Ποια η γνώμη σας για την TCL 98P745;

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ

Ποια η γνώμη σας για την TCL 98P745 ?

υπάρχει στην cosmote 1600 ευρώ, 100Hz πανελ γραφουν, οποτε κανει και για gaming ps5 , xbox κλπ...

https://www.cosmote.gr/eshop/global...jsp?productId=ger_20427481&skuId=ger_20427481

https://www.germanos.gr/product/tel...led-4k-smart-tv-tileorasi/?productId=20427481

------

98"...[avmagazine.it]...TCL 98P745 test...https://www.avmagazine.it/articoli/4K/1918/test-tcl-98p745-il-nuovo-riferimento_index.html

Αρκετά καλό κομμάτι.Aπλα θα φρόντιζα και μια 5 έτη εγγύηση γιατί μηχάνημα είναι και πότε δεν ξέρεις.Αν και από ότι ξέρω είναι το εισαγωγικό της μοντέλο σε αυτές τις ιντσες.

Έχω πάρει στα παιδιά την 745 σε 65 ιντσες και είναι μια υπέροχη τηλεόραση, πολύ κοντά στην ολεντ μου...

Στις 98'' στα 1600 ? τι να λέμε ... πριν 3 χρόνια θα ήθελες 25.000 ...

αν μπορείς να την βάλεις στο διαμέρισμα και να την στήσεις, νομίζω ότι είναι μια εξαιρετική ευκαιρία .... πιο πολύ, δηλαδή, μου φαίνεται φασαρία η διακίνηση και στήσιμο του πράγματος και όχι το να πούμε ενα αξίζοθυν 98 '' τα 1600 ευρώ .......

Σωστός...το μεγάλο μανίκι ειναι μέχρι να μεταφερθεί και να στηθεί.Μετα απλά απολαμβανεις.

η μεταφορά οκ την φέρνει η μεταφορική μέχρι την πόρτα πες. Το πρόβλημα είναι ότι θέλει 2 μέτρα έπιπλο γιατί στο υπάρχον που είναι 1.70 δεν μπαίνει …

Η τιμή για τηλεόραση 98 ιντσών είναι εξαιρετικά δελεαστική.
Στο ίντερνετ δεν βρήκα αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Όμως η P745 διαφέρει από την C745.
Ο επεξεργαστής της TCL θεωρώ οτί σε αυτές τις ιντσες θα δείξει τις αδυναμίες του στην επεξεργασία HD ή SD περιεχομένου,
ιδιαίτερα σε κάποιον που έχει συνηθίσει την ποιότητα εικόνας της LG ή της Sony.
Προσωπικά, δεν θα αγόραζα τηλεόραση, ούτε καν 32 ιντσών χωρίς local dimming.

Εν ολίγοις αν ξέρεις τι αγοράζεις, προχώρα.

Η τηλεόραση ήρθε και πραγματικά είναι τέλεια !
Μια ερώτηση , πιστεύεται αξίζει να αγοράσω από τον Γερμανό την έξτρα επέκταση εγγύησης για 3 χρόνια με 160 ευρώ;
Στα χαρακτηριστικά γράφει

• Επέκταση εγγύησης
  • +3 έτη ισχύς
  • Ασφάλεια από τo COSMOTE Insurance
  • Παρέχεται από την Allianz Partners
Αλλά στους όρους γράφει:
  • Η αγορά της Επέκτασης Εγγύησης μπορεί να γίνει, είτε κατά την αγορά της συσκευής (η ισχύς της εγγύησης ξεκινά με την αγορά της) είτε εντός 14 ημερολογιακών ημέρων από την αγορά της (η ισχύς της εγγύησης ξεκινά μετά το πέρας του πρώτου μήνα).
  • Η διάρκεια του ασφαλιστικού πακέτου είναι 1 έτος για Smartphone, Tablet & Smartwatch, 2 έτη για Laptop & 3 έτη για TV
Οπότε τι ίσχυει είναι 2+3 χρόνια η συνολικά 3 χρόνια ;

Καλορίζικη!!Πράγματι αξίζει γιατί είναι ογκόλιθος...οπότε την βάζεις και αχρείαστη να ναι.5 χρόνια και ξενοιάζεις.

Απλά αναρωτιέμαι σε περίπτωση βλάβης ακόμα και με την εγγύηση πως μετακινείται αυτό το πράγμα ; Είμαι και επαρχία , συσκευασία φυσικά δεν υπάρχει οπότε ελπίζω να την αγοράσω και απλά να γίνεται αντικατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις

Απλά αναρωτιέμαι σε περίπτωση βλάβης ακόμα και με την εγγύηση πως μετακινείται αυτό το πράγμα ; Είμαι και επαρχία , συσκευασία φυσικά δεν υπάρχει οπότε ελπίζω να την αγοράσω και απλά να γίνεται αντικατάσταση σε αυτές τις περιπτώσεις
Τη μεταφέρουν (τώρα αν θα γλυτώσει από τη μεταφορά είναι άλλο θέμα 😋)

Σε κάθε περίπτωση, κάνε την εγγύηση και μη τα σκέφτεσαι αυτά.

Και έβλεπα χθες 98αρα Samsung στα 4.000 και δεν το πίστευα 😋

Εδώ έρχεται η προβοκατόρικη ερώτηση: Εφόσον οι 98 ίντσες είναι πλέον πολύ κοντά σε μια σχετικά συνήθη διαγώνιο οθόνης προβολής, πως συγκρίνεται μια χαμηλής κατηγορίας τηλεόραση όπως αυτή με έναν μέτριας κατηγορίας προβολέα της ίδιας τιμής; Γιατί από άποψη utility, δεν υπάρχει καν σύγκριση.

Τον προβολέα έως 3000 ευρώ τον πάει καροτσάκι.Απο 5500 ευρώ και πάνω βλέπεις διάφορες.Για αυτές τις ιντσες και για όποιον μπορεί χωροταξικά να την βάλει σπίτι του είναι το απόλυτο!Τα χρώματα λάμπουν!Και το μαύρο πολύ καλό!Μόλις πέσουν και οι τιμές στις 115 ιντσες οι προτζέκτορες θα αρχίσουν πραγματικά να χάνουν κατά κράτος.Βεβαια το ξαναλέω με μια σοβαρή ιδιαιτεροτητα:Αν χωράει στο χώρο σου.Οι 100 ιντσες επιτέλους απέκτησαν χρώμα και μαύρο.Παντα για ίδια οικονομικά μεγέθη μιλάμε.Αυτο σαν γνώμη.