Για απλή ερασιτεχνική χρήση είμαι ανάμεσα στις παρακάτω επιλογές:
Panasonic TZ4 240
Olymbus 1020 300
Fuji F100 250
Με ενδιαφέρει το μεγάλο οπτικό ζούμ και η φωτογράφιση σε κλειστούς χώρους.
Η όποια αγορά θα γίνει απο Idealo.de
Από αυτές που αναφέρεις, θα έπαιρνα την πρώτη (TZ4)
Για απλή ερασιτεχνική χρήση είμαι ανάμεσα στις παρακάτω επιλογές:
Panasonic TZ4 240
Olymbus 1020 300
Fuji F100 250
Με ενδιαφέρει το μεγάλο οπτικό ζούμ και η φωτογράφιση σε κλειστούς χώρους.
Η όποια αγορά θα γίνει απο Idealo.de
Μόλις τώρα γύρισα από το Mediamarkt, όπου πήγα για να δω αυτή την καταπληκτική SONY. Δεν έχω την ίδια άποψη με τον JOHNY. Πέρα από την πολύ καλή οθόνη και τη γρήγορη εστίαση δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ που να είναι καλύτερο από τις τυπικές κόμπακτ των 170-200 ευρώ. Ούτε ευκολίες για τον πραγματικό φωτογράφο, ούτε ποιότητα φωτογραφίες στα χαμηλά iso, ούτε στα ψηλά iso, ούτε raw αρχείο, ούτε μεγάλο ζουμ. και μου φαίνεται και ακριβή μηχανή. Απορώ γιατί να μη δώσει το νέο μέλος 200 ευρώ και να παρει μια KODAK 712/812 που έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει (αλλά σε βασικό επίπεδο) και να προτιμήσει αυτή την SONY. Και δεν έχω κάτι εναντίον της SONY αφού έχω την SONY R1 και είχα τη SONY T1.
Αν κάτι μου ξέφυγε, θα δεχθώ την υπόδειξή σου με χαρά. Αλλιώς θα θεωρήσω την εμφαντική προώθηση μιας μηχανής που δεν ήταν στις αρχικές προτάσεις του νέου μας φίλου εκ του πονηρού και θα δώσω κίτρινη κάρτα. Διότι η άποψη «εγώ αυτή θεωρώ καλύτερη» πρέπει να αποδεικνύεται.
η σονυ εχει και εξοδο hd και καλητερη αυτονομια μιας και εχω την dsc w200 και χρησιμοποιουν ιδια μπαταρια.οι αλλες δεν ξερω βεβαια αν εχουν εξοδο hd .και εχει και 13.6 mp ειναι + πως να το κανουμε.βεβαια για να τα αξιοποιησει ολα αυτα τα mp θελει τριποδο κτλπ αλλα ειναι +
φιλικα γιαννης![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.