ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???

Giannis87

New member
13 November 2012
15
Παιδιά Καλησπέρα Σας.Θα Ήθελα Να Αγοράσω Μια Τηλεόραση 3D LED Smart TV.
Καταρχήν Να Σας Πω Οτι Είμαι Μόνο Ανάμεσα Σε Samsung Και LG.Μην Με Ρωτήσετε Γιατί,Απλά "I Have A Feeling" :)
Ήμουν Θαυμαστής Της Samsung Και Έχω Μια Samsung 32 LCD Και Την Έχω 6 Χρόνια Και Ακόμα Δουλεύει Τέλεια !
Απλά Με Της Αναζητήσεις Που Έχω Κάνει Βλέπω Οτι Και Η LG Έχει Προχωρήσει Πολύ.
Λοιπόν Ειμαι Ανάμεσα Σε
http://www.skroutz.gr/s/447551/Samsung-UE46ES6710.html
Και
http://www.skroutz.gr/s/449514/LG-47LM670S.html

Κάτι Ακόμα,Η LG LM640S Είναι πιο Φθηνή Απο Την LM670S Και Στην Σύγκριση Δεν Βλέπω Και Πολύ Διαφορά.Μπορείτε Να Μου Πείτε Γιατι?
Και Τα 400ΗΖ ΜCi Της LG Δεν Είναι Ακριβώς 400hz Έτσι?Εννοώ Της Samsung Όσα HZ Γράφει,Τόσα Είναι,Σωστά?
LG Passive 3D & Samsung Active 3D....Καλύτερο?Για Ταινίες Θέλω Την Τηλεόραση Και Για PS3 (Pro Evolution Soccer)
Επιλέγω 46'',47'' Επείδη Έχω Διαβάσει Ότι Με Λιγότερες Ίντσες Δεν Θα Δεις Ένα Καλό 3D !
Λοιπόν Ποια Λέτε? :ears:
Ευχαριστώ Πολύ !

Re: Βοήθεια Για Αγορά Τηλεόρασης 3D LED Smart Full HD

Η Να Ψάξω Για Καμιά Plasma Που Ειναι Και Ποιο Φθηνές ? Δεν Εχω Διαβασει Τιποτα Γιαυτες.

Απάντηση: Βοήθεια Για Αγορά Τηλεόρασης 3D LED Smart Full HD

Απόσταση θέασης και budget ? Αν παίζεις πολλές ώρες καθημερινά αποκλείονται οι plasma.

Re: Βοήθεια Για Αγορά Τηλεόρασης 3D LED Smart Full HD

Απλά Με Της Αναζητήσεις Που Έχω Κάνει Βλέπω Οτι Και Η LG Έχει Προχωρήσει Πολύ.

Η συγκεκριμένη LG είναι στα 50 Hz πραγματικά (τόσο προχωρημένη που έχει μείνει 5 χρόνια πίσω) οπότε πάρε την Samsung που τουλάχιστον είναι στα 100 Hz.

MCI , CMR είναι κόλπα του μάρκετινγκ και δεν αντιστοιχούν σε πραγματικό ρυθμό ανανέωσης του πάνελ.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ 3 TV ΝΑ ΠΑΡΩ ?

Γεια Σας Και Πάλι,Θέλω Να Πάρω Μια Από Αυτές ! Αλλά Αυτό Το Passive 3D Και Το Active 3D Με Έχουν Μπερδέψει Για Τα Καλά ! Μακάρι Να Υπήρχε Μόνο Ένα Είδος :worshippy: Θέλω Με Την Παρέα Να Βλέπουμε Καμιά Καλή Ταινία 3D Και Να Γουστάρουμε Όταν Παίζουμε PS3 ( Pro Evolution Soccer )

1: Samsung UE46ES6710
http://www.skroutz.gr/s/447551/Samsung-UE46ES6710.html?keyphrase=samsung+46+3d+white

2: LG 46' LM640S
http://www.skroutz.gr/s/2316955/LG-47LM640S.html

3:KDL46HX750
http://www.skroutz.gr/s/1567894/Sony-KDL-46HX750.html?keyphrase=KDL46HX750

Λοιπόν? :ears::ears::ears::ears:
Ευχαριστώ !!!

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ 3 TV ΝΑ ΠΑΡΩ ?

Αν αλλαξεις την 640 με την 47ΕΤ5 τοτε εισαι σε καλο δρομο. Ειναι οι καλυτερες γιαυτο που θες. Εγω παντως πηρα τη sony αλλα δεν με ενδιεφερε το 3d. Ισως εσενα να σε βολεψει η ΕΤ5

Panasonic TXL47ET50

Καλησπέρα Σας.Κάθομαι Και Διαβάζω Για Την Panasonic TX-L47ET50E Και Μου Φένεται Πολύ Καλή.Είμαι Έτοιμος Να Την Παραγγείλω Μέσω Internet,Απλά Μου Φάνηκε Περίεργο Που Δεν Την Αναφέρει Κανείς Εδώ Πέρα !
Σήμερα Έλαβα Και Μια Samsung 32'' EH6030 Και Διαπίστωσα Ότι Τελικά Το Active TV Δεν Μου Φέρνει Κανένα Πρόβλημα Ζαλάδας.H Samsung Είναι Πολύ Καλή.Για Το Σαλόνι Λοιπόν Θα Πάρω Μου Φένεται Αυτήν Την Panasonic TXL47ET50.Πιστεύω Να Μου Βγει Καλή.Ήθελα Να Πάρω Την
Samsung UE46ES8000 Αλλά Δεν Βλέπω Τον Λόγο Να Δώσω 600 Ευρώ Παραπάνω.Εσείς?

Πιο Πολύ 2D Ταινίες Θα Βλέπω Διότι Τα Μάτια Μου Κιόλας Δεν Είναι Στα Καλύτερα Τους Για Πολύ 3D (Αριστερό Μάτι Κερατοκώνος)
Αλλά Πιστεύω Και Ένα Σάββατο Βραδύ Με Παρέα Θα Με Βγάλει Ασπροπρόσωπο. Και Θα Παίζω Αρκετό PS3 ( Pro Evolution Soccer 2013 )
Είμαι Και APPLE Fun Και Κάτι Διάβασα Ότι Έχει Panel Της Apple Αν Δεν Κάνω Λάθος,Όχι Της LG Πλέον.
Λοιπόν Τι Λέτε?Την Έχει Κάποιος?
Την Θέλω Για Καθημερινή Απλή Χρήση,Κάθε Βράδυ PS3,Ειδικά Pro Evolution Soccer Και Καμιά Ταινία 3D Την Εβδομάδα Αντί Για Cinema :) Αυτά.
Ευχαριστώ Πολύ Προκαταβολικά !
:worshippy:

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ.ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ 3 TV ΝΑ ΠΑΡΩ ?

Αν αλλαξεις την 640 με την 47ΕΤ5 τοτε εισαι σε καλο δρομο. Ειναι οι καλυτερες γιαυτο που θες. Εγω παντως πηρα τη sony αλλα δεν με ενδιεφερε το 3d. Ισως εσενα να σε βολεψει η ΕΤ5

Για ποιο λόγο πήρες την Σόνι;

Re: Panasonic TXL47ET50

Επειδη Πιστευω Οτι 300hz με 800hz αν και όχι αληθινα,και ότι δεν φορα panel της lg που όλο και κατι προβληματικο ακούω,πιστευω αξιζει τα 200 euro παραπανω.εγω αυτη θελω να παρω απλα ηθελα να ξερω αν την εχει καποιος εδω περα :O επειδη δεν βλεπω τιποτα να γραφεται για αυτην.

Re: Panasonic TXL47ET50

Στην καλύτερη των περιπτώσεων η ΕΤ50 είναι μια λίγο καλυτερη σε 2D τηλεόραση απο την ΕΤ5 και χειρότερη σε 3D. Οπότε τα 200 ευρω για μια τηλεόραση που συνολικά (2D+3D) δεν είναι καλύτερη για εμένα δεν έχει νόημα να τα δώσεις.

Πάνελ της Apple εννοείται ότι δεν υπάρχει , άλλωστε η Apple δεν βγάζει και τίποτα δικό της εκτός από τους επεξεργαστές A5 , όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα από άλλους κατασκευαστές τα αγοράζει (κυρίως Samsung και LG).

ΕΤ5 και απο μενα. Λεφτα στην τσεπη και για media player ικανο και δεν θα εχει και μεγαλη διαφορα στην εικονα τελικα.

Για ποιο λόγο πήρες την Σόνι;

Γιατι εμεινα ευχαριστημενος απο αυτο που ειδα. Και σε κινηση και σε αποδοση γενικη (εκτος απο το 3d που δεν με ενδιαφερει καν). Επισης ο media player της ειναι για τα μπαζα αλλα την εχω σε pc οποτε ποσως με ενδιαφερει. Δεν ειπα να παρεις την 750 ντε και καλα γιατι εχει καποια μειονεκτηματα που εμενα δεν με ενδιεφεραν ποτε αλλα αλλους τους ενδιαφερουν.

Last edited by a moderator:
ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 4 ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???

1: Samsung UE46ES6710
2: Panasonic TX-L47ET50E
3: LG 47LM760S
3: LG 47LM860V

Θα Ήθελα Να Αγοράσω Μια Απο Αυτές Της 4. Έχω Ξανανοίξει Thread Αλλά Όσο Πιο Πολλά Διαβάζεις Τόσο Πιο πολύ Μπερδεύεσαι !
Αλλά Σε Αυτές Της 4 Κατέληξα Τελικά!
Οι LG Είναι Κανά 400+ Απλά Έχουν Και Ένα Κινητό Δώρο,Μιας Και Θα Έπερνα Για Την Γυναίκα Πάλι Τα Ίδια Μου Βγαίνουνε.
Θα Ήθελα Απλά Να Μου Πείτε Ποια Νομίζετε Ότι Είναι Καλύτερη Για Σας Και Γιατί? Και Ποια Η Διαφορά Απο Της 2 LG ???
Όταν Βλέπω Στο YouTube Κάτι Βίντεο Με Της LG (Ειδικά Την 760S) Είναι Τελείος Καθρέφτης.Σωστα?Όλες Έτσι Είναι?
Καθημερινή Χρήση,Η Γυναίκα Βλέπει Σειρές,Μετα Βραδάκι Κανα PS3 Με Τον Αδερφό Της Και Κανα Σαββατο Βραδυ Ταινια 3D Mε Παρέα !
Ευχαριστω Πολυ.Μακάρι Κάποιος Να Έχει Καποια Απο Την Πάνω Τηλεόραση Και Να Μας Πει Τα Θετικά Και Τα Αρνητικά ! Ευχαριστώ !
:ears: