1ον φιλαράκο μου , το amazon δεν είναι απλά μια ''αγγελία'' ....ότι λέει ειναι σωστό κατα 99% και επίσης τα customer reviews του είναι πολύ βοηθητικά
http://www.amazon.com/LG-55LM7600-5...dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1 θα πάρεις μια γνώμη με 486 απόψεις !!! αα και ναι στο forum οι περισσότεροι γράφονται όχι γιατί ψάχνουν το forum όπως κι εσύ και καλά κάνεις..αλλά επειδη βαριούνται να ψάξουν μόνοι τους και περιμένουν ''μασημένη τροφή'' ,αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας .!
Ξέρω τι είναι το amazon

Και άμα θέλω ακριβή διαφημιστική περιγραφή προιόντος τη βρίσκω.. Επίσεις οι γνώμη από 470 κουτσες Μαρίες και 16 γνώστες (486) είναι σοβαρός δείκτης αξιοπιστίας αλλά κουράζει κ ίσως μπερδεύει κ λίγο. Μπήκα εδω για το 1% και θα το ψάξω: 1ον λοιπόν και τα 2 πάνελ είναι 100hz. Τώρα αναρωτιέμαι για local dimming και για τον 2πλο επεξεργαστή της f6500 vs single της lm760. Στα μάτια (της κουκουβάγιας) μου και οι 2 είναι μιά χαρα αλλά υπαρχουν και άλλοι που βλέπουν-ξέρουν κάτι που εγω μπορεί να το διαπιστώσω σε 6 μήνες κ να είναι αργά γιαυτό είμαι εδώ