Ποιά η γνώμη σας για αγορά 3d και ποιά ή κάτι άλλο.....

konstantinosgala

New member
3 December 2008
48
Ηράκλειο Κρήτης
Βοηθείστε παρακαλώ για αγορά καινούργιας τηλεόρασης.
Ποιά η άποψη σας 3d ή.....

1)Απόσταση θέασης 5 και κάτι μέτρα
2)80% έργα και λιγότερο άλλα
3)Το budget ικανοποιητικό

Σας ευχαριστώ.

Εδώ απο 1,5μ απόσταση σε 55ιντσες κι έλεγα δε με καλύπτει κι εσύ θα είσαι στα 5μ; μη βιάζεσαι για 3d, ΜΟΝΟ προβολέας για 3d...
Κι εγώ θέλω να πάρω TV(55) μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά ΟΧΙ 3d, δεν καταλαβαίνω αυτή την πλύση εγκεφάλου με το 3d που γίνεται απ`όλα τα μέσα...κάτω απο 100ιντσες απο 3μ τι να το κάνω το 3d;

Last edited:
Βλέπω σε οθόνη 123 ίντζες στα 6 μέτρα.
Θεωρώ πάντα με την προσωπική άποψη ότι είναι απο καλά μέχρι και παραπάνω απο όσο πρέπει.
Δηλαδή σε ορισμένα έργα δεν προλαβένω να αντιληφθώ όλη την σκηνή σε αυτές τις ίντζες.

Όσο για την 3d η τεχνολογία τείνει προς τα εκεί για να επιδείξει και κάτι καινούργιο.
Αυτό που λέγεται είναι ακόμα νωρίς αλλά τι κάνουμε για αγορά στο ενδιάμεσο?

Re: Απάντηση: Ποιά η γνώμη σας για αγορά 3d και ποιά ή κάτι άλλο.....

Όσο για την 3d η τεχνολογία τείνει προς τα εκεί για να επιδείξει και κάτι καινούργιο.
Αυτό που λέγεται είναι ακόμα νωρίς αλλά τι κάνουμε για αγορά στο ενδιάμεσο?

Να μην κάνεις τίποτα ΙΜΗΟ. Δύσκολοι καιροί έρχονται, τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν άρδην. Στην θέση σου θα κράταγα τα ωραία μου λεφτά Η αν σε τρώει το χέρι σου θα αναβάθμιζα τα ηχεία του συστήματός μου....

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Όσο για το χέρι μου ή την τσέπη μου σίγουρα δεν με τρώει.
Πέρα απο αυτό όμως χάλασε η προηγούμενη 42άρα και θέλω να αγοράσω κάποια καινούργια. Η απόσταση είναι αυτή στα 5 περίπου μέτρα

file pare mia 40 ara tv mono se aftes blepis 3d oso anebenoun i intses xanh to 3d blepis 2ples grames kai ala
gia 3d sta 5 metra mono 40 intses

Αυτό δεν περίμενα ότι θα το άκουγα ποτέ...:slapface:
Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να μην γράφεις με greeklish.

Δες για 50''+ δεν καλύπτει οτιδήποτε λιγότερο την απόσταση θέασης σου.

Last edited:
ένταξη
πάντως το είχα ξαναπεί οτι βλέπω 3d στα 5 μετρα με τη δικια μου
δεν με πιστεύεται
όταν αγωρασεται θα δείτε οτι λέω αλιθηα
ιδιετερα στα 3d παιχνιδια

Η 40'' στα 5 μέτρα αποκτά μέγεθος οθόνης θυροτηλεφώνου...μπορεί μετά από μια crt 21 ιντσών να σου φαίνεται τεράστια...αλλά δεν σημαίνει πως είναι κιόλας.

εχει δικιο φηλε στα 5 μετρά πας σε 50 ιντσες για να βλεπης καλά
υποχρεωτικά πας σε πλάσμα
μην επιλεξης μικρότερη τν θα το μετανιώσεις
εγω έχω 2 μετρά απόσταση τα 5 μετρα ειναι πολα

εχει δικιο φηλε στα 5 μετρά πας σε 50 ιντσες για να βλεπης καλά
υποχρεωτικά πας σε πλάσμα
μην επιλεξης μικρότερη τν θα το μετανιώσεις
εγω έχω 2 μετρά απόσταση τα 5 μετρα ειναι πολα
Έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις εσύ με αυτά που γράφεις.
Μία για αυτά που λές τώρα, και στο και πέντε τα αλλάζεις, αλλά και με την ορθογραφία γενικώς!! Ή αντιγράφεις και τα έχεις σωστά ώρες ώρες, ή το κάνεις για να μας τρελάνεις!!
Δε παίζεσε, είσαι απίθανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!:firstprize:

το τι ειναι αρκετο και ικανοποιητικο , ειναι σχετικο και ποκειμενικο.Εχεις την πειρα των πολλων ιντζων , αρα ξερεις πανω κατω τι θα σε ικανοποιησει.
Εν αντιθεση με τους προλαλισαντες , εμενα μου αρεσε το 3d(demo μονο ειδα) και συμφωνω μαζι σου.Εδω και τωρα παντα αγοραζεις με τα δεδομενα που υπαρχουν.Οχι με αυτα που προκειται να ερθουν γιατι ετσι ποτε δεν θα παρεις τιποτα

να ρωτησω κατι? συγνωμη δεν θελω να το παιξω εξυπνος , αλλα νομιζω οτι απο την 29αρα του home cinema φτασαμε στην υπερβολη , 55αρα ειναι λιγη (εστω για 3d) και οριακη στο 1,5 μετρο που εγραψε καποιος...
Αν ειναι ετσι τοτε γιατι στις κρεβατοκαμμαρες βαζεται ολοι 32αρες που η αποσταση ειναι περιπου 3 μετρα? και μην ακουσω απαντηση γιατι ειναι κρεβατοκαμαρα χαχαχαχχα...που λογικο να το πει καποιος.Ξερουμε ολοι , οτι πολλες φορες χαλαρωνουμε στο δωματιο μας.Με το σκεπτικο της υπερβολης, θα επρεπε εκει να ειχαμε 60αρα..σωστα?
Και ειλικρινα το λεω, δεν εχω διαθεση να κανω τον εξυπνακια...απλα λιγο χσλαρωση με τις ιντζες..το οτι ειναι 5 μετρα ο ανθρωπος δεν παει να πει οτι η μονη του λυση ειναι ο προβολεας

εχω 46αρα στα 2,5 μετρα ειναι τρομερα μικρη στο 3D
και 65αρα να ειχα παλι λιγη θα ειτανε.
Το 3D θελει παρα πολλες ιντσες αλλιως χανει παρα πολυ την αξια του

εχω 46αρα στα 2,5 μετρα ειναι τρομερα μικρη στο 3D
και 65αρα να ειχα παλι λιγη θα ειτανε.
Το 3D θελει παρα πολλες ιντσες αλλιως χανει παρα πολυ την αξια του

σύμφωνο και εγώ ρε παιδια αυτο που ειδα στο σηνεμα δεν το εχω δη ακομα σε καμια τν
αλα σε μερηκα βιντεακια και κανα 2 παιχνιδια νιωθης τυχερος που εχεις αφτην την τεχνωλογια στο σπιτη σου

αν του σηνεμα το 3ντη περνη 10/10
της τν παιρνη ενα 8,5/10
είναι κάλο το ποσοστό

και εσυ Leonid εισαι καλο άτομο
και γενικά οση εχουμαι LCD ημαστε η καλύτερη
τώρα η πλασματακηδες παίζονται είναι ύποπτη