Ποια αγγλικα καναλια μπορω να δω απο Αθηνα απο Astra 28 με πιατο 1-1.20μ?

statik

Senior Member
22 May 2008
456
Ποια αγγλικα καναλια μπορω να δω απο Αθηνα απο Astra 28 με πιατο 1-1.20μ?
α)Χωρις συνδρομη
β)με συνδρομη και σε ποιο πακετο?

Astra 2E Eutelsat 28A Astra 2A πάτα πάνω στα λινκ.

Τα κανάλια στο ανοιχτόχρωμο φόντο είναι χωρίς κωδικοποίηση και μπορείς να τα δεις ελεύθερα χωρίς συνδρομή.

Με συνδρομή έχεις πακέτα να επιλέξεις ανάλογα με το τι θέλεις να δεις. Θα πρέπει να βρεις κάποιον αξιόπιστο πωλητή από Αγγλία για να μπορέσεις να αγοράσεις το πακέτο καθώς αυτό (κανονικά) απαγορεύεται να πωληθεί εκτός Αγγλίας.

Προυπόθεση για τη λήψη τους (για να μην έχεις προβλήματα) είναι κάτοπτρο 1.20 και άνω..

Οκ, αλλα δεν με βοηθησες και παρα πολυ...
Την σελιδα kingpfsat την γνωρίζω. Το θεμα ειναι τη πιανουμε απο Ελλαδα και με ποση διαμετρο και οχι ποια καναλια ειναι ανεβασμενα στον δορυφορο.
Θα δωσω χρήματα για πιατο και εγκατασταση. Με ενδιαφερουν αποκλειστικα τα Γερμανικα και Αγγλικα καναλια. Για το ενα ειμαι οκ με τους 19.2 . Με τα αγγλικά δεν εχω ΙΔΕΑ! τι πιανω με κεραια 1-1.20μ.
Οσοι απο εσας εχουν πειτε μου.

Για να στα βάλω τα κανάλια από τη σελίδα σημαίνει ότι τα πιάνεις....

Και στο ξαναγράφω.. Προυπόθεση για τη λήψη τους (για να μην έχεις προβλήματα) είναι κάτοπτρο 1.20 και άνω..

Δεν σου φτάνει αυτό ??

καλησπερα.στη χιο ξερουμε τι διαμετρο ποιατο χρειαζετε για sky uk?ποτε μπαινει ο 2g?λεω να παρω τιν sony 65x9005b και εχει τα περισοτερα hd καναλια το sky.στην ελλαδα που μπορω να βρω δεκτη ν παρω?

καλησπερα.στη χιο ξερουμε τι διαμετρο ποιατο χρειαζετε για sky uk?ποτε μπαινει ο 2g?λεω να παρω τιν sony 65x9005b και εχει τα περισοτερα hd καναλια το sky.στην ελλαδα που μπορω να βρω δεκτη ν παρω?

Θα έλεγα τουλάχιστον 1,50 πιάτο για Χίο.

Ο 2G τον Αύγουστο εκτοξεύεται, αλλά θα είναι ευκολότερης λήψης από τον 2Ε που είναι λειτουργικός τώρα.
Οπότε τα πράγματα δεν θα δυσκολέψουν.

Έχει τα περισσότερα ΗD και την καλύτερη ποιότητα στα HD.

Δέκτη βρίσκεις εύκολα(π.χ. από ebay).
Κάρτα να βρεις είναι πιο δύσκολο(ή απο γνωστό στην Βρετανία ή από μαγαζιά που πουλάνε κάρτες).

καλησπερα jimmy.στην ελλαδα καποιο μαγαζι που να πουλαει?δεν με νοιαζει ποσα θα πληρωσω.εχω βρει ενα ποιατο 2.40 απο χιο.δεν μου ειπε ακομα τιμη.εχω καποιο προβλημα και δεν βγαινω πολυ εξω.μ αρεσει γενικα ι τεχνολογια.περιμενω να δω και την 79αρα 4κ τησ sony 79x9005b.

κανε ενα google με θεμα sky uk greece και πιθανων να βρεις ποιοι φερνουν το sky uk