Ποια 40άρα να διαλέξω για TV μόνο;

Ευτυχως που εχω ακομα και την 32αρα CRT γιατι θα ξεχναγα τι σημαινει να κανεις μπανιο στην ακτινοβολια και να σε πονανε τα ματια απο το flicker...-bye-

Δεν έχεις πρόβλημα εδώ. :grandpa:
Κοιμάσαι πιο εύκολα τα βράδια όταν σε πονάνε τα μάτια! :flipout:

Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Χαίρομαι που το ερώτημα μου έγινε αφορμή για τόση συζήτηση και ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων. Τώρα, όσον αφόρα εμένα και τις απαιτήσεις μου, η απόδοση της 26άρας Samsung LE26R71 που έχω στην κρεβατοκάμαρα, στα μάτια τα δικά μου είναι τέλεια. Μετά από αυτό και με ένα budget της τάξης των 2.000€ – 2.500€, τι προτείνετε σε 40άρα LCD.

Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Χαίρομαι που το ερώτημα μου έγινε αφορμή για τόση συζήτηση και ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων. Τώρα, όσον αφόρα εμένα και τις απαιτήσεις μου, η απόδοση της 26άρας Samsung LE26R71 που έχω στην κρεβατοκάμαρα, στα μάτια τα δικά μου είναι τέλεια. Μετά από αυτό και με ένα budget της τάξης των 2.000 – 2.500 , τι προτείνετε σε 40άρα LCD.

Νομιζω οτι μπορεις να βρεις την 40Μ71 (100 Ηz) με γυρω στα 2,200 , επισης υπαρχει η 40Ν71 που ειναι ο αντικαταστατης την R71 (και καλυτερη σε Standard Definition) αλλα δεν ξερω αν εχει ερθει ακομη στην Ελλαδα.

Να βαλουμε στη λιστα και την 42pv60EH(panasonic στα 1499 euro)? εγω αυτη θα παρω τις επομενες μερες(με ενδιαφερουν οι τηλεοπτικες εκπομπες περισσοτερο μια και εργα βλεπω στον προτζεκτορα).

Προσωπικα θα πηγαινα για 42 ιντσες κι οχι για 40. Οπως και να το κανουμε 2 ιντσες ειναι μια μικρη διαφορα! :grinning-smiley-043
Θα συμφωνησω με το διαχειριστη μας Γιαννη Σπυρου για τη Sharp. Για να ειμαι ειλικρινης δεν την εχω δει απο κοντα, αλλα μιλαμε για τηλεοραση 1920χ1080, οποτε θα εισαι και καλυμμενος μελλοντικα ;) εφοσον σε ενδιαφερει η αγορα ενος HD player. Βεβαια, οπως εχουμε ξαναπει, απο μια αποσταση θεασεως μετρια, μην νομιζεις οτι θα δεις καμια διαφορα μεταξυ 720p και 1080p, αλλα λεμε τωρα...
Αν θελεις κατι πιο οικονομικο, μπορεις να δεις για τη νεα LG 42LC3R, η οποια ειναι παρα πολυ καλη για τα λεφτα της (περιπου 1800 ). Τελος, θα κοιτουσα και τις Toshiba 42WLG66 και 42WLG68. Αυτα που ερχονται στο μυαλο τωρα απο 42αρες.
Αν θελεις τωρα 40αρα, τοτε:
- Sony 40V2000
- Samsumg LE40N71
-bye-

Oταν οι plasma εχουν καταναλωση 1 ευρω παραπανω την ημερα απο τις lcd
365 ευρω τον χρονο πως ειναι ποιο φθηνες...?
το σκεφτηκατε η δεν ειναι ετσι..

Re: Απάντηση: Ποια 40άρα να διαλέξω για TV μόνο;

Αν ειναι να παρεις Sony καλυτερα παρε καποιο απο τα νεα μοντελα S2510 η V2500. Μαλιστα η S2510 εχει και το συστημα Live Color Creation (για πιο ζωντανα χρωματα) που παλια ειχε μονο η σειρα V2000.

http://www.lcd-compare.com/televiseur-SONKDL40S2510-SONY-KDL-40S2510-Bravia.htm