Ποια η διαφορά?

dimogrec

New member
2 May 2008
69
Διαβαζοντας τα χαρακτηρηστικα της μητρικης GA-MA78GM-S2H της GA-MA78G-DS3H βλεπω οτι διαφερουν στην περιγραφη στη δευτερη παραγραφο
"Solid Capacitor for CPU VRM" για την ΜΑ78GM-S2H &
"The Industry's Leading All-Solid Capacitor motherboard Design" για την ΜΑ78G-DS3H.
Mπορει καποιος να μου εξηγησει ποια ειναι η διαφορα? Να υποθεσω οτι η δευτερη εχει καπως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης?Κατα τα αλλα δε βλεπω καποια διαφορα αν κ απο την δευτερη στα χαρακτηριστικα του ηχου λειπει το σηματακι dts, αλλα δε νομιζω να εχουν διαφορες στον ηχο...

Tελικα διαβαζοντας τα specifications των 2 μητρικων, βλεπω οτι τελικα η DS3H δεν υποστηριζει dts neo pc οπως η S2H.
Το dts neo pc θα μου φανει χρησιμο μονο αν συνδεσω καποιο ενισχυτη AV στο pc?
Τελος η DS3H ειναι full ATX ενω η S2H ειναι mini ATX

Διαβαζοντας τα χαρακτηρηστικα της μητρικης GA-MA78GM-S2H της GA-MA78G-DS3H βλεπω οτι διαφερουν στην περιγραφη στη δευτερη παραγραφο
"Solid Capacitor for CPU VRM" για την ΜΑ78GM-S2H &
"The Industry's Leading All-Solid Capacitor motherboard Design" για την ΜΑ78G-DS3H.
Mπορει καποιος να μου εξηγησει ποια ειναι η διαφορα? Να υποθεσω οτι η δευτερη εχει καπως καλυτερη ποιοτητα κατασκευης?Κατα τα αλλα δε βλεπω καποια διαφορα αν κ απο την δευτερη στα χαρακτηριστικα του ηχου λειπει το σηματακι dts, αλλα δε νομιζω να εχουν διαφορες στον ηχο...

H μια εχει συμπαγεις πυκνωτες μονο στο κυκλωμα τροφοδοσιας του επεξεργαστη ενω η αλλη εχει παντου. Οποτε ναι, εχει θεωρητικα λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης.

Δεν πρεπει να εχουν καμια διαφορα στον ηχο και στο τι υποστηριζεται πανω σε αυτον, εχουν ακριβως το ιδιο τσιπ.

Και βεβαια η μια ειναι matx και η αλλη atx οπως σωστα παρατηρησες.

Oμως για την DS3H δε γραφει πουθενα οτι υποστηριζει dts οπως η S2H...
:huh2:
Απ'οσο ξερω το dts neo pc μετατρεπει δικαναλο ηχο σε 7,1 (αν κανω λαθος διορθωστε με). Δεν ξερω αν αυτο χρειαζεται ενισχυτη για να γινει η' κατευθιαν συνδεεις τα ηχεια στο pc κ εχεις τη μετατροπη.
Αν τελικα συνδεοντας απλως τα ηχεια σου στο pc "δουλευει" το dts & η DS3H δεν εχει αυτη τη λειτουργια τοτε να προτιμησω την S2H. Tα λεω σωστα? Η' δεν εχω καταλαβει τι μου γινεται? :)

Last edited:
Oμως για την DS3H δε γραφει πουθενα οτι υποστηριζει dts οπως η S2H...
:huh2:
Απ'οσο ξερω το dts neo pc μετατρεπει δικαναλο ηχο σε 7,1 (αν κανω λαθος διορθωστε με). Δεν ξερω αν αυτο χρειαζεται ενισχυτη για να γινει η' κατευθιαν συνδεεις τα ηχεια στο pc κ εχεις τη μετατροπη.
Αν τελικα συνδεοντας απλως τα ηχεια σου στο pc "δουλευει" το dts & η DS3H δεν εχει αυτη τη λειτουργια τοτε να προτιμησω την S2H. Tα λεω σωστα? Η' δεν εχω καταλαβει τι μου γινεται? :)

Αυτο που λες ειναι το Dolby Digital Live, και παλι θελει ενισχυτη (η ηχεια που να εχουν δικο τους αποκωδικοποιητη) και συνδεση με οπτικο η ψηφιακο coaxial καλωδιο.

Το τι κανει το DTS Neo δεν εχω ιδεα, DTS παντως υποστηριζουν και οι 2.