγοράσω την 51Ε6500 στα 868 ευρώ πριν από λίγο από το electroworld (περιμένουν παραλαβή στις 27 του μήνα μου είπε η κοπέλα που μίλησα στο τηλέφωνο) αλλά τα χαλάσαμε στην παράδοση (ήθελαν να μου την στείλουν με μεταφορική και να πληρώσω τα έξοδα).

Έτσι και αλλιώς δεν βιάζομαι όλο και θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες μέσα στο Καλοκαίρι.

Συνηθως οι αγορες με κουπονια, ειναι απο μεγαλες εταιριες με ακριβες τιμες, οποτε και με την εκπτωση η τιμη παει οσο την βρισκεις στα ιδιοκτητα μικροκαταστηματα της Αθηνας. Στην προκειμενη περιπτωση ομως μιλαμε για μια τηλεοραση που οντως ειχε 1200 στο εμποριο και με την εκτπωση στα 890 ηταν οντως πολυ δυνατη περιπτωση, οποτε προσπαθησαν υποχθονεια να ενσωματωσουν την χασουρα τους σε τιμες μεταφορικων. Καλα εκανες και δεν ψαρωσες. Αρχικα εγω δεν την πηρα επειδη δεν ηταν αμεσα διαθεσιμη, αλλα αυτος θα ηταν ενας αομα λογος, αν προχωρουσα στην αγορα της συγκεκριμενης.

quote_icon.png
Originally Posted by Yperion
Παραλίγο να αγοράσω την 51Ε6500 στα 868 ευρώ πριν από λίγο από το electroworld (περιμένουν παραλαβή στις 27 του μήνα μου είπε η κοπέλα που μίλησα στο τηλέφωνο) αλλά τα χαλάσαμε στην παράδοση (ήθελαν να μου την στείλουν με μεταφορική και να πληρώσω τα έξοδα).

Έτσι και αλλιώς δεν βιάζομαι όλο και θα υπάρξουν και άλλες ευκαιρίες μέσα στο Καλοκαίρι.

Yperion εντός Αθήνας ή εκτός;