ΠΟΙΑ BD PLAYERS ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ 2η HDMI OUT?

PARASOL

Established Member
9 November 2008
170
Ειναι ενα θεμα πολυ ''πονεμενο'' κατα την δικη αποψη......
ολες οι εταιριεσ κοιταν το ''περιτιλιγμα'' οπως 3D,ιντερνετικεσ λειτουργιες
και δεν βαζουν σχεδον καμια 2η εξοδο HDMI.Απο οτι ξερω μονο το PioNEER LX91 εχει......υπαρχει αλλο?
εγω οπως πιστευω και πολοι αλλοι που εχουν ενισχυτες με 1.3 εισοδο HDMI,οποτε ενας player με 2 εξοδους θα μας ελυνε τα χερια απο το να αγορασουμε καιουργιο ενισχυτη παλι με 1.4.
και εκτοσ αυτου μπορει καποιος να θελει να μην το περναει το HDMI απο τον ενισχυτη αλλα κατευθειαν στην TV,να μην εχει αυτη τη δυνατοτητα?
περιμενω καθε φορα τισ νεεσ σειρες player των εταιρειων,αλλα με μεγαλη μου απογοητευση δεν βλεπω καποια να βγαζει τετοιο player.....

Η αληθεια ειναι οτι απο την Pioneer περιμενα καποιο μοντελο με αυτο το χαρακτηρηστικο αλλα καπωσ πιο προσιτο απο το LX91,γιατι ξερω οτι εχει ´''μερακι'' σαν εταιρια,τουλαχιστον ειχε....
Αλλα και εταιριες οπως Sony επιτρεπεται να μην εχουν εστω και στο πιο ακριβο player της γκαμας τους 2η ΗΔΜΙ?

Λογικό είναι να λείπει η δεύτερη HDMI. Πως αλλιώς θα σε υποχρεώσουν να ανανεώσεις και ενισχυτή? Δεν είναι τυχαίο ότι οι εταιρίες που το προσφέρουν δεν βγάζουν ενισχυτές (εκτός βέβαια από το 91 που είναι άλλης κατηγορίας player).

Παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι: ΤΟ LX91 που αναφέρετε, απ'οσο ξέρω είναι απλό Blu-ray player και όχι Blu-ray 3D player!Επομένως αφού δεν μπορέι να παίξει Blu-ray 3D δισκάκια,ποιο το νόημα να σκοτιζόμαστε που έχει και δεύτερη εξοδο HDMI?
Κι εγώ μόνο το ακριβό BDT300 της Panasonic ξέρω που είναι Blu-ray 3D player και έχει και 2 εξόδους HDMI για να στήλεις τον HD ήχο του Blu-ray 3D σε παλιό ενισχυτή με HDMI 1.3.

Φιλικά,
Μάνος.

ΤΟ LX91 που αναφέρετε, απ'οσο ξέρω είναι απλό Blu-ray player και όχι Blu-ray 3D player!Επομένως αφού δεν μπορέι να παίξει Blu-ray 3D δισκάκια,ποιο το νόημα να σκοτιζόμαστε που έχει και δεύτερη εξοδο HDMI?

Προφανώς για όποιον χρειάζεται ταυτόχρονη σύνδεση με 2 συσκευές απεικόνισης (τηλεόραση και βιντεοπροβολέα).