Ποιά να πάρω Panasonic TH-42PZ85E ή LG Scarlet 42 ή Samsung σειρά 6?

Από την στιγμή που δεν έχεις βιώσει με μια μεγάλη πλάσμα καλό θα ήταν να έχεις ένα μέτρο σε αυτά που λές... ;)

Eχω αρκετους φιλους με πλασμα και σε ολες τηγανιζεις ανετα αβγα στο πισω μερος.:2thumb22sup:

Μονο η PX80 μου ειχε φανει σχετικα κρυα στο καταστημα που την ειχα δει.

Re: Απάντηση: Re: Ποιά να πάρω Panasonic TH-42PZ85E ή LG Scarlet 42 ή Samsung σειρά 6

Ερμ.. 40 οι πρώτες .. 47 η LG?? Γιατί έτσι...??

Μαχ 3μ απόσταση ...

Όλες ισάξιες???
Συστήνω τη διάσταση 46-47 ιντσών, είναι πιο καλύτερα :flipout:

Στο δίλημμα κόστους, μεγαλύτερη οθόνη ή 100Hz απαντάω αβίαστα υπέρ της οθόνης. Sony 46W4000 ή ακόμα καλύτερα Samsung 46A656 την οποία έχω.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο. Άρα, άσχετα τι λένε τα περιοδικά και ο κόσμος, κοίτα ποια τηλεόραση σου αρέσει να παρακολουθείς. Εγώ παράδειγμα παρατήρησα ότι ενώ οι Samsung πουλιούνται σαν τρελές και οι Sony είναι για τους περισσότερους κορυφή, εμένα μου αρέσει η εικόνα της Philips. Μπορεί να μην είναι με τα προηγμένα χαρακτηριστικά των άλλων αλλά μου αρέσει περισσότερο. Είναι όπως με τις φωτογραφικές μηχανές. Έχω δει δοκιμές που ενώ έβγαζαν κορυφή Nikon, Canon και Olympus, η φωτογραφίες που έβγαζαν καμμία σχέση. Εμένα μου άρεσαν οι Canon. Οι Nikon είχαν πιο έντονο κίτρινο και δεν μου άρεσαν. Αλλά και για τις τρεις έλεγαν ότι έχουν κορυφαία ποιότητα. Άρα είναι και τι αρέσει στο μάτι σου.

Απάντηση: Re: Ποιά να πάρω Panasonic TH-42PZ85E ή LG Scarlet 42 ή Samsung σειρά 6?

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικό γούστο. Άρα, άσχετα τι λένε τα περιοδικά και ο κόσμος, κοίτα ποια τηλεόραση σου αρέσει να παρακολουθείς. Εγώ παράδειγμα παρατήρησα ότι ενώ οι Samsung πουλιούνται σαν τρελές και οι Sony είναι για τους περισσότερους κορυφή, εμένα μου αρέσει η εικόνα της Philips. Μπορεί να μην είναι με τα προηγμένα χαρακτηριστικά των άλλων αλλά μου αρέσει περισσότερο. Είναι όπως με τις φωτογραφικές μηχανές. Έχω δει δοκιμές που ενώ έβγαζαν κορυφή Nikon, Canon και Olympus, η φωτογραφίες που έβγαζαν καμμία σχέση. Εμένα μου άρεσαν οι Canon. Οι Nikon είχαν πιο έντονο κίτρινο και δεν μου άρεσαν. Αλλά και για τις τρεις έλεγαν ότι έχουν κορυφαία ποιότητα. Άρα είναι και τι αρέσει στο μάτι σου.

Προσωπικά ΣIΧΑΙΝΟΜΑΙ τις Olympus ... και οι Kodak καλές είναι...
Βέβαια στις μεγάλες για να πούμε και κάτι άλλο η Sony έχει γίνει απίστευτη.. (μετά την εξαγορά της Minolta από αυτή, πήρε όλη την τεχνογνωσία της...)
Άσχετο με το θέμα μας.. αλλά μια και έθιξες για μηχανές...

και με το θέμα των τηλεοράσεων...

Διάβασα για την Sony 4500 (τρομερή φαίνεται στα χαρτιά)... αλλά και για την επερχόμενη Philips..(ΕΛΕΟΣ.. κέρδισε τα EISA awards χωρίς να έχει βγει ακόμη στην αγορά.. (λίγο σικέ μου φαίνεται αυτό να σας πω την αλήθεια)..

Στο σπίτι έχουμε Sony 32 LCD ..δεν μπορώ να πω μας έβγαλε ασπροπρόσωπους...
Τώρα έκλεινα προς την Scarlet αλλά βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος λέει για Samsung 656 ή Sony.. Θα δω τα φράγκα που θα έχει η Sony η 4500 (όταν βγει τον Οκτώβρη.. όταν θα έχει τελειώσει και το σπίτι μου..)..

Δεν εμπιστεύομαι τα μάτια μου γιατί στα καταστήματα που πάω μου φαίνονται όλες ίδιες.. αν και ο κώλος της SCARLET ..ήταν μακράν ο καλύτερος.. (λεπτός..... και μπορντό.. -bye-)

Last edited:
Sorry που ξεθάβω το θέμα.
Τελικά πιά αγόρασες γιατί ενδιαφέρομαι και εγώ για την 42PZ85 και ήθελα να ακούσω εντυπώσεις.

Πρωτα απο ολα η 85 δεν εχει κατι παραπανω να σου προσφερει σε σχεση με την 80 εκτος απο το συστημα επεξεργασιας εικονας Intelligent Frame Creation που ολοι το βαζουν στο off ετσι και αλλιως.

Κατα δευτερον με τα ιδια λεφτα πιστευω οτι πρεπει να κοιταξεις κατι στις 46" ωστε να εχει νοημα και η επιπλεον αναλυση.

Ειχα μια Panasonic 42'' PA50e και μια Samsung 32'' HD ready. Προσφατα αποφασισα να αλλαξω την 42'' με μια νεα μεγαλυτερη και fullHD. Μετα απο πολυ αναζητηση, συζητηση με πολλους και προσωπικη εκτιμηση κατεληξα στην Panasonic 46 PZ80e. Καλυτερο μαυρο, πιο φυσικο χρωμα, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και αποδοση στο HD ασυληπτη. Μονη καλυτερη πιστευω οτι ειναι η Pionner Kuro αλλα με διαφορα τιμης που δεν αξιζει.

Πρωτα απο ολα η 85 δεν εχει κατι παραπανω να σου προσφερει σε σχεση με την 80 εκτος απο το συστημα επεξεργασιας εικονας Intelligent Frame Creation που ολοι το βαζουν στο off ετσι και αλλιως.

Κατα δευτερον με τα ιδια λεφτα πιστευω οτι πρεπει να κοιταξεις κατι στις 46" ωστε να εχει νοημα και η επιπλεον αναλυση.

Έχει και το 24p Real Cinema και κάποιες παραπάνω βελτιώσεις στον ήχο. Εντάξει ουσιαστικά δεν είναι πράγματα που πρέπει να μας απασχολούνε νομίζω.
Η 42PZ800 έχει κάμποσα παραπάνω.
Έρχεται αυτή στην Ελλάδα; Δεν την έχω δει σε κανένα site...

Ειχα μια Panasonic 42'' PA50e και μια Samsung 32'' HD ready. Προσφατα αποφασισα να αλλαξω την 42'' με μια νεα μεγαλυτερη και fullHD. Μετα απο πολυ αναζητηση, συζητηση με πολλους και προσωπικη εκτιμηση κατεληξα στην Panasonic 46 PZ80e. Καλυτερο μαυρο, πιο φυσικο χρωμα, καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και αποδοση στο HD ασυληπτη. Μονη καλυτερη πιστευω οτι ειναι η Pionner Kuro αλλα με διαφορα τιμης που δεν αξιζει.

Από θόρυβο ανεμιστήρων τι λέει; Αν και ενδιαφέρομαι για την 42άρα.

σε HD η 85 που εχω δει οντως εχει εντυπωσιακη αποδοση