Ποια απο τις δυο?

TRISTAN

Established Member
5 July 2010
190
Παιδια σε προσφατο θεμα ειχα γραψει για την 42s10 panasonic μεταχειρισμενη,εχω κανονισει σημερα με το παλικαρι να παω σπιτι του να την παρω αλλα μολις ειδα το φυλλαδιο του σατουρν και εχει την lcd TXL-42S20 499 ευρω,τι να κανω?Ποια να παρω?Η μια ειναι μεταχειρισμενη η αλλη καινουρια,ποια να παρω? Η πρωτη πλασμα η αλλη lcd panasonic και οι δυο,δεν ξερω απαντηστε μου.

Η Panasonic βγαζει τις καλυτερες πλασμα αλλα και πολυ μετριες LCD.

Eιναι θεμα τεχνολογιας (πλασμα) και οχι μαρκας βεβαια.

οκ ευχαριστω παω να παρω την s10.Θα σας εχω εντυπωσεις το βραδυ,ευχαριστω,το παλικαρι μου την αφησε 380 ευρω ενος ετους.Μια ερωτηση μου λεει οτι την εχει παρει απο media markt εχει την αποδειξη αλλα δεν ξερει ποσο εγγυηση εχει δηλαδη εαν εχει ακομα?Εγω ξερω ειναι δυο χρονια,δεν θα ισχυει το ιδιο και σε αυτην?Ευχαριστω.

Χωρίς να ξέρω καν για τί υλικό θα τη χρησιμοποιήσεις, ανάμεσα σ'αυτές τις δύο προτίμησε τη plasma. Δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τις Panasonic LCD. Καλή τιμή σου κανε, 2 χρόνια πρέπει να είναι οπωσδήποτε η εγγύηση.

για ολα(ps3,ταινιες,τηλεοπτικα,αγωνες και σιριαλ η γυναικα μου στανταρ)

Παιδιά την πήρα απλα φοβερή...Ας με βοηθησει παρακαλω καποιος να δω και εγω την πρωτη μου ταινια.Εβαλα το media player μου εμφανιζει εικονα αλλα ηχο πουθενα μιλαμε,εβαλα και οπτικη ινα τιποτα!Τι να κάνω?

Re: Απάντηση: Ποια απο τις δυο?

Παιδιά την πήρα απλα φοβερή...Ας με βοηθησει παρακαλω καποιος να δω και εγω την πρωτη μου ταινια.Εβαλα το media player μου εμφανιζει εικονα αλλα ηχο πουθενα μιλαμε,εβαλα και οπτικη ινα τιποτα!Τι να κάνω?

Μεγειά σου φίλε. Διάβασε πρώτα ποια format ήχου και εικόνας υποστηρίζει, με λίγα λόγια τις οδηγίες χρήσεως, ελπίζω να σου τις έδωσε ο φίλος σου!

Φιλε Kostas5579 αργησα να δω το μυνημα σου,θα τις διαβασω και θα σου πω αυριο.Το συνδεσα με ενισχυτη τελικα και ειδα.Αλλα με ενδιαφερει να βλεπω και απο τηλεοραση με ηχο εννοειται.Θα σου πω αυριο,κατσε να τις διαβασω να σου πω τι υποστιριζει.Και κατι ακομα ειδε η μητερα μου λιγο μεγκα και μετα στην ταινια σε σκοτεινα σημεια ενα ελαφρυ πολυ ελαφρυ του λογοτυπου της μεγκα φαινοτανε οπως επισης και μετα την ταινια φαινοταν οι γραμμες των υποτιτλων σε επισης παρα πολυ σκοτεινα σημεια(εικονα εννοω).Αυτο ειναι λογικο ετσι δεν ειναι?Πρεπει να βαλω κανενα καναλι με χιονια να το φιαξει,παντως δεν με ενοχλει ιδιαιτερα διοτι φαινεται μονο σε μαυρη οθονη σχεδον και λιγο(ισια ισια).Θελω να μαθαινω και εγω σαν νεος χρηστης,ευχαριστω ολους.

Βασικα οι υποτιτλοι δεν φαινονται πλεον(μονο το μεγκα πολυ αραια ομως σε σκοτεινη εικονα,ολοι οι αλλοι τις οικογενειας δεν το εχουν δει,μονο εγω ειμαι ψειρας).Εχω τις εξης αποριες.Γιατι μεσα στις οδηγιες γραφουν οχι σταθερες εικονες,οχι λογοτυπα και αριθμους,οχι videogame για το image retention?Τοτε γιατι βγηκανε?ενταξει για τους αριθμους,πες τους βγαζεις δεν φαινονται αλλα οταν παρακολουθουνε καποια εκπομπη καποιο σιριαλ,δεν θα μεινει το λογοτυπο?Η και μια ταινια στο κατω κατω της γραφης σε ενα καναλι!Το λογοτυπο δεν θα μεινει παλι?Δεν θα παιξω και κανενα ποδοσφαιρακι στο ps3?Εγω την πηρα για ολα!Και ταινιες και αγωνες και σιριαλ και videogame(για αυτο δεν ειναι οι τηλεορασεις)!Συγνωμη που τα ειπα ετσι χυμα αλλα εκει που μου αρεσει αρκετα μπορω να πω εως παρα πολυ σαν εικονα,αρχιζω και απογοητευομαι!Τι πρεπει να κανω οταν μου βγαζει τετοια?

Βασικα οι υποτιτλοι δεν φαινονται πλεον(μονο το μεγκα πολυ αραια ομως σε σκοτεινη εικονα,ολοι οι αλλοι τις οικογενειας δεν το εχουν δει,μονο εγω ειμαι ψειρας).Εχω τις εξης αποριες.Γιατι μεσα στις οδηγιες γραφουν οχι σταθερες εικονες,οχι λογοτυπα και αριθμους,οχι videogame για το image retention?Τοτε γιατι βγηκανε?ενταξει για τους αριθμους,πες τους βγαζεις δεν φαινονται αλλα οταν παρακολουθουνε καποια εκπομπη καποιο σιριαλ,δεν θα μεινει το λογοτυπο?Η και μια ταινια στο κατω κατω της γραφης σε ενα καναλι!Το λογοτυπο δεν θα μεινει παλι?Δεν θα παιξω και κανενα ποδοσφαιρακι στο ps3?Εγω την πηρα για ολα!Και ταινιες και αγωνες και σιριαλ και videogame(για αυτο δεν ειναι οι τηλεορασεις)!Συγνωμη που τα ειπα ετσι χυμα αλλα εκει που μου αρεσει αρκετα μπορω να πω εως παρα πολυ σαν εικονα,αρχιζω και απογοητευομαι!Τι πρεπει να κανω οταν μου βγαζει τετοια?

ας επερνες lcd αν δεν ηθελες τετοια προβληματα.
απλο..

.....όταν είσαι κυνηγός και χρειάζεσαι αμάξι για το βουνό,δεν αγοράζεις AUDI A4......

Aφου το image retention φευγει δεν πρεπει να σε απασχολει.

Για να παρεις LCD με παρομοια εικονα με την S10 θα επρεπε να ειχες δωσει τουλαχιστον 2,000 ευρω.

Ναι διαπιστωσα οτι φευγει.Ποση ωρα μπορω να εχω ενα σταθερο καναλι με το λογοτυπο?

Φιλε Kostas5579 αργησα να δω το μυνημα σου,θα τις διαβασω και θα σου πω αυριο.Το συνδεσα με ενισχυτη τελικα και ειδα.Αλλα με ενδιαφερει να βλεπω και απο τηλεοραση με ηχο εννοειται.Θα σου πω αυριο,κατσε να τις διαβασω να σου πω τι υποστιριζει.Και κατι ακομα ειδε η μητερα μου λιγο μεγκα και μετα στην ταινια σε σκοτεινα σημεια ενα ελαφρυ πολυ ελαφρυ του λογοτυπου της μεγκα φαινοτανε οπως επισης και μετα την ταινια φαινοταν οι γραμμες των υποτιτλων σε επισης παρα πολυ σκοτεινα σημεια(εικονα εννοω).Αυτο ειναι λογικο ετσι δεν ειναι?Πρεπει να βαλω κανενα καναλι με χιονια να το φιαξει,παντως δεν με ενοχλει ιδιαιτερα διοτι φαινεται μονο σε μαυρη οθονη σχεδον και λιγο(ισια ισια).Θελω να μαθαινω και εγω σαν νεος χρηστης,ευχαριστω ολους.

Περισσότερα για σένα το είπα να διαβάσεις το τί υποστηρίζει, επειδή είπες πως δεν έβγαζε ήχο. Για παράδειγμα αν η ταινία ήταν mkv που έτρεχες με DTS ήχο, λογικό είναι να μην άκουγες αφού δεν τον υποστηρίζει. Αυτά έπρεπε να τα ψαχουλέψεις λίγο πρίν τη πάρεις. Αλλά και πάλι αν εμφανισιακά είναι σε καλή κατάσταση, τη πήρες σε πολύ καλή τιμή. Τώρα για τη στάμπα, αν ο φίλος σου την "έστρωσε" όσο ήταν καινούργια δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς για κάτι. Περί στρωσίματος διάβασε στο forum περισσότερα.

Καλημερα kostas5579,απλα μωρε ειδε λιγο η μητερα μου στο μεγκα και μετα που πηγα να βαλω ταινια σε πολυ σκοτεινα σημεια φαινοταν απειροελαχιστα το λογοτυπο.Αυτα.Κατα τα αλλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο εικονα.Ποση ωρα συνεχομενα μπορω να βλεπω ενα καναλι ας πουμε........Ευχαριστω.

Το image retention πως φευγει που γραφει o yperion πιο πανω,εγω ξερω οτι πρεπει να βαλω ενα καναλι με χιονια να δειχνει,ισχυει?Αν ναι ποση ωρα να το αφησω να παιζει?

Όπως είπα και παραπάνω αν είναι στρωμένη η τηλεόραση δεν έχεις να ανησυχείς για αυτά, πόση ώρα θα βλέπεις κάποιο κανάλι κλπ. Και απ´τη στιγμή που δεν υπάρχει ήδη στάμπα, σημαίνει πως είναι εντάξει. Από εκεί και πέρα δεν είμαι ειδικός, δεν έχω plasma, οπότε διάβασε στο forum γι'αυτά. Θα βρείς μπόλικο υλικό!