Ποια απο τις τρεις προτεινετε?

Σορρυ για την "σφήνα", αλλά μεταξύ των δυο μοντέλων που ανέφερε ο Yperion και τις LG LD750 & Panasonic S20 ποιά εκτιμάται οτι έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας συνολικά και ποιά έχει καλύτερη απόδοση στο gaming;

Αν δεν πας σε plasma λογω gaming προχώρα σε Samsung C650/750 ανάλογα με το αν σε ενδιαφέρει το 3d. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι ακόμα δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για μυα τεχνολογία που τώρα ξεκινάει και έχει ακόμα δρόμο για να ωριμάσει. Η 46C650 είναι μια οικονομική λύση με πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Όπως, πολύ σωστά αναφέρθηκε και από άλλο φίλο παραπάνω, έτσι που τρέχει πιά η τεχνολογία δεν αξίζει να δίνεις πολλά χρήματα για κάτι που σε ελάχιστο χρόνο έχει απαξιωθεί και ξεπεραστεί. Η αγορά τηλεόρασης δεν γίνεται με ορίζοντα ... δεκαετιών όπως στην εποχή των γονιών μας! Αγόρασε κάτι που να καλύπτει ικανοποιητικά με τον οικονομικότερο τρόπο τις τωρινές σου ανάγκες γιατί πιθανόν σε 2-3-4 χρόνια να ξαναψάχνεσαι!

^ Σ'αυτό έχεις δίκιο, το πολύ σε 3-4 χρόνια θα ψάχνω άλλη, απλά τότε θα έχω μεγαλύτερο budget και δεν θα με ζορίζει τόσο πολύ.

Από ότι διάβασα σε review του οποίου δεν βρίσκω το link τώρα και η Philips 5605 (που ξέχασα να αναφέρω πριν) τα πάει πάρα πολύ καλά στο gaming με πολύ χαμηλό lag. Συνοπτικά οι ενδοιασμοί μου είναι οι εξής:

Panasonic: μόνο το θέμα με το στρώσιμο και το gaming αν και όσα περισσότερα θέματα διαβάζω εδώ από κατόχους βλέπω οτι τα περισσότερα προβλήματα έχουν λυθεί πλέον. Είδα σε μαγαζί την G20 (έχει μεγάλη διαφορά στην εικόνα από την "S";) να παίζει με δισκάκι blu ray παράλληλα με την LG SL90 και είχει πολύ πιο ζωντανά και πλούσια χρώματα και ομολογώ πως με κόλλησε.

Samsung: έχω ακούσει τα χειρότερα για το service τους, αν τυχόν -μακριά από εμάς- βγάλει κάποιο πρόβλημα.

Οπότε ξεχνάμε LG και βάζουμε στη θέση της Philips. Για δώστε καμιά περαιτέρω γνώμη ρε παίδες...

Από ότι διάβασα σε review του οποίου δεν βρίσκω το link τώρα και η Philips 5605 (που ξέχασα να αναφέρω πριν) τα πάει πάρα πολύ καλά στο gaming με πολύ χαμηλό lag.

Οντως εχει χαμηλο lag αλλα σαν τηλεοραση ειναι κατω του μετριου.

Δεν νομίζω ότι το service της Samsung είναι και το χειρότερο. Άλλωστε, να αναφέρω και κάτι που άκουσα από αρκετά έγκυρη πηγή, από ότι ακούγεται από την 01-01-2011 το service θα φύγει από τον Φουρλή και θα το αναλάβει κατευθείαν η μαμά εταιρία. Αυτό συμβαίνει μάλλον γιατί η εταιρία βλέπει ότι στη χώρα μας οι πωλήσεις της τρέχουν με πολύ καλούς ρυθμούς και θέλει να μεγιστοποιήσει τα εμπορικά της αποτελέσματα. Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της πολιτικής θα αναβαθμιστεί και το επίπεδο του service. Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα τελειώσει και η ταλαιπωρία πολλών χρηστών που έχουν αποχτήσει τις τηλεοράσεις τους με εισαγωγή από άλλες χώρες ή από ηλεκτρονικά καταστήματα του εξωτερικού ...

Για πητε μια γνωμη παιδια παι ειναι καλητερη σε κινηση για θεαση αθλητικων μπαλας απο αναλογικα καναλια ,χωρεις νοβα, αλλα κ Gaming ??42s20 vs 40c650 vs 42ld750...

Panasonic S20...ακομη και lag εχει μολις 16 ms συγκρινομενο με CRT....

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p50s20b-tx-p42s20b-20100511647.htm

Απλως οι πλασμα δεν προτεινονται για πολυωρο καθημερινο gaming αν και αυτο δεν ξερω κατα ποσο ειναι ανασταλτικος παραγοντας πλεον...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=65008

....