Ποια κάρτα ήχου από τις 2??

domigr

New member
31 January 2013
62
καλησπερα παιδια!!δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για αυτο το thread αλλα ηθελα να ρωτησω το εξης..εχω την realtek alc 889 που ειναι onboard και την creative sound blaster audigy se(sb0570).ποια ειναι καλυτερη??τα ηχεια μου ειναι logitech x540 5.1 και εχω windows 8 64bit!!!

Re: ποια καρτα απο τις 2??

καλησπερα παιδια!!δεν ξερω αν ειναι το σωστο μερος για αυτο το thread αλλα ηθελα να ρωτησω το εξης..εχω την realtek alc 889 που ειναι onboard και την creative sound blaster audigy se(sb0570).ποια ειναι καλυτερη??τα ηχεια μου ειναι logitech x540 5.1 και εχω windows 8 64bit!!!

νομίζω η realtek
Δέχεται περισσότερα πράγματα, έχει καλύτερο dac, έχει spdiff και profile για hdmi
Γενικώς η realtek έχει και καλούς drivers.

και εγω ετσι πιστευω... αν και ο ηχος με την creative οταν βαζω την ενταση στο 10% αντιστοιχει με το 18% της realtek..σαν η creative δηλαδη να εχει πολυ μεγαλυτερη ενταση..

και εγω ετσι πιστευω... αν και ο ηχος με την creative οταν βαζω την ενταση στο 10% αντιστοιχει με το 18% της realtek..σαν η creative δηλαδη να εχει πολυ μεγαλυτερη ενταση..

καλύτερα να τα έχεις όλα στο τέρμα στο pc
και να τα πειράζεις από το κοντρόλ τους

με βολευει να αυξομειωνω την ενταση αοι το pc γιατι εχω πληκτρολογιο με κουμπια αυξομειωση εντασης...το κοντρολ των ηχειων το εχω τερμα μονιμα...κουλο ομως δεν ειναι που βλεπω μεγαλυτερη ενταση με την creative??