Ποια είναι η γνώμη σας?

nik_athin

New member
5 June 2007
5
Chalkida
Το τελευταίο καιρό ψάχνομαι πάρα πολύ για καινούργια τηλεόραση (lcd/led) και έχω καταλήξει στις εξής τρεις:

- Samsung LE40C650 ή LE46C650
- Philips 40PFL7605 ή 46PFL7605
- LG 42LE8500 ή 47LE8500

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη σας και τα σχόλια σας. Για να σας βοηθήσω λίγο περισσότερο η απόσταση θέασης είναι περίπου 3,50 - 4 μέτρα, βλέπω κυρίως ταινίες από internet (avi) μέσω σκληρού και με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η σύνδεση με LAN.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
nikos

Εκτος απο τις παραπανω θα σου ελεγα να δεις και την Samsung 46C750 που χανει σε μαυρο/αντιθεση απο την LE8500 αλλα κερδιζει κατα κρατος σε κινηση...

Το τελευταίο καιρό ψάχνομαι πάρα πολύ για καινούργια τηλεόραση (lcd/led) και έχω καταλήξει στις εξής τρεις:

- Samsung LE40C650 ή LE46C650
- Philips 40PFL7605 ή 46PFL7605
- LG 42LE8500 ή 47LE8500

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την γνώμη σας και τα σχόλια σας. Για να σας βοηθήσω λίγο περισσότερο η απόσταση θέασης είναι περίπου 3,50 - 4 μέτρα, βλέπω κυρίως ταινίες από internet (avi) μέσω σκληρού και με ενδιαφέρει οπωσδήποτε η σύνδεση με LAN.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
nikos

Έχεις δει καμια από αυτές στην Χαλκίδα και από που; Γιατί εγώ σε όποιο μαγαζί και αν πήγα απογοητεύτικα.....

Γιατί δεν κοιτάς και σε Plasma????

H C650 και η C750 ειναι αρκετα καλες εως πολυ καλες για τα δεδομενα των LCD...υστερουν σε μαυρο-αντιθεση βεβαια...

H LE8500 ειναι πολυ καλη σε μαυρο αλλα υστερει σε κινηση σε σχεση με τις δυο παραπανω...

Εγω θα προτεινα να δεις και την Panasonic 50G20 που ειναι καλυτερη απο τις παραπανω...

με τη σειρα μου θα προσθετα σαν υποψηφιες και τις
sony EX500
sony HX700

απο αυτες ομως που εχεις σαν στοχο, "ψηφιζω" c650

Last edited:
Έχεις δει καμια από αυτές στην Χαλκίδα και από που; Γιατί εγώ σε όποιο μαγαζί και αν πήγα απογοητεύτικα.....

Γιατί δεν κοιτάς και σε Plasma????

Από Χαλκίδα οχι δεν εχω δει κάτι. Απλά κατεβαίνω στο Μall και εκει είναι αρκετα καταστήματα μαζεμένα οπότε μπορώ να σχηματίσω κάποια γνώμη.

H C650 και η C750 ειναι αρκετα καλες εως πολυ καλες για τα δεδομενα των LCD...υστερουν σε μαυρο-αντιθεση βεβαια...

H LE8500 ειναι πολυ καλη σε μαυρο αλλα υστερει σε κινηση σε σχεση με τις δυο παραπανω...

Εγω θα προτεινα να δεις και την Panasonic 50G20 που ειναι καλυτερη απο τις παραπανω...

Thanks!

Προσπάθησε να δείς και την 50G20 που σου προτείνει ο Yperion. Στην τιμή που κινείσαι είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή

Στα 3,5-4 μέτρα οι 40"-42" απλά ... δεν υπάρχουν! Οι 46" είναι επιβεβλημένες για να μην σου πω οι 50"! Αν θες LCD και δεν σε ενδιαφέρει το 3D η Samsung 46C650 είναι ό,τι χρειάζεσαι, αν πας σε plasma τότε είσαι μεταξύ 46-50G20 όπως σου προτάθηκε ήδη από τους φίλους παραπάνω. Δύο πράγματα θα σου τονίσω φιλικά από τη πολύ μικρή μου εμπειρία. 1) μην φοβάσαι τις μεγαλύτερες διαστάσεις, εκεί βρίσκεται η πραγματική απόλαυση της εικόνας και 2) μην πληρώνεις όσο-όσο νέες, αδοκίμαστες τεχνολογίες ή άλλες δυνατότητες που ουσιαστικά δεν σου χρειάζονται, προτίμησε να πληρώσεις για όποιες χρήσεις πραγματικά έχεις.

Προσπάθησε να δείς και την 50G20 που σου προτείνει ο Yperion.

Εκπληκτική τηλεόραση αν διαθέτεις αυτά τα χρήματα. Θα έλεγα ό,τι πιο κοντά σε εικόνα lcd την μέρα, με όλα τα θετικά της πλάσμα. Εγω δεν μπορούσα να διαθέσω αυτά τα χρήματα κ πήρα την S20 :)

+1 Δεν υπάρχει άλλη σε αυτά τα λεφτά Μην το σκέφτεσαι
Η καλύτερη επένδυση που έκανα φέτος