Ποιά από τις δύο?

geodengr

AVClub Addicted Member
Αυτόν τον καιρό υπάρχουν οι εξής προσφορές:
1). Γερμανός : Olympus E420 + 17-42 στα 259 ευρόπουλα,
2). Saturn : Nikon D60 + 18-55 στα 299 ευρόπουλα
Ποιάν από τις δύο θα συστήνατε?

Φιλικά
Γιώργος.

Last edited by a moderator:
παντως αμα πας για ε420, καλυτερα το κιτ με τον 14-42, ειναι πιο καλος φακος...

Αυτόν τον καιρό υπάρχουν οι εξής προσφορές:
2). Saturn : Nikon D60 + 18-55 στα 299 ευρόπουλα

Πριν 2 μέρες ρώτησα στο Multirama για την D60 + 18-55VR,

από 351,75 ευρώ μου την άφηνε 334,16 ευρώ (-5%).

Το τελευταίο πακέτο που λέει ο airb, είναι σίγουρα πιο value πρόταση. Αλλιώς, τη D60 με τον απλό 18-55.
Η Pentax ανακοίνωσε καινούργιο μοντέλο σήμερα, δεν ξέρω μήπως κάνει κάποιο γενικό ξεστοκάρισμα ο εδώ αντιπρόσωπος.

Παιδιά κατ' αρχήν ευχαριστώ, αλλά :
Όταν είδε η ...συζυγάτα το μέγεθος της D60 αλλά και της E520 που δίνεται κιτ με τους δύο φακούς στα 550 , πισωγύρισε.
Άρα πάμε για compact, και δεν βρίσκω πουθενά την LX3 ρε γμτ!!! Τι έγινε βρε παιδιά καταργήθηκε?, κυκλοφόρησε ο αντικαταστάτης της?, ξέρετε τίποτα???
Άλλη αντάξια ή και καλύτερή της σε αυτήν την κατηγορία τιμής υπάρχει?
Please help!!! -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

ίσως η ΤΖ7 βολέψει και την ....συζυγάτα...

Φίλε μου την λέω συζυ-γάτα γιατί έχει φωτογραφικό μάτι η αθεόφοβη και με μια παλιά αναλογική Olympus έχει βγάλει εξαιρετικές φωτό (έτσι λένε κάποιοι που ξέρουν (?), γιατί εγώ ...άστα να πάνε! :FSGSFGS4:).
Γι' αυτό ήθελα να της κάνω ένα καλό εργαλείο δώρο (σε κάποια βατά οικονομικά πλαίσια βέβαια λόγω τρέχοντος οικονομικού ...πένθους!!!), αλλά την τρόμαξε λίγο το μέγεθος των SLR.
Την έχω στα υπ' όψιν την ΤΖ7, αλλά προτιμώ την λού ξού τρία, λόγω των πολύ καλών νυκτερινών πλάνων που πετυχαίνει...
Υπάρχει πουθενά αυτή η έρχεται ο αντικαταστάτης της, οπότε αναμένω στο ακουστικό μου?

Φιλικά
Γιώργος.

δε νομίζω Γιώργο.
Και εγώ την ψάχνω , αν και δεν αποφάσισα ακόμα ούτε βρήκα αγοραστές γιά τα slr....

η ε420 παντως ειναι η πιο μικρη dslr αποσο ξερω...
υπαρχει και η πανασονικ g1, αλλα αυτη ειναι πανω απο 600 ευρω, και δεν εχουν βγει αρκετοι φακοι ακομα για τα μ4/3

Την είδαμε κι αυτήν αλλ' απερρίφθει μετά πολλών επαίνων!
Συνηγόρησα βέβαια λιγάκι και εγώ (λόγω της ...γνώμης σας εν αρχή), αλλά και λόγω παλαιότητας του μοντέλου + την μή ύπαρξη σταθεροποίησης στο σώμα.

Φιλικά
Γιώργος.