ποια ειναι η καλυτερη 55αρα-60αρα αυτη την περιοδο?

george4791

New member
29 November 2006
72
καλησπερα σε ολους τους φιλους,

θελω να παρω μια 55αρα-60αρα τηλ η οποια θα μπει κατω απο πανι προτζεκτορα, η χρηση της θα ειναι για ps3 καμια ταινια αραια και που (γιατι ταινιες βλεπω μονο στον προτζεκορα) και για νοβα/επιγεια tv

ψαχνοντας αρκετα ειδα οτι η sony hx920 και η samsung d8000 ειναι οι καλυτερες αυτη την εποχη και η προτιμηση μου ειναι για την sony,

η αγορα θελω να γινει αμεσα αλλα θα ηθελα να ρωτησω εαν εχει καποιος φιλος καμια αλλη προταση ή μηπως καποιος ξερει εαν πρεπει να
περιμενω λιγο (αντε 1-2 μηνες το πολυ) γιατι ερχεται καποιο νεο μοντελο?

θα εκτιμουσα την βοηθεια σας

χμους/γιωργος

H καλυτερη τηλεοραση του 2011 ειναι η Panasonic VT30.

Σε LED LCD η Toshiba 55ZL1 και μετα η Sony HX920.

H D8000 ειναι αρκετα πιο κατω γιατι ειναι edge LED.

Και εγω ειχα παρει μια 50αρα για πισω απο το πανι του προτζεκτορα, αλλα τελικα εμεινε δικην καρδου στον τοιχο οταν το πανι ειναι μαζεμενο.
PS3 μια φορα στον προτζεκτορα....

ευχαριστω για τις απαντησεις, plasma δεν θελω οποτε μαλλον στην sony με βλεπω να καταληγω,

φιλε database error και εγω ps3 στον προτζεκτορα παιζω αλλα με την συχνοτητα που χρησιμοποιητε γραφω γυρω στις 1200 ωρες το εξαμηνο... εχω αλλαξει λαμπα 3 φορες... οποτε για αυτο θελω την tv, να παιρνει και καμια ανασα ο προβολεας

το μονο που δεν ξερω ειναι τωρα στις γιορτες μην βγει κανενα καινουργιο μοντελο και ισως επρεπε να περιμενω λιγακι

για καινούργιο μοντέλο μάλλον όχι. αναμένεται να αρχίσουν σιγά σιγά οι ανακοινώσεις για τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν στην ces 2012 το γενάρη.

απλώς μήπως πετύχεις καμμιά καλή προσφορά λόγω γιορτών αλλά απότι μούλεγε σήμερα sales manager από πρώην αντιπρόσωπο η αγορα έχει πάρει την κατιούσα και όλοι πλέον κοιτάζουν μικρές ιντσες.

σε κάθε περίπτωση πιστεύω θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος από την 920.